As renunta la....


E o intrebare simpla: la ce ai fi dispus sa renunti pentru cineva sau pentru ceva anume?Iar daca ati renunta la anumite lucruri in consecinta,ati regreta?
Multe persoane afirma ca ar fi in stare sa renunte la o gramada de lucruri pentru persoana iubita,ceea ce mi se pare eronat! Verbal o spunem,dar pana la urma omul e prin definitie egoist! Ai renunta putin la confortul tau pentru a se simti celalalt bine alaturi de tine?Ai putea face asta?

Trebuie sa recunosc,cand eram in facultate renuntam sa ma mai gasesc atat de des cu fetele,numai ca sa imi petrec mai mult timp cu el.Cand a inceput el sa lucreze in timpul facultatii,ma trezeam o data cu el dimineata sa ii calc camasa,sa ii pregatesc micul dejun...desi eu aveam cursuri mai tarziu,deci teoretic puteam sa imi continui somnul de infrumusetare.

Cunosc femei care au o atitudine gen "Ce imi pasa mie ca el nu isi pregateste micul dejun,daca se trezeste mai devreme ca mine?",dar in acelasi timp si specimene care gandesc "Ei,m-a inselat,asta e.Tot la mine a venit pana la urma".Cred ca chestia asta tine pana la urma de puterea de intelgere a celuilalt.Nu pot sa pricep cum,unele femei trec printre atatea rautati din partea unor barbati,asa cum exista bineinteles si barbati manipulati de atatea femei...

Cred ca am fost in stare sa imi iau revansa mereu fata de oamenii care mi-au fost alaturi si pe care ii iubesc,am facut poate niste gesturi si niste fapte pe care altii nu le-ar fi facut.Sau le-ar fi facut,poate... De exemplu,cum ar fi sa te prezinti in sala de examen in locul prietenului tau?Asta fiind in ultimul an de facultate... Plus alte multe nebunii pe care le am facut in ideea de a il ajuta pe celalalt.

Exemplele sunt o gramada,deci va las pe voi sa imi spuneti daca ati putea renunta la ceva pentru cineva sau pentru ceva anume.

Supercounters