Clubbing in 2Faces Brno

O seara in club-ul 2 faces.Cehii au un stil aparte de a se distra: se amuza din orice,beau multa bere,danseaza aproape toata noaptea si sunt innebuniti dupa straini.
Unii cunosc engleza,altii nu.In mare parte vorbesc fie germana,fie rusa.Probabil ca asta se preda in scolile si/sau facultatile lor.

Cand este vorba de bere, cehii sunt, in general in fruntea sondajelor si a statisticilor. Nu numai din punctul de vedere al calitatii, dar si al cantitatii, consumul de bere este cel mai ridicat din lume.

Photobucket

Cum ziceam intr-un alt post,berea si hocheiul sunt sporturile lor nationale.
Si totusi felul lor de a se distra e unul destul de galagios,cu exclamatii si imbratisari de tot soiul.In schimb nu sunt violenti,nervosi si atunci cand sunt ametiti de bautura nu sar la bataie unul la altul cum fac romanii! Se iau in brate.E funny sa vezi doi barbati beti cum se iau in brate patimas.Mi se pare un lucru un pic cam ...gay,trebuie sa recunosc.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Daca in Romania nu imi permiteam sa pozez pe unul si pe altul in club,pentru ca sigur ma trezeam cu apartul ori spart ori in cap,aici lumea zambea binevoitoare si chiar luau o atitudine sexy in fata aparatului! Sunt efectiv invidioasa pe natia asta de oameni care se distreaza la maxim!Mereu zambesc,mereu sunt binevoitori,mereu incearca sa te ajute.Si da,adevarul este ca timp de zece minute pana sa mentionam tara de unde provenim,un cuplu de tineri au acordat grupului nostru din care eu faceam parte, o atentie deosebita.Cand am zis Romania parca as fi zis un "F*ck you!".Ce e dupa Ungaria,ei nu cunosc si considera tarile alea ca fiind lumea a treia.Cam pe buna dreptate nu?
In fine,nu va imaginati acum ca ne au intors spatele,dar s-a rupt vraja cand le-am spus ce nationalitate avem.

Printre joaca cu farmville,studiatul de ceva notiuni Cisco,eu va urez un weekend cat mai placut si numai bine!Va pupicesc!Sa va distrati frumos weekendul asta,da?

Supercounters