My Cosmetic Wishlist

Mi-am propus sa "astern pe hartie" wish list-ul meu din momentul acesta pentru...cosmetice!Desi exact ieri mi-am innumarat blush-urile si am "doar" 5,glossurile care sunt cam 30 la numar...plus alte 10 rujuri.Bine ca rimelul se usuca in general,si de aceea am doar 4 bucati.(momentan :D) Nu mai vorbesc de creme,lotiuni ,abia folosite...Deci da,sunt nebuna,admit. Acum na,poate unele dintre voi aveti mult mai multe,dar pentru mine e ingrijorator atunci cand vreau sa aleg ceva si nu stiu cam ce! Unde mai pui ca fardurile le iau cam aceleasi nuante dar de la brand-uri diferite? Faliment total :D

In ultima vreme nu am mai cumparat nimic in materie de cosmetice (si sper sa mai dureze minunea!),pentru ca ceea ce am momentan e mai mult decat suficient,si daca tot cumpar si nu le consum in timp,nu fac altceva decat sa-mi irosesc banii.Am zis STOP!Voi incerca de acum sa analizez mai bien produsele pe care doresc sa le cumpar si sa nu mai fac "colectie" de make up de care ma plictisesc sau nu ma satisface pe deplin.

Incerc sa mentionez doar cateva dintre produsele pe care intentionez sa le achizitionez atunci cand mi se va pune din nou "pata" sau mai bine spus,cand voi avea si bugetul necesar pentru ele.

Bare Escentuals - Makeup Set -Get Started Complexion Kit un kit care pare impresionant,cel putin la prima vedere.
Photobucket

Si acum ce contine kit-ul asta:
  • BareMinerals Get Started Complexion Kit ( Fair ):
  • 2x Foundation SPF15 2g/0.07oz
  • - # Fair, # Fairly Light
  • 1x Mineral Veil 3g/0.1oz
  • 1x Face Color - # Warmth 2g/0.07oz
  • 1x Full Flawless Face Brush
  • 1x Flawless Application Face Brush
  • 1x Maximum Coverage Concealer Brush
  • 1x Get Started DVD
  • 1x Prime Time Foundation Primer 15ml/0.5oz


Benefit -High Beam e un highlighter minunat!Am avut o mostra primita cadou de cand am cumparat erase paste-ul de pe site-ul lor.Are o nuanta un pic pinky care care nu se vede deloc pink pe tenul tau! Iti da asa un glow al privirii!!!
E de multicel aparut produsul asta,dar daca eu l-am descoperit acum?!


Photobucket





MAC-Blush in Ripe Peach - nu stiu cum o fi asta,dar arata asa yuumy in poza ca daca l-as avea in fata mea cred ca nu as indrazni sa il folosesc!

Photobucket





Benefit -Blush Coralista - am citit o gramada de review-uri despre produsul asta.Cand mi-am comandat erase paste-ul ala mai ca imi facea cu ochiul sa il iau si pe el. (pe blush,da?!)Iar acum tanjesc dupa el.Ei lasa,ca o sa mi-l iau eu candva!

Photobucket



MAC-Lipstick in Beigeland
deci,nu,nuanta asta pare perfecta!Nu-i asa?Cred ca e creata sa fie purtata atat de brunete,blonde sau roscate!

Photobucket




La Roche Posay Effaclar Duo
- o crema pentru care m-am tot invartit in farmacie daca sa o iau sau nu,si m-am ales cu alt produs.Care a fost "rivalul" lui? Vichy Norma Derm Nuit,ala cu flaconul verde,uite-l aici.Acum ar trebui sa termin tubul de Vichy nu?!Ntz,ntz.

Photobucket


Si cam asta ar fi lista mea,asta ca sa nu o mai lungesc cu alte produse.(!?)

Supercounters