Leapsa de vara

Am primit aceasta leapsa de vara de vreo saptamana,de la Andreea: "Spune-mi 7 moduri în care te pregăteşti pentru vară, adicătelea pentru plajă şi pantaloni scurţi şi rochiţe decoltate."

Photobucket

1.Epilare aproape zilnica,daca nu o data la doua zile.Desi nu stiu in ce masura voi purta prea multe rochite si fustite cu vara de aici,dar am o obsesie pentru epilat.Trebuie sa aratam mereu impecabil nu?

2.Crema anticelulitica- desi nu m-as considera nici prea grasa dar nici o persoana slaba,celulita nu ma ocoleste nici pe mine din pacate.Acum folosesc Supliform (o crema super buna si ieftina!),iar inainte de ea am folosit o crema Nivea Good bye Cellulite .

3. Consum multe lichide- asta pentru ca sa ma hidratez. Nu e greu deloc pentru mine sa fac lucrul asta avand in vedere ca si pe timp de iarna beau cam 2 litri de apa pe zi si asta fara sa exagerez.Va intrebati probabil cam cat beau pe timp de vara,ei bine, consum cam 3-4 litri zilnic. Sunt genul de persoana care daca sta in fata pc ului sau rontaie ceva,mai bea cel putin un pahar de apa dupa.Daca consum o cana de cafea ziua aia,e clar,beau si mai multa apa decat de obicei.
Colegii mei cand m-au cunoscut au ramas surprinsi de cat de multa apa pot bea.:))

4.Imi hidratez pielea cu creme sau lotiuni pentru corp si ten.Acum folosesc o crema de corp de la Alverde DM si o crema pentru ten de la Eucerin.
Din cand in cand mai imi fac masti cu castravete,miere sau masti din argila.
Btw trebuie sa imi achizitionez cat de curand posibil o crema cu SPF mare.

5.Fac ceva mai mult sport vara si asta din cauza faptului ca orele de somn se cam reduc,e vreme frumoasa afara si sunt destule spatii verzi de alergat :))
Nu am probleme cu greutatea,cred ca am aceeasi greutate de acum 7 ani,oscilez cu doua maxim trei kilograme in plus sau in minus.

6.Incerc sa reduc alimentatia bogata in grasimi si sa mananc mai multe iaurturi,legume si fructe.La capitolul fructe nu pot renunta niciodata,eu practic consum cel putin 5-10 mere pe saptamana,cum s-ar spune,cam "abuzez".
Incerc sa reduc cantitatea de dulciuri,dar compensez cu inghetata.Se pare ca cea din urma contine mai putine calorii.Asa sa fie? :)

7.Ar mai ramane de mentionat ca manichiura si pediciura au o atentie sporita din partea mea.Le fac in nuante mai vii,si teoretic incerc sa le tin cat mai impecabile.
Cam o data pe luna bag si o sedinta de solar,cred ca vara asta o sa fie cate o sedinta de 10 min la cate doua saptamani.
Nu,nu am abuzat niciodata de solar.Dar patru edinte pe an nu e asa grav nu? :)

Fotografia e din 2008,facuta in statiunea Costinesti.Ia vedeti,ma gasiti prin poza? :))

Supercounters