Cosmetice..... Mary Kay !

Acum vreo doua saptamani,am fost la un soi de prezentare la un salon care promova produse cosmetice "Mary Kay".Ideea mi s-a parut oarecum ok initial,stiam doar ca va fi o prezentare de cosmetice si atat,tipa care ma invitase la prezentare nu imi spusese exact despre ce anume este vorba.Altfel dadeam search pe google si aflam eu ceva in final.

Trebuie sa recunosc ca am fost destul de dezamagita si dupa ce am fost oarecum silita sa ma demachez si sa testez pe propriul meu ten vreo doua-trei produse de cleaning face am zis "stop".Mi-am pierdut  trei ore din ziua aia la prezentarea cu pricina,ca la final tipa sa traga de mine si de tipa care ma invitase,sa cumparam ceva.
Si preturile nu erau tocmai mici,pentru niste produse sincer  anonime!O pudra de fata aproximativ 15 euro,un demachiant pentru ochi tot 15 euro si cam orice produs se invartea intre 10-20 euro.Nu vreau sa credeti acum ca 10 sau 20 euro mi se pare o suma exorbitanta pentru a fi alocata unui produs cosmetic,oricare ar fi acela,dar clar produsele lor nu m-au lasat cu nici un "wow' asadar am preferat sa plec de la prezentare fara sa achizitionez nimic.
C'est la vie!Nu prea a fost fair play din partea mea,dar nici inistenta ei nu m-a doborat.

Tipa cu care am venit insotita si-a luat o pudra de fata cu cateva numere mai inchise decat tenul ei.In fine,am incercat sa ii fac semne dezaprobatoare sa nu o cumpere,pentru ca nu era nuanta ei si in plus pudra nu parea sa fie cine stie ce.
Produse de cleaning am reusit sa testez,dar produse de make up numai un fond de ten care slava cerului era o nuanta destul de apropiata de nuanta tenului meu si cu o putere de acoperire nu prea satisfacatoare,dar mergea.
Produsele "Mary Kay" sunt fabricate in US si se doresc a fi niste produse profi (?!) sau asa se straduiesc ei sa se promoveze.Nu sunt decat inca o alta gama gen Avon sau Oriflame.Ma scuzati,in final cred ca cele doua mentionate merita mai multa atentie din partea noastra decat "distinsa" gama MK.
Voi ati incercat ceva de la MK?

Si acum imi amintesc de o faza relativ amuzanta  de acum vreo luna de zile,cand vazusem intr-o parcare o masina de o nuanta de roz pal cu insigna "Mary Kay " atat pe bara fata a masinii cat si pe bara spate si in laterale.Mi-am zis atunci in gand "Ce firma o mai fi si asta care a distrus cu atatea insigne masinuta asta?"
La doua saptamani dupa,am inteles cine era " vinovatul."

Apropo fetelor, astazi sau maine am sa fac review la un set de cosmetice Calvin Klein pe care l-am achizitionat de vreo saptamana,numai timp sa am! Mai nou nu prea mai am timp mai de nimic. :(

Va doresc un inceput de saptamana cat mai bun si cat mai racoros!

Supercounters