Giveaway: 40 Followers

 Cu ocazia faptului ca am reusit sa ating pragul de 40 de persoane care imi urmaresc blog-ul, voi da startul unui little giveaway.

Premiul  consta in urmatoarele produse:


Masca pentru ten Balea Face Milk&Honey Mask
Spray autobronzant Scott Barnes Self Tan Mist
Lipstick Calvin Klein 220 couture delicious truth
Fard duo Rimmel London -322 Sweetheart
Pressed Powder Gabriella Salvete  nuanta 02
Essence Glitter topcoat
Flormar  Supershine nuanta 27
Essence Smokey Eyes pencil  nuanta 03 "Are you hot?"
Trusa duo Essence Crazy about colour  01 Colour affair 4g


Regulile acestui giveaway:
*sa fiti sau sa deveniti followers ai acestui blog;
* sa locuiti sau nu  in Romania,pe mine nu ma intereseaza aspectul asta;
*sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa contina parerea voastra sincera despre ce ati dori sa cititi in acest blog,ce ii lipseste acestui blog si ce va place,daca va place ceva! In acelasi comentariu va rog sa scrieti si numele sub care urmariti blog-ul meu;
* castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul random.org, vor intra in concurs doar persoanele care au respectat regulile de mai sus;
* acest giveaway se va incheia in data de 2 octombrie  la ora 19:00 (deci fix o saptamana aveti la dispozitie)
*castigatoarea trebuie sa imi trimita un e-mail la bazardeimpresii@yahoo.com pentru a intra in posesia premiului in maxim 48 ore,in caz contrar se va face o noua "extragere" si va fi un alt castigator,evident.

Imi pare rau ca premiul e cam modest,data viitoare promit sa ma revansez,la 80 followers :) Am atasat o poza cu premiul,dar uitasem un produs,trusa duo de la essence pe care am atasat-o apoi in ultimele doua poze :) Pacat ca nu au iesit culorile reale,pastila care pare de culoare albastra,de fapt e un mov mat superb,iar cealalta e un verde-smarald sidefat.

Am incercat in ultimele zile sa lucrez si la design-ul blogului si la continutul lui,sa pun mai multe tag-uri si m-am lamurit pana la urma cum era  si faza cu cu atasarea altor pagini in design-ul blogului. In curand sper sa aiba un continut mai calitativ si sa aiba un design mai atragator.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si de post-urile mele!
Va doresc in continuare un weekend cat mai placut sau ce a mai ramas din el!


Pupici,
Andreea

Last update: Va rog sa nu uitati  sa lasati si comentariul vostru la acest post,nu doar sa imi urmariti blog-ul.Nu pot sti exact cine doreste sa se inscrie la concurs si cine nu,dintre cei care imi urmaresc blog-ul.Multumesc!

Supercounters