Testat: Ruj si Oja Flormar

Ruj Flormar
Auzisem atatea pareri pro si contra acestor produse,incat am zis sa le incerc si eu candva.
Pana acum nu am testat din gama Flormar decat rujuri si oje.
Mi-am luat o singura nuanta- 207- un ruj care in prima faza poate parea strident,dar care daca il aplici putin pe buze,arata frumos.

Design-ul e chiar dragutel,mai chic asa,pretul e decent,eu am dat aici 4 euro pe el.La capitolul rezistenta sta prost,dar nu mai prost decat alte produse gen L'Oreal,Max Factor.
Rujul Flormar 207 e fuchsia intens,mat dar in acelasi timp glossy si destul de pigmentat.
Pe viitor am sa mai ma aprovizionez si cu alte nuante tot mate,pentru ca sunt destul de multumita de acest produs.Calitate-pret nu am ce reprosa.V-am spus ca imi place foarte mult ca are o textura  cremoasa?:)

Oja Flormar
La capitolul varietati de culori, gama Flormar sta foarte bine.E imposibil sa nu gasesti culoarea pe care ti-o doresti!Eu mi-am luat trei: un crem mai deschis -079 (dar tare placut pe unghii),o oja alba mata-012 (desi mai am cel putin 5 din alte game dar na,e buna pentru french ) si inca o oja -un portocaliu deschis destul de frumos -27,dar in doua straturi aplicata arata cam intens culoarea pentru mine.
Din punctul meu de vedere oja Flormar e o oja ca oricare alta,gen Ruby Rose... Diferenta o face desigur,varietatea de culori!
Am aplicat oja si tot in aceesi zi mi-a si "sarit" putin.Cu lac protector,poate lucrurile stau altfel.Se usuca cam in aproximativ o ora.
Aici m-a costat 1 euro oja,nu asa de mult,dar am luat-o la reducere,pentru ca in general costa dublu.


Le gasiti aici,daca va intereseaza sa achizitionati produsele lor.

Pupici,
                                                                                         Andreea

P.S: Nu uitati de Concurs!

Supercounters