Testat:Bourjois Scrub Radiance Boosting Face

Descrierea produsului:
Image and video hosting by TinyPic"Scrub RADIANCE BOOSTING FACE lupta impotriva aspectului obosit si fara viata al tenului, multumita particulelor exfoliante de bambus si pulpei energizante de portocala care sporesc aspectul radiant. Pielea devine moale, ca noua si isi pastreaza luciul natural pentru mult timp.
Scrub cu efect anti-tern imbogatit cu pulpa de portocala pentru un aspect radiant al tenului."

Parerea mea:
Desi sunt fan geluri de dus Bourjois la capitolul scruburi si demachiante,nu imi place deloc cum se prezinta gama asta! Am citit pe net o gramada de review-uri pozitive pentru produsele Bourjois pentru ten, inclusiv demachiante.
Astazi am sa ma rezum totusi  in a face un review strict la scrubul Radiance Boosting Face.
In primul rand e lipicios,are o consistenta ciudatica,miros de grapefruit si  a ceva unt?!
Curata intr-adevar tenul intr-un mod neagresiv si lasa tenul catifelat.Dar nu vad nici o stralucire a lui! Unde,cand?  :)) Nu mi se pare deloc "radiance boosting" si totusi admit  va lasa pielea o idee mai luminoasa decat inainte sa folositi acest produs.Contine particule fine,nu irita pielea si cred ca asta e singurul lui "plus" in opinia mea.
Eu am dat cam 4 euro pe 75ml,acum vreo 3-4 luni,iar acum zace uitat intr-un sertar,produsul fiind folosit de maxim 3 ori.Unde mai pui la socoteala ca la capitolul parabeni sta "foarte bine"?
Mai e cazul sa mentionez ca nu va mai exista si a doua oara ca sa cumpar un alt scrub de la Bourjois? Evident,in nici un caz,nici acest produs!

Btw acum m-am reintors la Gommage Gourmande Yves Rocher.Aveti un review la el aici. Am in plan sa incerc un scrub de la La Roche Posay.
Este vorba despre acesta  :Physiological Ultra-Fine Scrub La Roche Posay 
Image and video hosting by TinyPic



Voi ce scrub folositi in prezent?


Pupici,
Andreea

Supercounters