Ce v-ati dori sa contina urmatorul Giveaway?

Pentru ca ma indrept catre 100 followers,m-am gandit sa oranizez un little giveaway.Unele dintre voi au raspuns deja la Poll-ul de pe blog,altele poate doresc sa isi exprime parerea in scris.
As vrea totusi sa stiu ce anume v-ar incanta sa primiti?
 In primul rand va spun din start ca nu pot sa trimit obiecte voluminoase( gen sampon de par,gel de dus),m-ar costa foarte mult transportul si cred ca nu are sens sa mai platesc inca o data transportul de aceeasi valoare similara cu cea a produselor.

Iata care au fost optiunile celor care au votat:

55% exclusiv pentru produse cosmetice
30% un produs cosmetic si un produs pentru ten 
10% un produs cosmetic si un produs pentru corp
5% produse Manufaktura

Cam astea au fost "voturile" voastre in ceea ce priveste urmatorul giveaway.As vrea totusi sa imi lasati la sectiunea comentarii a acestui post ,cam ce va asteptati sa primiti,ce v-ar place.Va rog sa nu dati nume de marci de cosmetice gen MAC,Lancome,Too Faced,pentru ca in primul rand trebuie sa fiu sincera si sa recunosc,ca nu imi permit financiar vorbind sa sustin un giveaway super consistent si doi,am sa incerc sa fac pe cat posibil de atractive premiile (da,vor fi doua).
Un castigator il va alege Random.org iar  altul il voi alege eu in functie de comentariu.

Eu intial m-am gandit la produse Manufaktura (pentru ca eu personal le gasesc a fi niste produse foarte bune),produse Dermacol (produse foarte bune din punctul meu de vedere,marca ceheasca,care nu se gasesc in Romania),produse Essence (pentru ca nu se gasesc la noi nici acestea) si lista mai poate continua.

Daca aveti alte idei,please let me know! :) Voi da startul giveaway-ului curand,deci fiti pe faza :) Pana una alta astept comentariile si parererile voastre.


 Ah si sa aveti un weekend cat mai placut!


Pupici,
Andreea

Supercounters