Alerta: Stila Smudge Pots Gel Contur de Ochi Pachet Duo !

Inevitabil am intrat din nou pe StrawberryNet si am gasit o oferta destul de tentanta:
Smudge Pots Gel Eye Liner Duo Pack 2x 4g la doar 49 LEI.

Pe mine m-a interesat,mai ales ca vroiam sa imi iau alt gel eyeliner de pe Coastal Scents. Am stat un pic in dubii daca sa incerc sau nu alt gel eyeliner,pentru ca acela de la ELF mi s-a intarit dupa doar trei utilizari ale produsului,asa ca acum zace intr-un sertar.Intre timp m-am razgandit si nu am mai comandat de pe Coastal Scents  si mi-am luat un smudge pots gel eyeliner de la Stilla de pe StrawberryNet.

Eu am ales 18 Golden Noir,dar mai au urmatoarele nuante disponibile:
  • 21 Pink Noir
  • 22 Ultraviolet (arata super yuumy cel putin in poze!)
  • 23 Electric Blue
 Daca o sa imi placa probabil ca voi mai comanda si alte nuante.Momentan black e culoarea mea "esentiala" pentru gel eyeliner :)

De la Camelia am aflat de Pudră Pulbere Fixatoare Laura Mercier. Chiar ramasesem in pana de pudra,asa ca am luat-o si pe aceasta.
Ma gandeam initial sa imi iau o pudra de la MAC,dar cum sunt disponibile doar 3 nuante,am renuntat.O pudra transparenta e tot ceea ce am nevoie.


 Pe anul asta va mai urma probabil un concealer de la Benefit sau un kit de la ei si cam gata cu shopping-ul la capitolul cosmetice,mai ales ca salariul e cam mic luna asta... taman de sarbatori :(  
Saptamana viitoare o sa primesc Colorstay-ul! Abia astept sa il testez. :)

Sa aveti o zi cat mai placuta!

Pupici,
Andreea

Supercounters