Christmas Party

Pentru ca am fost intrebata de cateva dintre voi cum a fost Christmas party ul de la firma,am zis sa fac o postare scurta cu cateva poze si impresii de la party ul care a fost organizat de firma.
Anyway organizarea a fost cat se poate de ok,cel mai impresionant party organizat de ei pana acum.Bine si bugetul lor a fost pe masura,deci daca ai cu ce,intotdeauna faci ceva frumos: formatie,mancare,bautura,localul,aranjamentele. Initial am zis ca am confundat localul,credeam ca e nunta initial,apoi am recunoscut cativa colegi de munca.Nu a fost extraordinar,dar a fost cu bun cu gust.Cel mai aiurea fost ca a fost organizat in timpul saptamanii si a doua zi de dimineata trebuia sa fiu la 06:00 la munca...Apoi m-a deranjat faza ca s-au creat anumite "bisericute" ,ca unii pupau in fund managerii si ca naibii macar la un party puteau sa se comporte oarecum impartial.

Am atasat si cateva poze,care sunt facute de  un coleg de-al nostru Sebastian. Eu abia am facut 30 de cadre din care 3 poze au iesit oarecum ok.Sa fiu sincera nu prea am fost in the mood pentru party,eram obosita de cand am plecat la party iar apoi n-am reusit sa dorm nici macar alea 4 ore pana am plecat la munca... Plus cu o zi inainte mi-au aprut doi "monstrii" pe ten si am fost cam deprimata.. Lol.
















Sursa pozelor: Sebastian

Pupici,
Andreea

Supercounters