Minunatul meu cadou de ziua mea!

  Multe dintre voi ati fost curioase ce am primt de ziua mea.Stiu ca postul vine cam tarzior dar mai bine acum decat niciodata :) Am fost ocupata cu gatitul,curatenia pentru Craciun,a trecut si ziua mea care desi nu am facut mare lucru,a fost o zi destul de plina....
Am primit un mega cadou de la dear Gia,careia ii multumesc din suflet,cateodata ma intreb ce am facut sau de ce merit atat de mult din partea ei.Nu e vorba de simplul cadou,ci de zilele,serile in care mai stam de vorba pe mess si incurajarile ei cand eu ma simt de cele mai multe ori down... Multumesc ca imi esti prietena!
 De la el am primit un buchet de trandafiri si o cutie de bomboane.Bugetul a fost destul de redus anul asta,dar asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de sarbatorile de iarna.














Produsele sunt super,nu e cazul sa va spun cat de mega incantata sunt,am sa le fac review uri zilele astea la fiecare dintre ele! Pigmentul cred ca ma va tine cel putin un an de zile daca nu mai bine,e tare concentrat.Si gata,ma opresc de la comentarii :P

Si acum sa va arat si ce pregatiri am facut de Craciun,nu prea multe,dar oricum carnatii traditionali plus friptura,cred ca e mai mult decat suficient:










Salata orientala facuta cu piept de curcan si maioneza dietetica :D

Bonus :D Mie mi s-a parut ca seamana cu o inimioara :) Iar sarmalele sunt al fiert,si oulalele umplute am uitat sa le pozez :)



Poze cu bradutul meu,desi in poze parca nu l-am surprins atat de bine....
"Felicitarea" de mai jos e facuta de mine si acum realizez ca e cam stramba :D
Apropo,am gasit bomboane de pom de Craciun unguresti! Pe aici nu se gasesc bomboane de pom....








Va doresc un Craciun Fericit si sa va dea Dumnezeu numai impliniri si ceea ce va doriti cu adevarat sa vi se indeplineasca!

Pupici,

Supercounters