Leapșa : Când eram mică....

 Nu am timp de scris nici un review,dar mi-am gasit cateva minute ca sa onorez acest tag super dragut care imi aduce aminte de copilarie.Aceasta leapsa am primit-o astazi de la Iguanitza. Multumesc!


1. Ce răspundeai la întrebarea: ce vrei să te faci când vei fi mare?
Actrita sau cantareata :)) Nu radeti  dar tin minte si acum ca ne adunam cateva fete vara la umbra unui nuc si "cantam".Leaganul facut de bunicul era "scena" :) Apoi prin clasa a 9 a mi-am dorit mult sa ajung profesor,desi profa de romana pentru care aveam un mare respect ,imi zicea ca o sa imi para rau daca voi alege sa fiu profesor.... Dupa ce am terminat Litere -limbi straine,ii dau dreptate.


2.Care erau desenele animate preferate?
Aveam o lista lunga de desene animate favorite.Acum imi reamintesc de Sandy Bell,Scooby Doo, Tom&Jerry...


3.Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere sarbatorita si de ce?
Pentru ca ziua mea e inainte de Craciun,ai mei nu au binevoit sa imi serbeze ziua.Nu vreau sa o dau in dramatisme,dar nu prea am primit cadouri cat am fost mica si nici nu mi-am aniversat ziua... Cand m-am facut mai "mare" am inceput sa primesc.



4.Ce jocuri preferate aveati?
Imi placea sa joc "Mario" pe tv si ma suparam cand nu reuseam sa ajung la un level decent.Pe afara ma jucam cu fetele "coarda","sotronul","elasticul" si altele :)) Din cate jocuri jucam,zau ca nu imi mai amintesc nici un nume  din pacate :(


5 .Ce iti doreai sa faci neaparat si inca nu ai reusit?
Sa o pastrez pe bunica nemuritoare.Din pacate m-a parasit acum 5 ani.A fost si cred ca va ramane persoana pe care am iubit-o cel mai mult pe lumea asta.


6. Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?
Handabalul,clar :) Eram cea mai buna din clasa la handbal prin clasa a 7 a.
Apoi mai faceam hainute pentru papusi iar mama era isterizata deja sa nu ma fac croitoreasa...


7. Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat?
  Ascultam si inca ascult Parazitii.Va aduceti aminte de primul lor album "Suta"? Evident mai ascultam si alte formatii romanesti : N&D,Directia 5, Compact, Genius,Vank si...André...Imi placea si Ricky Martin,iar acum cativa ani am fost "deceptionata" sa aflu ca e gay... Mi se parea ireal de frumos...


8. Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos Craciun, Nicolae?
Nu am primit prea multe cadouri.Deci nu imi amintesc sa fi primit ceva care sa imi fi dorit tare mult... Imi doream mult papusi Barbie,dar cand ma duceam in vizita la o verisoara ma jucam cu ale ei...Imi doream enorm un animalut.Imi aduc aminte ca imi doream un catel,pentru ca nu imi placeau pisicile (mancau puii bunicii :)) ) Aveam "ocazia" sa ma joc cu animalute in vacanta de vara pe care mi-o petreceam la bunici.Ah ,cele mai "consistente" si frumoase cadouri cred ca tot de la bunici le am primit.


Dau leapșa mai departe următoarelor fete :

Katynel

 Andrada
 Camelia
 Jules
 Raluka
Cristina
Shopperita

Si oricine mai doreste sa preia aceasta  leapsa,e binevenit!

Pupici, 
Andreea

Supercounters