Testat: NYX Cosmetics

Produsele NYX le-am comandat de pe CherryCulture si le-am asteptat destul de mult.. Facusem comanda pe 25 octombrie si mi-a ajuns abia acum 2 saptamani... No comment!
Va fi cred ultima mea comanda pe cherryculture pentru ca de exemplu,penultima mea comanda nici pana in ziua de azi nu mi-a ajuns.Totusi o sa va intrebati de ce am comandat atunci din nou .E simplu: restul comenzilor facute anterior mi-au ajuns,asa ca m-am gandit ca a fost o greseala a postei cehesti. Bine ca am gasit un site cehesc cu produse NYX,de pe care am sa comand  pe viitor.
Nu e pentru prima data cand folosesc produse NYX,prima data cred ca a fost acum 3 ani si ceva. Visam si mi le doream asa mult,sa le testez,sa le am asa cum imi doresc azi cat mai multe produse MAC :)
Cred ca toata lumea stie de aceste produse,mai nou sunt o gramada de site-uri online de pe care poti comanda produse NYX,acum 3-4 ani imi amintesc ca nu  exista absolut nici unul.
Ce imi place mie de la NYX sunt glosurile  Mega Shine Lipgloss. Ador in special nuanta Tea Rose si nu m-am putut abtine sa nu imi comand 3 bucati de glossuri numai de nuanta asta.
 Desi nu cred ca va prezenta prea mult interes aceste review uri,banuiesc ca fiecare dintre voi a folosit ceva de la NYX,am sa fac totusi o mini prezentare a fiecarui produs.


NYX Mega Shine Lipgloss

Dupa cum spuneam ador aceste glosuri din simplul fapt ca au o varietate destul de larga de nuante,atat discrete cat si mai "colorate".
Dintre nuantele testate,cel mai mult imi plac "Tea Rose" si "Perfect". "Tea Rose" e nuanta care imi vine perfect,efectiv simt ca imi "completeaza" make up-ul.
"Perfect" e un nude cu tenta un pic de roziu, tare discret si placut,se potriveste perfect mai ales cu smokey eyes.
Nuanta "French kiss" initial imi placea dar e un roz parca prea sclipicios sau mai bine zis strident daca il aplici de doua ori pe buze.
"Lala" merge mai degraba purtat vara,e perfect pe o piele bronzata.
Glosurile nu rezista pe buze prea mult timp,sunt o idee cam lipicioase,dar senzatia asta o am cu orice gloss pe care l-am folosit. Daca l-ati descoperit voi pe acela care nu e asa,dati-mi de veste :)



NYX Jumbo Eye Pencil

Recunosc ca am fost reticenta daca sa incerc si eu minunatele creioane Jumbo peste care dadeam adesea pe orice tutorial video de pe youtube.Asa cum e si cu Revlon ColorStay.
Cam tarziu cu incercatul ,dar cred ca niciodata nu e prea tarziu nu?
Am vazut atat review uri pozitive cat si review uri nu prea prietenoase acestor creioane: ba ca sunt bune ca baza,ba ca se strang in pliuri..
Tot ce pot spune e ca eu folosesc nuanta NYX Jumbo Eye Pencil Milk ca baza si e super bun! Nu pot sa zic ca tine fardul mai mult timp,dar pot sa il aplic in voie,fara sa se stranga fardul.Pe celalalt Purple doar l-am incercat,inca nu l-am folosit dar presupun ca are exact aceeasi textura.


NYX Round Lipstick

De cand am vazut nuanta Indian Pink a fost dragoste la prima vedere.E o nuanta calda,placuta si parca te invita sa o porti!
Nuanta Vitamin seamana oarecum cu Indian Pink,dar e un pic mai tare ca nuanta.
Sunt cremoase,dar nu sunt rezistente la transfer.




NYX Eyeshadow Base

Nu intamplator am ales sa descriu acest produs ultimul.Nu prea am nimic de laudat la el: e lipicios,dupa 2 ore dupa ce il aplici,fardul se strange in pliuri si arata mai rau decat daca nu l-ai folosi.
Eu am ales varianta Skin Tone care sincer e asa de inchisa ca efectiv influenteaza parca si nuanta fardului...

Nu am termen de comparatie cu alt primer de ochi,decat cu Too Faced Shadow Insurance care e super.Nici nu stiu de ce am cumparat aceasta baza de la NYX...
Cred ca doar din curiozitate.Sincer nu o recomand!


Aveti vreun produs NYX preferat?



Pupici,
Andreea

Supercounters