Achizitii de azi :P

Am hotarat ca anul asta nu mai "arunc" banii aiurea pe diverse lucruri pe care nu le port/folosesc asa ca azi am fost mai mult decat atenta la ceea ce mi-am cumparat :P
Am decis sa zic stop cosmeticelor,in afara de strictul necesar bineinteles. De exemplu farduri nu am sa mai cumpar prea curand pentru ca am o gramada nefolosite... M-am decis pe viitor sa cumpar asadar doar fond de ten,anticearcan,blush,gloss  si rimel + cele necesare pentru demachiere si intretinerea tenului.That's all!!! Sper sa ma pot tine de cuvant,si atunci cand vreau sa "toc" banii pe farduri sa ii dau pe hainute :)

Blazer H&M,care imi place tare mult!
Ieri vazusem acelasi model de blazer dar pe alte culori.Recunosc ca azi nu l-am mai gasit pe acela ,ci doar pe acesta.Intr-un final l-am cumparat pe asta pentru ca e asemanator cu celalalt!L-am luat la jumatate de pret  - 15 euro.



 Camasuta H&M
la doar 12 euro,pretul initial era de 28 euro.
Rochita H&M
Imi e o idee cam mare dar nu am putut sa ma abtin sa nu o cumpar... Am  sa o mai scurtez la croitoreasa.Pretul ei a fost 16 euro,pretul initial era de 40 euro.


Sacou Terranova
achizitionat la 10 euro,pretul initial 30 euro.

Si doua curele: una H&M,cealalta gri Terranova :
 Le-am luat cu 5 euro bucata fiecare.

Maieu Terranova:
Nu ma pricep sa pozez haine,dar m-am straduit :) Please be gentle :)



Colier Promod


Cosmetice luate luna trecuta,ma rog,unele dintre ele,ce mi-am mai amintit eu sa pozez din ceea ce mi-am luat:
Fondul de ten Essence nu am idee cum e,pentru ca l-am dat cadou,fondul de ten Revlon am sa ii fac un review zilele astea pentru ca merita efortul meu,gel eyeliner ul de la Stilla e divin,pudra Laura Mercier este exact ceea ce imi doream de la o pudra,anticearcanul LM m-a impresionat si el.



 Voi ce v-ati mai luat zilele astea?

Pupici,

Supercounters