A folosit cineva produse Dr.Organic?

   Nu sunt eu vreun mare fan al produselor organice,dar cand ma tenteaza ceva,in general vreau sa testez.Saptamana trecuta am vazut din intamplare  produse Dr.Organic cand ma tot uitam dupa samponul Mojito Manufaktura sa vad daca mai exista,acesta din urma fiind editie limitata.La raftul de vis-a-vis,mi-au atras atentia evident Dr.Organic  pentru numele care il au produsele.Am incercat sa descifrez ceva din eticheta dar mi-a fost imposibil,pentru ca avea eticheta doar in ceha... Am inghitit in sec si m-am intrebat de ce naiba nu lasa si ei o eticheta in engleza/franceza/germana?
  Ieri mi-am reamintit de produsele Dr.Organic si uitandu-ma pe net chiar suna bine.Aici,raportat la pret sunt la preturi o idee mai maricele decat Manufaktura. Or fi mai bune oare?
A incercat cineva dintre voi produsele astea sau macar ati auzit ceva despre ele? Eu inca nu am avut timp sa googalesc,dar o voi face zilele astea.Asta daca nu ma razgandesc si ma pun pe testat macar un produs de la ei.

Apropo de lucruri organice si bio (care oricum bio nu e acelasi lucru cu organic) ,ieri mi-am luat primele mele sosete bio din DM . :)


Va doresc in continuare o saptamana cat mai placuta!

Pupici,
Andreea

Supercounters