Giveaway no-3 Andreea's Land+concurs de Make-up!

  Va cerusem aici parerea voastra vis-a-vis de un concurs/giveaway.Nu prea au fost multe pareri,asta m-a facut oarecum sa cred ca ori lumea nu imi citeste blogul ori sunteti unele dintre voi nu prea interesate de astfel de concursuri... Sau a fost weekend si evident lumea a fost ocupata ca si mine de altfel,de aceea am amanat un pic acest giveaway.Whatever,am revenit cu ceva idei si cu premiile.
   M-am gandit sa fac un altfel de "giveaway" sau concurs cum vreti voi sa il numiti fata de cum le-am organizat pe celelalte de dinainte.Asadar am decis ca voi organiza un concurs de make-up la care voi acorda doua premii si un giveaway care are un premiu mai mititel,dar binevenit zic eu.Asta ca sa impac pe toata lumea care mi-a lasat parerea la comentarii.
  
Concursul de Make Up
Tema : 

    Spring Make up

Am urmatoarele propuneri pentru desfasurarea acestui "concurs":

*fara poze photoshopate sau am rog sa nu influenteze intr-un fel machiajul realizat de voi
*sa mentionati produsele folosite la machiajul realizat in e-mailul pe care mi-l trimiteti si poza de inspiratie daca e cazul
*sa imi trimiteti e-mail cu make up urile voastre pe adresa : bazardeimpresii@yahoo.com cel putin o poza in care sa se vada un close up al ochilor si o poza cu toata fata care sa includa tot machiajul.Daca nu va puteti decide la ce poze vreti sa trimiteti,puteti trimite cat mai multe :)
*daca doriti intr-adevar sa participati acordati-mi dreptul de a publica pozele voastre pe blogul meu special pentru a primi voturi
*din toate e-mailurile care le voi primi de la voi,am sa selectez 3 sau 5 fete si am sa las la decizia publicului sa va voteze,care primeste cele mai multe voturi,e castigatoarea .Daca nu vor exista mai mult de 10 participari la acest concurs,voi afisa toate machiajele primite pe blog.
*puteti participa cu mai multe machiaje
*sa imi urmariti blogul cu Google Friend si sa faceti o postare daca vreti pe blogul vostru despre acest concurs,asta daca doriti.
*perioada desfasurarii acestui concurs e 16 ianuarie-29 ianuarie:


Locul 1:
 *Benefit sheer cream blusher nuanta "Ooh.."
* Flormar  blush-on P111
* Essence eyebrown stylist set
 *Eseence oja nr Mr.Big
* Essence 2 in 1 kajal pencil nr 06 Flirty&Hip


Close up al ojei:


Close up al blush-ului meu,care e aceeasi nuanta peachy ca blush ul Flormar P111 pe care il ofer la locul1:





Locul 2:

*Flormar Blush-on P113
*Sephora flashy liner waterproof
*Essence magic design mascara waterproof
*Lancome Sensation Totale ,10 ml

Close up al blush-ului Flormar P113,pare un roz peachy :




Giveaway no-3 Andreea's Land

Reguli :
  1. Sa dati follow pe Google Friend Connect.(adica sa imi urmariti blogul prin Google,daca ma adaugati in lista voastra de bloguri, e numai la alegerea voastra!)
  2. Sa postati pe blogul vostru , anuntul acestui concurs.
  3. Creati o tinuta care v-ati dori sa o imbracati de Martisor  pe http://www.polyvore.com/ si lasati-mi la comentariu link-ul unde pot vizualiza si eu tinuta voastra aleasa. Puteti cuprinde atat produse vestimentare cat si de make up.Cea mai "inspirata" alegere va fi aleasa de mine.
Note:
  • Perioada desfasurarii concursului este 16-29 ianuarie  
  • Din momentul in care anunt castigatoarea,doresc sa primesc e-mail cu datele ei pentru a trimite coletul,in maxim 48 ore.In caz contrar,voi alege alta persoana.
 Premiul e mai micut,dupa cum ziceam:
*Essence XXXL nudel lipgloss 03 Nude Kiss
*Essence Colour&Go 35 Movie Star
*Max Factor Max Effect  Dip in eye shadow nuanta Ibiza Sunrise 01

Astept inscrierile voastre si sper sa va placa ideea!

Later Edit: Katjes mi-a lasat intr-un comentariu ca nu poate folosi Polyvore daca mai e cineva in situatia asta va rog sa imi spuneti.Daca nu se poate si nu se poate cu Polyvore asta,il lasam pe Random.org sa o faca :)
Imi cer scuze pentru eventualele greseli ale acestui post,l-am scris intr-o mare graba,inainte sa plec la serviciu ,l-am verificat acum si pare ok totusi :))

Pot participa bineinteles si fetele care nu au blog! Nu trebuie sa aveti neaparat blog ca sa puteti participa atat la concursul de make-up cat si la giveaway!

LATER EDIT 2!
Dintr-un motiv destul de intemeiat,pe care nu il pot dezvalui acum, am decis ca acest concurs de make-up sa continue pana pe data de 10 februarie inclusiv pana la ora 20.00.
   Pe 15 februarie voi innumara voturile voastre si vom afla castigatoarele.
Bonus: in afara de cele doua premii anuntate,voi oferi inca un premiu care va consta intr-un Essence Shimmer brick Sun Club blonde(asta pentru ca am vazut cateva persoane interesate sa testeze produsul asta),un dermatograf Essence + un accesoriu (o bratara sau o pereche de cercei).Nu am poza acum cu produsele,dar voi face update.

Pupici,
Andreea

Supercounters