MAC Pigment Rich Life swatches &review

   Stiu ca m-ati rugat unele dintre voi sa fac reviewuri la Revlon Colorstay si la pudra Laura Mercier,dar sincer am zis sa dau startul review-urilor pe anul acesta la un produs care merita din plin atentia si timpul meu de a scrie despre el :) Oricum fiti fara grija,zilele astea vor urma review-uri si la produsele de care m-ati intrebat.

Asadar astazi am decis ca e timpul sa va spun parerea mea despre MAC Pigment nuanta Rich Life dupa aproape doua saptamani timp in care l-am testat.



Descrierea oficiala a produsului:

Pigment is a highly concentrated loose colour powder that contains ingredients to help it adhere to the skin.
Create a subtle wash of colour or an intense effect. Does not streak or cake. Easy to blend and long-lasting.
Please note: Pigments are sold by weight not volume. Containers can appear to be less than full due to settling of the product.


 
Parerea mea vis-a-vis de acest produs:

Din prima clipa cand l-am vazut am ramas cucerita! Mi-am dorit tare mult sa ajung sa folosesc vreun pigment MAC,pentru ca auzisem ca sunt concentrate si super bune.Minunea s-a produs,pentru ca l-am primit cadou de ziua mea,printre alte minunatii.
In primul rand am observat ca textura e cu totul alta fata de fardurile MAC obisnuite,e muult mai concentrata si pare mult mai fina ca textura parca.

Nu stiu daca toti pigmentii MAC sunt asa,dar nuanta asta e una "tare" ca sa zic asa,trebuie aplicata cu zgarcenie  pentru ca e atat de concentrat produsul! Evident ma asteptam sa fie mai concentrat decat un fard obisnuit MAC.
Imi place tare mult ca are particule fine de sclipici,super subtile de altfel,care dau parca un glow pleoapelor o data ce ati aplicat produsul. Nu am mai intalnit senzatia asta la nici un alt produs folosit pana acum.

Este usor de blenduit,rezista fara primer de ochi chiar si 6 ore ,cu primer (eu folosesc TFSI) evident rezista mai mult.

 Produsul contine 4.5 g si pe site ul din US costa 19$. Bineinteles ca la noi costa in jur de 20 euro...
Aici puteti vizualiza nuantele de pigmenti MAC.


Am incercat sa fac niste poze cat mai clare,acum uitandu-ma din nou pe ele,cred ca am si reusit acest lucru sau cel putin asa sper.Puteti mari imaginile dand click pe fiecare dintre ele.


Dupa leneveala de dupa Sarbatorile de Iarna am sa revin in forta cu review-uri. :) De ieri am inceput munca si mi s-a parut o eternitate alea 8 ore... Apoi am primit o veste oarecum buna: inca 2 zile libere de anul trecut,pentru ca de Craciun nu trebuia sa imi dau request de vacanta,era Public Holiday oricum.Deci yey am de fapt 5 zile in plus pe anul asta ramase de anul trecut :P
Am ajuns la sezonul 4 de Prison Break si zau ca anumite lucruri si faze din serialul asta au fost expirate rau,dar totusi am continuant sa ma uit. Apropo W.Miller asta a mai jucat in vreun film?!

Va las si o poza "bonus":



Pupici si sa aveti o zi minunata!

Supercounters