Shopping

   Just a quick note:  ieri am dormit de dupa amiaza de cum am ajuns acasa de la munca pana azi dimineata cu doua ore inainte sa intru de munca. Am fost placut suprinsa sa gasesc inca vreo cateva e-mailuri cu alte participari la concursul de make-up plus alte participari la giveaway!
 Dupa cum v-am anuntat de la bun inceput  aici,daca vor fi mai mult de 10 participante,voi lasa vot deschis catre voi,cei care imi cititi blogul si bineinteles catre cititoarele fetelor participante.Ei bine,sunt mai mult decat 10 participante ceea ce imi "usureaza" mie munca,sa aleg eu castigatoarele.Toate machiajele primite pana acum sunt superbe,ar fi greu pentru mine sa iau o decizie.
Pentru ca Adina m-a inspirat cu postarea ei despre shopping,iata ce mi-am mai luat zilele astea:

Manusi:


   E clar ca am fost obsedata de manusi,ca altfel nu-mi explic cum intr-o singura zi le-am luat pe toate...Manusile Anne Christine olive sunt din alea fara degete si cele negre sunt tot de la Anne Christine,iar celelalte  albastre sunt de la H&M.
   Dupa ce am vazut manusile albe ale Ramonei J ,m-am gandit apoi vreo doua saptamani la rand  la ele.Sa fiu sincera am cam ezitat sa le cumpar,pareau unul din lucrurile alea care iti plac cand le vezi la altcineva,dar pe tine nu arata deloc ok. Le-am purtat de vreo doua ori si chiar imi plac cum vin.Pe alta culoare nici nu le concepeam decat negre! Nu am mainile cu degetele lungi si atat de fine ca ale Ramonei,dar cred ca am sa le port cand am chef de ele.Din punctul meu de vedere astfel de manusi fix pe mainile cele mai finute cu degete lungi se "aseaza" minunat.




Sephora Green Idyll Palette -Mi-am cam luat "teapa" cum s-ar spune cu trusa asta,pentru ca nuantele sunt super sidefate si nu prea ma incanta ideea de a folosi farduri sidefate in ultima vreme...Nuantele sidefate arata bine pe oricine altcineva,numai pe ochii mei nu!
 E o trusa Sephora,cu o nuanta de blush peachy cremos si patru farduri.Nuanta de lipgloss o puteti vedea aici.  Ma rog,la pretul cu care am achizitionat-o,macar gloss-ul isi merita banii.Fardurile sunt doar testate,si nefolosite ...

Crema Manufaktura,evident sunt cred la al 4 lea sau chiar al 5 lea tub,nu ma pot "desparti" de ea.



Oje din nou,de parca n-as avea destule... Prima oja e una no-name "Maximo",dar are cel mai frumos rosu ever care l-am avut vreodata.Si ce e iar bizar pentru o oja no name,e ca se usuca mult mai repede decat alte oje gen Margaret Astor,Miss Sporty...
Oja Essence e Mr.Big si e un roz super placut pe unghii.Cea de-a treia oja 37 Just Rock It,tot de la Essence e un albastru  inchis cu tenta putin de moviu.Si da,stiu! Unghiile mele sunt pitice rau.... Fac ce fac si mi se rup imediat :(




Cercei Click Six ,intaritor de unghii Essence,shimmer dust Miss Sporty... Cerceii au fost "dragoste la prima vedere" daca pot spune asa.Au costat super putin,in jur de 2 euro,pacat ca nu am gasit mai multe perechi... Intaritorul de unghii Essence il am pentru a doua oara,cat l-am folosit am avut unghiile mai rezistente si lungi.De cand sunt aici folosesc doar dizolvant de la Essence.Am avut inainte unul cu miros de capsuni,dar nu l-am mai gasit .Prietenul era mega incantat cand il foloseam pe acela :))
Shimmer-ul de la Miss Sporty l-am luat imediat ce am testat intr-o doara testerul.Chiar daca nu imi plac fardurile sidefate,shimmer-ul asta are o nuanta super placuta si discreta!





Daca va intereseaza sa fac review la un produs anume,please let me know.
Voi ce v-ati mai luat zilele astea?



Pupici,
Andreea

Supercounters