Review: Luminelle Loose Powder Natural beige - Yves Rocher

   Nici nu stiu ce pret are aceasta pudra in Romania,eu nu prea eram incantata de brandul Yves Rocher in tara,mi se pareau niste produse prea scumpe pentru ce pot ele sa faca...
   Aici e o disperare totala: mereu e full sediul Yves Rocher din centrul orasului,cehoaicele mereu cumpara cate ceva la promotii si reduceri , asa ca prima data cand am achizitionat aceasta pudra am luat-o si eu la o reducere de 10 euro. 
Dumnezeu stie la ce pret era ea initial si de ce am achizitionat acest produs chiar de doua ori pana acum.
Eu am folosit nuanta 51 Beige Naturel.

Descrierea oficiala a produsului:

This powder is so fine, so light, that it instantly mattifys your skin transparently. Your skin captures the light. The definition of your face is pronounced. Must be applied on it’s own with a large brush to the whole face to hide shiny areas.

Special features
 A light texture and a new scent of fruits. Beauty tip : Can be applied as a final touch over your foundation to fix your make-up.



Puncte “tari”/”slabe”:
+ da un finish mat tenului,aspect natural
+e lejera ca si textura
+e transparenta
+ are miros  usor fructat,mai degraba a piersica
+ raport pret-calitate e rezonabil
-nu rezista pe ten decat maxim 3 ore din momentul aplicarii

Concluzie:
E o pudra destul de buna, chiar ideala as spune daca nu ai pretentia sa reziste pe ten.Eu am fost multumita oarecum de acest  produs,dar pentru mine avea un mare minus: rezistenta la transfer.Ca si textura seamana izbitor de mult cu pudra fixatoare Laura Mercier. Tinand cont ca aceasta pudra se “lauda” ca matifiaza tenul si nu e pudra fixatoare,e ok.Nu am probleme mari cu luciul tenului,dar pudra asta da un glow subtil dupa ce e aplicata .

 nota: 8/10
                       
                               formula: powder
                               cantitate: 10 grame produs/23 gr cu totul
                               pret: 10 euro
                               expira la: 12 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire si scuzati oja sarita de pe unghie :) Pozele sunt destul de vechi,de vreo trei luni,dar acum mi-am amintit ca am "pregatit" pozele pentru postare si postarea nu o facusem.


Voi ce pudre ati folosit de la Yves Rocher? V-a placut ceva in mod special de la ei?



Pupici,

Supercounters