Review: Beer Face Cream Manufaktura

  Inainte sa incerc aceasta crema  foloseam o crema de la Manufaktura "Carlsbad",dar recent am schimbat-o cu  Beer Face Cream Manufaktura.Trebuie sa recunosc ca in afara de miros,are fix acelasi efect pentru mine ca si crema Carlsbad.

Ce spune producatorul despre gama:

Gama de produse cosmetice "Beer Tradition Manufaktura" este bazata pe traditia de secole a berii cehesti, care datorita calitatilor sale exceptionale este recunoscuta la nivel international drept cea mai buna. Gustul sau unic, senzatia amaruie delicioasa, aroma puternica, claritatea si culoarea aurie-aramie- acestea sunt proprietati extrem de apreciate. Aceasta bautura deosebita este produsa in regiunea Boemia din timpuri stravechi- prima atestare scrisa dateaza din secolul al 10-lea. Conditiile climatice favorabile cultivarii hameiului, experienta indelungata a berarilor nostri si retetele traditionale contribuie la obtinerea unei beri de o calitate unica.

Berea este o sursa unica de vitamina B, elemente chimice si minerale care ajuta la regenerarea pielii si intareste rezistenta acesteia impotriva efectelor nocive ale mediului. Hameiul curata, calmeaza si catifeleaza pielea. Aceste proprietati au inspirat MANUFAKTURA sa produca o gama originala de produse cosmetica pe baza de bere. Toate aceste produse contin berea ceheasca cea mai pura si au o aroma dulce amaruie delicioasa. Produsele cosmetice sunt partial manufacturate si nu au fost testate pe animale.


Descrierea produsului:


Hydrating beer face cream with Shea butter and brewer´s yeast
The light day cream containing brewer´s yeast rich in vitamins, Shea butter, grape oil and panthenol is ideal for normal to dry and sensitive skin. The unique shea butter hydrates, moistens and protects the skin against unfavourable external effects. Panthenol has significant healing and calming effects on the skin. Hydrating cream is easy to absorb and doesn´t contain any colouring substances.



Parerea mea:
  • este o crema care intra usor in piele
  • imi place ca produsul e in forma de tub,in felul acesta nici nu risti sa risipesti produs si e si mai igienic
  • dupa ce e aplicata da senzatia de piele ferma si catifelata
  • miroase a panthenol,aduce mult la miros cu Panthenol forte 6% cream
  • nu imi place ca nu are SPF si nici nu e sigilata complet,ca restul produselor obisnuite dar asta e unul dintre defectele produselor "Manufaktura"
  • e hidratanta 
  • consistenta e cremoasa,nu e nici prea lichida ,e numai ok
  • calitate-pret ireprosabila,eu o recomand!


Concluzie:
Imi place aceasta crema,e crema mea favorita pentru ten in momentul de fata alaturi de cea "Carlsbad".

 nota: 9.5/10
                               formula: crema
                               cantitate 75 ml
                               pret: 140 czk (6 euro ) in Cehia
                               expira la: 6 luni de la deschidere

Daca vreti sa gasiti si alte informatii despre produsele Manufaktura,va invit sa cititi aici.
Un review la samponul Mojito Manufaktura gasiti aici,iar la balsamul de par cu bere Manufaktura  puteti citi si aici.

http://www.manufaktura.ro


*Click pe imagine pentru marire




Pupici,
Andreea

Supercounters