Vreau si eu ulei de argan!

  
Un titlu cat se poate de sugestiv nu? Deci da,imi doresc mult sa incerc uleiul de argan.Am auzit de el prima data la Camelcutza,apoi pe orice blog intru,parca tot vad postari cu ulei de argan!
Evident mi-as cumpara si eu de aici,dar numai Dumnezeu stie cum se spune in ceha la asa ceva.M-am stresat sa ii explic farmacistei ca vreau pudra de argila pana am renuntat.Imi arata numai masti deja preparate cu argila....


Asa ca sper eu,sa nu uit  in curand sa pun pe wishlistul meu uleiul de argan!!!
Singura mea teama e ca nu am mai folosit pana acum uleiuri pentru ten (stiu,jenant,dar asta-i adevarul) si sper eu sa nu fie prea uleios pentru tenul meu mixt... Ma gandesc ca daca e combinat cu o crema,chiar merge nu?


    De ce mi-a atras atentia acest ulei? Din doua motive principale: se lauda ca e un tratament antirid exceptional de eficient: combate imbatranirea, lasand tenul luminos si bine hidratat, datorita proprietatilor sale anti-rid si poate fi folosit in tratamentul acneei.
 Nu mai vorbesc de celelalte intrebuintari pentru par si unghii,care la fel sunt importante.
Desi nu am riduri chiar asa vizibile (in afara de ridurile alea destul de fine de expresie din jurul gurii pe care  le am de cand ma stiu), uleiul asta daca intr-adevar e bun pentru asa ceva,inseamna ca am descoperit o parte din reteta de a arata cu cel putin 5 ani mai tanara decat varsta din buletin.
Eu am devenit obsedata de riduri & co cel mai mult dupa ce am sesizat la o colega de-a mea riduri din alea urate pe frunte,din alea super vizibile.Stiu ca sunt carcotasa acum,dar eu nu vreau,nu vreau asa ceva! Ma sperie ideea de a avea riduri asa cum ma sperie ideea de a avea inca 5 kg in plus!!!
Stiu ca de la o varsta sunt inevitabile,dar la 23 ani mi se pare cam devreme sa le ai!  Acum  faceam referire la colega mea,ca eu deja am 27.Mda.
Daca stiti secretul tineretii fara batranete,please let me know!!!


Aplicat pe piele, uleiul de Argan :
-Protejeaza pielea de agresiunile externe;
-Hraneste si regenereaza pielea in adancime, pentru o mai buna elasticitate;
-Un tratament antirid exceptional de eficient: combate imbatranirea, lasand tenul luminos si bine hidratat, datorita proprietatilor sale anti-rid;-Se absoarbe rapid si nu lasa urme grase pe piele!Ulei de argan este de asemenea recomandat pentru revitalizarea tenului obosit si pentru tratarea iritatiilor. Poate fi folosit in tratamentul acneei, tratamente cosmetice pentru cicatrici de arsuri si prevenirea vergeturilor in timpul sarcinii.
 
Aplicat pe par, uleiul de argan ofera ingrijire totala : hraneste, protejeaza, revitalizeaza parul deteriorat, lipsit de stralucire, care se rupe usor. Ofera stralucire si imbunatateste elasticitatea. Rezultatele sunt vizibile in cazul folosirii regulate! 
Aplicat pe unghii, intareste unghiile moi, casante. Este ideal pentru ingrijirea mainilor!




Maine am sa imi incerc norocul la cateva farmacii,poate am noroc si gasesc acest ulei de argan.De fapt sigur au si astia,dar stie cineva numele?!


Voi il folositi?




Last Edit: Apropo de comentariul Mihaelei,cu referire la uleiul de jojoba,am gasit o postare interesanta despre uleiul de jojoba pe blogul lui Gabi.




Pupici,
Andreea

Supercounters