WOM Ivatherm & ramble things

   Hey girls! Am cam fost away de tot ce inseamna spatiu virtual in ultimele doua zile,am avut o stare generala destul de aiurea,aici ploua teribil si evident parca si vremea mi-a transmis din starea ei.Nu am mai intrat pe blog decat fugitiv,sa aprob comentariile voastre si am mai aruncat ochii si pe ce ati scris zilele astea ;)
   Ieri seara m-am mai dezmortit putin si mi-am luat cate ceva de la H&M,acum doua zile am primit si pensulele de pe Coastal Scents si mi-am mai luat diverse chestiute de la Essence.
 Din pacate nu mi-am gasit crackle nail :(
Azi eram gata-gata sa imi mai iau si ceva de la Reserved,dar m-am razgandit,cred ca revin curand cu o vizita again la H&M :)


    Azi am fost anuntata si am inteles ca am primit produsele de la  campania WOM Ivatherm.Mi s-a parut bine organizata aceasta campanie si am participat tocmai pentru faptul ca am putut alege personal produsele Ivatherm.
  Ce am ales: crema matifianta Ivamat si lotiunea micelara Ivatherm.Nu am cum sa le pozez,nici macar nu am intrat in posesia lor,dar abia astept sa le testez!Stiti si voi problema: nu sunt in tara.
  De ce am ales aceste doua produse?
  Am ales lotiunea micelara Ivathem pentru ca m-am indragostit iremediabil de ceea ce inseamna lotiune micelara.Vreau efectiv sa o testez si sa vad cum se comporta pe tenul meu.
Crema matifianta Ivamat  e un alt produs care m-a tentat! Nu am probleme mari cu luciul tenului,dar am zis ca daca tot regleaza sebuumul,sa o incerc si eu!
Fotografiile sunt luate de pe site-ul Ivatherm,am sa revin cu impresii,review-uri la aceste produse curand!
Am vazut ca majoritatea fetelor bloggerite si-au primit coletele.

   Voi ce v-ati ales de la Ivatherm?


Pupici,
Andreea

Supercounters