Goodies :)

 Alaltaieri am ridicat un mega colet -cadou de la o buna prietena Gia ,cu o gramada de goodies.Ieri le-am pozat,dar efectiv nu am avut timp nici sa respir la munca,asa ca acasa am facut turul mancat-dus-somn.Si da,nici blogurile voastre nu au fost citite mai pe indelete,deci multumesc celor care in ultimele zile nu m-au uitat :)
Pe cateva dintre produse deja le-am testat oarecum,unele sunt evident in curs de testare.Gia le impachetase individual pe fiecare dintre produse ca nici nu imi venea oarecum sa le distrug ambalajul frumos.Oricum curiozitatea era prea mare si m-am bucurat mult de ceea ce am primit.


Nu stiu de ce a iesit papusica Hand -made in poza de ansamblu asa,va asigur ca nu are nimic,probabil ca s-a indoit putin plasticul acela decorativ si el se vedea asa.O sa vedeti mai in detaliu poza cu ea.Cand am vazut-o pentru o clipa m-am simtit un copil apoi am inceput sa ii studiez costumasul traditional olandez :) Pana si prietenul meu a admirat-o :)) si nu s-a sfiit sa imi ceara repede ciocolata cu rom.


 Imi place costumasul ei,e atent lucrat  si  m-am mirat cand i-am vazut obrajorii imbujorati :)
Doua vederi frumoase si prima felicitare de Pasti care va fi mai mult ca sigur si singura....



Mini parfumele Yves Rocher,imi sunt dragi miniaturile :





Ta-na-na,prima mea pensula MAC si va prezint:

Pensula MAC 217
Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa am pensula MAC,in primul rand imi e mai la indemana sa comand online pensule decat sa ma duc la Praga,nu mai punem la socoteala pretul pensulei care nu e deloc mic.Nu cred ca e cazul sa va spun ca e cea mai profi si moale pensula pe care o posed nu?





Putea sa nu lipseasca si black shatter OPI ?
Desi am o oja crackle nail Essence,nici nu se compara "crapaturile" facute de OPI!
My first OPI!



Un colier superb,care mi-a facut pofta instant de vara,soare,plaja,bronz!
Chiar,de unde l-o fi cumparat? Nu am intrebat-o inca. Tot ma uitam eu zilele trecute la standul Brigitte Bijoux cu oarecare tristete ca a mea comanda de pe Thboxes inca nu a ajuns... si nici n-am sanse mari sa ajunga,dat fiind faptul ca eu si posta ceheasca suntem in "razboi".Se pare ca o cineva imi sustrage doar plicurile cu bunuri,coletele bine totusi ca ajung la mine...



Deci da,ciocolata romaneasca! Cu rom!


Au fost de fapt doua bucati,dar una deja am impartit-o in ziua respectiva cu prietenul.Doar una a mai rezistat la poza :D



MAC Studio Fix Powder Plus Foundation
Initial am crezut ca e pudra (nu radeti!),eram de fapt chiar foarte convinsa,apoi  am realizat ca e un fond de ten pudra.
L-am testat deja de doua ori pe ten,inca nu va spun nimic,cand ma intorc din vacanta am sa ii fac sigur un review! Momentan imi place,chiar ma incanta acest produs! Si trebuie sa adaug ca m-a surprins inca o data Gia  in mod placut ,nuanta NC25 e fix nuanta care mi se potriveste!
Inca un produs bifat din wishlist-ul meu de la MAC :)



Si sa va faceti idee cat de cat si de culoare,in caz ca sunteti curioase,numai ca a iesit ceva cam inchisa decat este ea de fapt:



Fond de ten anti-age Covergirl &Olay
Si pe acesta l-am testat o singura data,asadar e prematur sa trag o concluzie,am sa fac review cand am sa descopar plusurile si minusurile lui.


Asa de inchiere a acestei postari,olandeza mea blondina imbujorata :)


 Multumesc Gia pentru absolut orice mi-ai trimis,m-a bucurat nespus de mult!


Pupici,
Andreea

Supercounters