Hello from Romania!

Aceasta postare va fi una intr-o mare graba avand in vedere ca mai am 30 min de stat la internet caffe :)) Am crezut ca nu voi mai gasi nici un internet caffe avand in vedere ca toata lumea are internet pe acasa.Am ajuns duminica dupa amiaza si drumul chiar a fost lejer si linistit.Am facut pauze destul de mici si o singura ora timp in care am luat masa in Sibiu.
M-am bucurat ca am ajuns in Romania,m-am hazardat de preturi,mi se par la fel ca in Cehia si wow Braila are mall! Si ce mall! New Yorker,Orsay,Nissa etc... si preturi idem Cehia.
Deja am fost atacata de nesimtirea unora din trafic,de pe strada,deja urechile mele au fost asaltate de expresii neortodoxe gen "date-n aia a mea".No comment!

Ziceam ca imi e dor de Romania???
Nu imi mai e dor.Abia astept dupa Pasti sa plec de aici.Evident nu am ajuns nici la posta sa pun ceea ce trebuia si evident nu am rezolvat nici macar jumatate din lucrurile pe care le aveam de facut.Mai e timp,cred?!
Va pup si va doresc sa aveti parte de un Paste Fericit si plin de realizari pe toate planurile!
Am sa ma intorc cu mai multe impresii personale plus ca am testat cateva produse romanesti,deci urmeaza review uri! Am primit si cateva produse surpriza care mi-au placut mult.
Ah v-am zis ca am asteptat sa facem plinul la benzina din Arad,ca sa nu cumparam de la unguri,si in primul OMV din Arad am fost tratati mizerabil?!

Pupici,
Andreea

Supercounters