Modniza's Giveaway

Stella organizeaza inca un giveaway cu doua premii deosebite, iar pentru ca putem alege premiul preferat, eu optez pentru varianta a doua , asta din simplul fapt ca imi plac nuantele mai tari si am o singura poseta alba.Da,ati citit bine,o singura poseta alba! Plus ca trusa Too Faced cuprinde 3 nuante de fard pe care le folosesc zilnic. De primerul TFSI nu mai am nimic de comentat decat ca e cel mai bun primer de ochi!Asadar premiul m-a tentat prea mult,ca sa ma pot tine deoparte de posibilitatea de a castiga acest premiu.
   La cati mai multi cititori fideli Modniza!

 

 Mai multe detalii despre giveaway-ul Modnizei le gasiti AICI.


Nota:  Acum ma scuzati pentru urmatoarele randuri,nu au legatura cu giveawayul Modnizei,dar simt nevoia sa o fac. Acum doua zile am castigat la un giveaway si am avut surpriza sa constat ca unele persoane nu prea au fost incantate,au lasat impresia "las-o mai ca lucreaza in Cehia,ce are ea nevoie de produse cosmetice?" Ei bine,as vrea sa fac o singura remarca: da,particip uneori la giveaway uri numai de fun,nu in ideea de a si castiga.Uneori recunosc,imi doresc mult acel premiu,de unde dorinta de a participa.Daca castig foarte bine,ma bucur,doar nu am sa ma prefac ca vai,nu mi-am dorit! Nu ma imbogatesc cu salariul de aici,nu mi-am facut casa si sunt si eu un om ratacit ca multi altii,care lucreaza intr-o alta tara decat Romania.Probabil ca daca  lucram in Romania paream mai "saraca" in ochii altora... Nu stiu,zic si eu!
   Particip doar la giveaway urile blogurilor pe care le urmaresc!Nu cred ca am exagerat cu postari despre giveaway uri,nu cred ca blogul meu consta DOAR in postari de acest gen! In nici un caz nu am sa descopar un blog azi si hop top si eu la giveaway! Consider ca acele bloggerite care fac giveaway uri o fac cu draga inima pentru toate cititoarele blogului lor. Nu cred ca scrie undeva ca eu nu sunt om si nu am dorinte in materie de cosmetice! Si nici nu am avut pretentia atunci cand am castigat ceva sa mi se trimita coletul aici,ci din contra.
   Asadar puteti sa ma blamati cat vreti unele dintre voi,eu particip strict la giveaway urile care ma tenteaza,nu sunt genul de persoana care sa se inscrie la fiecare giveaway,care sa alege dupa fiecare cupon/voucher sau lucru oferit gratis.
Va multumesc celor care ati putut intelege din aceste randuri ca sunt si eu om si daca mi se ofera sansa de a ma bucura de ceva,atunci aleg sa pot avea sansa aia!

Supercounters