My jewelry collection -part 1

   Am primit acum ceva timp de la Miss Z ,Stefi,Cristina si Gya un tag tare dragut cu My Earrings collection ,dar eu l-am mai modificat putin :D  Nu stiu daca mi-a mai dat cineva aceasta provocare acum vreo saptamana si ceva,dar efectiv nu imi mai amintesc decat de fetele mentionate ... Apropo de mica modificare a tag-ului,o sa va dati seama de ce am facut-o: pentru ca nu prea am multe bijuuri aici,majoritatea inca sunt in Romania.De regula cand cumparam bijuterii,le imparteam eu cu sora mea,le foloseam impreuna.Ea cel putin era de-a dreptul coplesita de accesorii &stuff,in fiecare saptamana isi mai cumpara cate ceva.Trebuie sa recunosc ca mereu a fost mai cocheta decat mine si mereu a stiut cum sa isi accesorizeze fiecare tinuta!
Iar eu nici  nu mi-am dat silinta sa imi cumpar bijuterii prea multe pe aici.
      Mie imi plac bijuteriile mari,cerceii lungi,colierele nu prea scurtute pentru ca am probleme,ma irit imediat in zona gatului,doar la inele fac exceptie: imi plac orice fel e inele,nu neaparat supradimensionate. :)
   Asa ca astazi am sa va prezint ce folosesc cel mai des din bijuteriile pe care le am.Am sa revin cu un update curand,la o viitoare postare.Pana atunci,iata :

Cercei

Imi plac cerceii cu fundite,dar astia sunt mometan singurii pe care ii am.Le-a si cazut o pietricica,cred ca daca va uitati atent se vede.Sunt luati de la New Yorker si efectiv ii ador.Mai amuzant e ca prietenul meu in loc sa vada ca modelul e cu fundite,el zice ca fiecare cercel sunt niste pasarele care se pupa :)) Si nu,el nu prea e pupacios de fel,dar daca asa vede el cerceii? :))



Alti cercei mai micuti,impreuna cu cei pe care deja i-ati vazut,cu fundite:


Cercei cumparati recent,asta fiind acum vreo trei luni de zile,dar niciodata purtati (inca!) de la C&A:



Acum va prezint o pereche de cercei care au fost purtati pana la exasperarea altora :)) Cred ca daca imi intrebati colegii ,cu siguranta stiu sigur ca e in top 3 perechi de cercei favoriti!Sunt lunguti,finuti si primiti cadou de ziua mea de la o prietena draga! Poate asta e explicatia ca am facut obsesie pentru ei.



O alta pereche de cercei:



Perechi de cercei micuti si abia purtati.Cum va ziceam,ador perechile de cercei lungi si nu astia mici si pitici cu care ii poate acoperi lejer pletele mele :D



Cercei pisicosi luati de la New Yorker,nici pe astia nu prea i-am purtat,i-am luat numai de dragul ca imi plac pisicile si ca am si eu un motanel negru :))



Si cerceii mei din aur alb,pe care ii port zilnic si care au "doua fete".Bineinteles ca eu mereu ii port cu fata aia care are model.


Bratari:

Bratara primita de la mama pe care o port zilnic.Desi ma irit in general de la bratari &coliere ,pe asta chiar o suport:



O alta bratara cred ca o singura data purtata:



Bratari colorate:


Inele:

Nici inele nu am prea multe,acestea doua sunt inelele pe care le port zilnic,cel cu o singura piatra e primit de la prietenul meu,cel cu multe pietricele de la mama:


Alte "tinichele" care le mai port din cand in cand,de regula combin doua inele,ca sa para unul mai mare :D



Si un alt inel cu perlute,nu prea purtat nici el:




Coliere:

Colier New Yorker,pe care l-am tot purtat:



Colier Camaieu:



Colier New Yorker:



Colier Promod:




Colier C&A ,pe asta l-am tot purtat la munca cu camasute albe :)


Dupa tag-ul asta realizez ca imi trebuie o pereche de cercei din aia mici cu perlute,pentru ca ador genul ala de cercei si in tara aveam vreo 4 perechi dar deh,in tara! Si mai imi trebuiesc si brose ca nu am nici una :D Plus ca imi doresc inele de genul ala din material,ceva gen floare.Ma tot uit prin H&M si New Yorker pentru asa ceva dar nu stiu cum se face ca marimea L nu imi vine si credeti-ma pe cuvant ca nu am degetele chiar asa groase :))
Imi plac bijuteriile,dar din pacate nu prea le-am acordat atentie pana acum...

Daca vreti sa preluati tag-ul,sunteti invitatele mele! Tag-ul asta a tot circulat acum ceva timp,chiar ma lasa memoria sa imi amintesc exact cine l-a facut si cine nu!
  Sa aveti o saptamana cat mai minunata!


Pupici,
Andreea

Supercounters