Review &swatches: Benefit Erase Paste

   Am mai facut un review la acest produs aici,l-am recitit si nu m-a convins,e un produs prea bun ca sa nu merite un review si mai bun!Revin astazi cu un review mai amplu si dupa aproape trei cutiute deja folosite de Erase Paste cred ca mi-am putut face o parere mai avizita.La penultima mea postare am observat o curiozitate aparte pentru acest produs si unele dintre voi mi-ati cerut review la el.






Ce spune producatorul despre acest produs:


 "brightening camouflage for eyes & face




This concentrated, creamy concealer brightens and camouflages in one easy step! Targets dark circles, discoloration and imperfections.
what else you need to know
Three shades with brightening melon undertones to suit every complexion.

Comes complete with a fully illustrated, step-by-step lesson and mini-spatula for easy application.



 

Product Details

  • Manufactured by: Benefit Cosmetics
  • 4.40g Net wt. 0.15 oz.
  • winner of:
  • 2009 Star Magazine- Star Beauty Awards - Best Concealer
  • 2008 Latina Beauty Awards "best concealer"


How to apply: click here.
  
Tips: 


 Run your fingertips under warm water to heat them up before blending erase paste.
Apply powderflage over erase paste to help your concealer last longer and really stay put!
"







Acum sa imi spun parerea:


Nu se compara cu nici un alt concelear pe care l-am folosit pana acum: are o nuanta peachy-laptoasa parca special creata sa acopere cat mai bine cearcanele,are o textura lejera,se aplica destul de usor !
Folosit zilnic acest produs,cutiuta de 4,40 g ma ajunge fix trei luni de zile.Daca nu il folositi zilnic ca mine,aveti sansa sa va tina si mai mult evident.
Singurul inconvenient pe care il vad la acest produs e cutiuta care nu prea iti e la indemana sa scoti continutul produsului din ea,decat cu degetul (pentru cele care nu au unghii mari) sau cu o pensula de concelear.In schimb mini cutiuta respectiva vine cu instructiuni de utilizare si cu o mini spatula/paletuta in dotare,ceea ce mi se pare oarecum profesional.Eu nu am folosit acea spatula decat o singura data,nu stiu,nu mi s-a parut la indemana.Lasand la o partea ambalajul,produsul in sine e exceptional.Fara a ii face reclama,e cel mai bun concelear folosit pana acum !
Fac raport la alte conceleare incercate : L'Oreal,Calvin Klein,Flormar,Essence,Margaret Astor,NYC. Daca ati fost multumite de vreunul din ultimele mentionate de mine,va asigur ca de Erase Paste Benefit veti fi extaziate!
Erase Paste e disponibil in trei nuante:
  • 01 fair
  • 02 medium
  • 03 deep
Eu am folosit primele doua nuante fair si medium,nuanta deep fiind mult prea inchisa pentru mine.
Acum posed nuanta medium,si sa fiu sincera o prefer mai mult pe fair,dar nu e nimic in curand o sa imi iau si nuanta fair din nou.De ce spun asta? Desi nu am tenul atat de alb,consider eu ca nuanta concelearului trebuie aleasa cu un ton mai deschis fata de nuanta tenului si implicit a fondului de ten.Daca sunt in wrong way,corectati-ma.Bineinteles,nu o sa alegem cea mai deschisa nuanta cu putinta,o nuanta radicala renunului nostru,dar nuanta fair de la Benefit erase paste mi se potriveste!

Cu nuanta medium am facut "cunostinta" in kit-ul recent cumparat Finding Mr.Bright Benefit.(click pe link pentru review). In general in kit-urile Benefit care contin si erase paste se ofera nuanta medium.




  Pentru mine e extrem de important sa am un concelear bun pentru ca am probleme majore cu cearcanele,eu si dupa 14 ore dormite am ceva cearcane...Asadar am fost mereu in cautare de un concelear bun pana l-am gasit pe Erase Paste. E posibil sa existe un concelear si mai bun ca el,desigur,ca fiecareia dintre noi i se potriveste un produs mai bine ca altul,dar eu m-am oprit din cautari momentan la acesta.

Pentru mine brandul Benefit si-a castigat sa spunem respectul prin acest Erase Paste.Apoi a urmat o alta dragoste: High beam-ul pe care nu l-am avut pana acum in varianta full size,dar am avut de vreo trei ori produsul in mini size.


Puncte tari + /puncte slabe -  ale produsului:

+se blenduie cu usurinta produsul
+textura e cremoasa,deloc lipicioasa desi e un produs crema destul de concentrat
+acopera atat cearcanele  incredibil de bine,e testat inclusiv dupa 24 ore fara somn,aratam de parca as fi fost odihnita
+acopera cat de cat si urmele usoare de acnee/iritatii,roseata tenului,insa la capitolul asta sa nu va asteptati la minuni
+face o "baza" perfecta cu fondul de ten,in sensul ca daca fondul de ten nu are acoperire prea mare,nu e nimic,aplicati erase paste in zonele cu probleme si totul e ok,nu se vor vedea mari discrepante intre el si fondul de ten
+imi place ambalajul in sine al produselor Benefit si implicit al acestui produs
+vine cu instructiuni de utilizare si cu o mini spatula/paletuta in dotare,ceea ce mi se pare oarecum profesional


Concluzie:
Imi pare rau dar nu i-am gasit nici un minus acestui produs.Initial am vrut sa incadrez pretul produsului ca fiind un oarecare minus,dar m-am razgandit.De ce? Raport calitate-pret mie mi se pare excelent,avand in vedere ca acest produs nu se termina chiar atat de repede,eu zic ca merita un oarecare efort al bugetului destinat cosmeticelor daca chiar ai probleme cu cearcanele.
 Benefit recomanda ca Erase Paste sa fie folosit impreuna cu Powderflage pentru a da cele mai bune rezultate!Eu inca nu am testat treaba asta,pentru ca el sta cuminte la locul lui,iar pudra mea fixatoare Laura Mercier pare sa isi faca treaba bine.Pe viitor poate am sa incerc,nu zic nu!
Anyway nu stiu cum traiam pana acum un an si ceva de zile fara Erase Paste,dar acum e nelipsit din ritualul meu de make up.Ma pot lipsi de o nuanta de gloss/ruj atragatoare,dar de un concelear bun nu!
   Sper sa nu ma blamati ca i-am facut un review 100% pozitiv,cele care imi citesc blogul mai des stiu foarte bine ca am si produse pe care le-am testat si nu mi s-au potrivit,asadar de unde si  urmarea: review-uri nu prea prietenoase.Desigur tendinta mea e sa va prezint review-uri la produse care mie mi-au placut ,in ideea ca daca mie mi-a placut ceva,sunt curioasa daca voi ati testat altceva si mai bun sau daca voua vi s-a potrivit acel produs.Chiar nu sunt genul de persoana care sa faca un review unui produs pentru ca l-a primit la nu stiu ce promotie,cupon etc.




 nota:10/10
                               formula: concealer
                               cantitate : 4,40 grame varianta full size si 3,2 grame in mini size
                               pret: 28 euro  varianta full size (pret de Cehia),100 RON la noi
                               expira la: 12 luni de la deschidere

*click pe fiecare poza pentru marire

Voi ati incercat BENEFiciile acestui concelear? :)
Sa aveti  un weekend cat mai placut si insorit! Aici iar s-a innorat,iar pare ca vrea sa ploua....


Pupici,
Andreea

Supercounters