Tag : primele mele cosmetice

    Nu am primit acest tag de la cineva anume,dar mi-a placut,asa ca am zis sa il fac si eu :) Btw ieri am dormit 14 ore,deci blogurile voastre inca nu au fost citite. :D Iar acum sunt la munca,deci pe dupa amiaza asa va citesc.
Am inceput sa fiu entuziasmata,inca 5 zile de munca si apoi vacanta de aproximativ 10 zile.Ma rog,un soi de "vacanta" a la Romania :)
   Sa ne intoarcem la primele cosmetice folosite.Ideea e sa va scriu despre primele cosmetice pe care le-am folosit.
Sa fiu sincera nu am inceput sa ma machiez decat la inceputul clasei a10 a si atunci imi aplicam un soi de fond de ten de la Maybelline ,un rimel Maybelline  si un gloss de buze :))
    Nu va mai spun ce entuziasm era pe capul meu prin clasa a 12 a cand am avut prima trusa mare Ruby Rose :)) Nici nu imi vine sa cred ca ma machiam cu VERDE! Omg eram ceva cam obsedata de verde si acum nu pot sa cred ca nu m-am mai machiat cu verde decat foarte rar :) Prefer tonurile de lila,mov,bej,culorile pamantii :)


Nu cred ca exista cineva care sa nu folosit laptele demachiant Doina!

sau emulsia cu laptisor de matca Doina,descoperita prin anul 1 de facultate :)) Deh bugetul era mic si era un demachiant bun pret calitate :)



Creioanele de ochi Ada,numai cu negru ma tencuiam :D



O mascara care mi s-a parut senzationala la vremea respectiva:


Crema Nivea - luam mai mult de la mama ,din crema ei :)





Spray deo Impulse,Fa si alte dracii ieftine :)



Fardurile Ruby Rose
La capitolul sampoane,ma spalam cu unul de urzica si Timotei,care culmea nu prea imi placea :)


   Ah si cum as putea sa uit de produsele Avon?! Mi-au marcat perioada liceului :))
Am incercat si geluri de dus si sampoane,farduri,rujuri de la ei. Din clasa a 10 a incepusem cu mania comenzilor Avon .Venea alocatia si gata si comanda Avon sau Oriflame :)
Mi-a placut mult si cred ca imi place si azi dar nu l-am mai folosit creionul acela de buze si de ochi Arabian Glow :)
Si astazi mi l-as mai cumpara dar nu am access pe aici la Avon,dar creionul asta era bun.Cred totusi ca l-am descoperit prin clasa a 11 a sau a 12 a :)


Dau tag-ul tuturor din lista mea de blogroll!


Pupici,
Andreea

Supercounters