Produs testat: MAC Studio Fix Powder Foundation (Review &Swatch)

Ce spune producatorul:

A one-step application of foundation and powder. Gives skin a smooth, flawless, all-matte, full-coverage finish. Long-wearing: lasts for up to eight hours. A real all-in-one. The choice of pros, and a long time favourite of M∙A∙C fans.

15 g / .52 oz US$26.50


Parerea mea:

E un produs pe care de cand l-am primit l-am adorat! In primul rand ca nu am gasit inca produsul ala MAC care sa nu imi placa momentan.L-am primit- nu inseamna ca l-am primit de la MAC,ci de la o prietena buna.De altfel tot ce detin MAC e primit de la ea,pentru ca eu ajung din an in Pasti in Praga pentru a da iama in standul celor de la MAC.Si totusi presimt ca vara asta nu o sa treaca fara sa ajung in Praga,deci implicit sa imi achizitionez si ceva de la MAC.Sunt de acum sigura ca acest fond de ten va fi achizitionat.De ce spun asta?
Ei bine,pentru ca:

  • Mi-am gasit nuanta ideala a tenului meu! Adica mi-a gasit-o dear Gia,deci I'm speechless!Am fost intrebata de cel putin zece persoane daca sunt data cu fond de ten si ce fond de ten?Arata natural pe ten,nu are in nici un caz efectul acela „de masca”. 
     
  • Imi place la el ca se adapteaza parca tenului meu,se intinde incredibil de bine pentru un fond de ten pudra,dar asta dupa ce aplic in prealabil o crema hidratanta sau un primer.Aplicat singur e ok,dar e o idee mai greu la aplicare.
  • Are incorporat o oglinda si un buretel,puse separat de casetuta unde se afla recipientul de fond de ten.Nu prea am folosit buretelul decat in momentele cand mi-am retusat machiajul in masina sau la munca.Oglinda nu prea am folosit-o,dar e bine sa o ai acolo la nevoie,nu?

  • Desi e un fond de ten pudra nu imi accentueaza liniile fine decat foarte putin vizibil in zona ochilor,nu imi da senzatia de „uscaciune” cum fac altele pe care sincer doar le-am cumparat si nu le-am folosit.Am senzatia ca se comporta mult mai admirabil fata de multitudinea de fonduri de ten fluide incercate pana acum

  • acoperirea nu e maxima ca la Revlon Colorstay de exemplu,dar nici nu mai imi doresc asa ceva! Acoperirea acestui fond de ten e medie,rezista fara primer in jur de 5-6 ore pe ten.Da un efect fantastic de natural si placut,plus acoperire maxima cu Laura Mercier translucent pudra fixatoare.
  • E mat!!! Cel mai mat fond de ten pe care l-am avut.


  • Desi nu am probleme cu luciul tenului,adio aceasta problema pentru mine,chiar si in putinele momente in care ma confruntam cu asa ceva.

Concluzie:
E exact culoarea care mi se potriveste,este exact ceea ce imi doresc eu de la un fond de ten in prezent. Singurul inconvenient al acestui fond de ten si practic singurul „minus” pe care l-am gasit e ca se consuma destul de repejor.Nu mai repede decat alte fonduri de ten (pe mine un fond de ten ma tine cam 2 luni de zile,maxim 3 cu indulgenta,daca il folosesc zilnic aproape)
Eu in general prefer sa imi achizitionez cate un fond de ten sau maxim doua,dar in general folosesc unul si bun pana la consumare sau pana ma plictisesc de el si imi cumpar altul.

Il folosesc cam de o luna de zile si ii mai dau inca o luna de zile pana la epuizarea totala a produsului :)
Acest fond de ten nu cred ca ar fi totusi recomandat tenului uscat sau normal,ci doar tenului normal spre oily si oily.
Aceasta este „descoperirea anului” de care va ziceam intr-un post anterior.Voi l-ati incercat? Daca da,v-a placut?

Recomandat? DA!

Nota: 10/10
Pret: 26 $ pe site ul oficial din US,nu stiu cat e la noi.Probabil e in jur de 30 euro.
Cantitate: 15 g
Expira: 12 luni de la deschidere (cred!dar apuca atat?)


Pupici,
Andreea

Supercounters