Ramble thoughts & Disqus

Dupa ce alaltaieri a functionat bine Disqus-ul (sigur il stiti de pe alte bloguri!),de ieri nu mai vrea nicicum sa imi importeze toate comentariile de pe blogspot pe platforma lui... Nu imi ziceti sa mai incerc din nou.O sa va explic si de ce: am sesizat acasa ca o data cu schimbare noului meu template au disparut comentariile si nu se vedeau ok... M-am dus frumos si am incercat sa le importez din nou de pe blogspot... Mai mult de 99% nu a vrut si pace.Am zis sa renunt pana ajung la munca,dand vina de fapt pe conexiunea de internet.Am ajuns la munca si efectiv alea 8 ore cat am stat acolo tot mai dadeam un refresh ,un "import",tot il mai stergeam ,il mai adaugam acel gadget.Nimic! Mai mult de 99% nu se incarca si pace.Nu va imaginati ca 8 ore asta am facut,dar din jumatate in jumatate de ora mai mult ca sigur.Nervii mi-au cedat si evident l-am dat jos  la sfarsitul turei de munca


http://www.emocutez.com

Acum asta e  spre bucuria unora care nu se descurcau prea bine cu Disqus si spre nefericirea altora care adorau acest gadget.
   Poate peste o saptamana imi gasesc ceva energie sa mai il instalez din nou.Prima data l-am instalat fara probleme,a doua oara de ce nu a mai vrut? Da' a zecea oara?! Mda!
 Asadar fara Disqus cel putin pentru moment.Poate am prins eu maintenance pe site-ul lor si basta.Problema e ca a inceput sa imi placa dracia,mi se pare mega util,pot sa dau reply exact la cel care imi lasa comentariu pe blog,sa ii vad IP-ul,sa ii vad adresa de e-mail.Deci e util,interesant si captivant.
Nu ma las oricum, batuta si mai incerc,dar peste o saptamana cam asa :))

Sper ca va place noul template si desi nu prea ma reprezinta ,pentru ca e prea mult roz prafuit pentru gustul meu ,dar e mai girlie asa template-ul.Vi se pare scrisul mic? Ar trebui sa schimb template-ul cu altul? :)) Ce culoare ati fi preferat?
Am incercat sa pun unul cat mai simplu si sa va placa si voua evident.Nu de alta dar mie imi cam plac lucrurile simple ,deh asa-s eu.



In alta ordine de idei stiu ca sunt si au fost multe giveawayuri in blogosfera romaneasca cu pensule Sigma,dar chiar asa la atat de putine participari nu ma asteptam.Oricum giveaway-ul acesta tine pana pe 20 mai,pentru cine doreste  sa se mai inscrie.
Astazi o sa fac un review la un produs pe care il ador,il iubesc pur si simplu si care a fost sa spunem descoperirea anului ! Glumesc desigur,dar  am sa il achizitionez cand mi se va termina ,pentru ca produsul pe care il detin acum e primit cadou.




Sa aveti o zi frumoasa si insorita! Eu ma duc sa doooorm pentru ca am fost de munca.
http://www.emocutez.com


Pupici,
Andreea

Supercounters