Promotii la Sampon Uscat Batiste!

   In ultima vreme am tendinta de a avea grija mai mult de podoaba mea capilara.Recunosc ca pana acum ceva timp nici nu prea conta ce sampon sau balsam foloseam pentru ca parul mi se aranja rapid,imi statea bine fara prea mari eforturi.Mai nou observ ca firul de par mi se ingrasa mult mai rapid si asadar trebuie luat masuri.Sa ma spal o data la doua zile pe par in sezonul rece parca nu e tocmai comod si nici ok.In general vara mi-l spal chiar si zilnic,sau la doua zile,dar acum iarna,o data la 3-4 zile pare suficient.
  Mai tragic e cand in a 3 a zi parul arata ca si cand nu l-ai avea spalat de o saptamana... Se pare ca pentru asta au fost inventate sampoanele uscate.
Prima data cand am auzit de sampoanele uscate a fost de pe blogul Ramonei J.Puteti citi parerea ei aici referitor la samponul uscat Batiste Brunete. Un alt guest post cu referire la un sampon uscat am citit pe blogul Cameliei,aici.

Din pacate nu am reusit sa folosesc inca un sampon uscat,dar pe viitor o voi face.Astfel de produse le veti gasi la Kata. Si cum vin sarbatorile de Iarna cu pasi repezi,se pare ca putem gasi  reduceri tentante la diverse sampoane uscate.De exemplu puteti achizitiona doua sampoane uscate Batiste Brunete la 51 RON ambele. 
Brunete este recomandat atat pentru parul saten ,brunet cat si pentru parul roscat.


Batiste Original este cel mai vandut dintre sampoanele Batiste.
Face parul curat, proaspat si plin de volum. Are un miros discret, astfel se poate folosi si de catre baieti.Este recomandat mai ales pentru parul deschis la culoare.Aveti si o promotie: 2 sampoane Original de 150 ml la 43 RON.

Daca vrei ca parul tau sa capete si o stralucire plina de farmec, in afara de improspatare, atunci alege un sampon din gama Shimmer.Acesta este varianta 2in1: sampon uscat + spray pentru stralucirea parului.Este recomandat mai ales pentru petreceri.Pretul  e de 26 RON/buc.


Un alt produs interesant este samponul Nude este un produs hipoalergenic, fara parfum si aerosol, ambalat in flacon 100% biodegra-dabil.


O alta promotie de sarbatori,pentru par deschis este  setul de 5 sampoane pentru par deschis (de 150 ml): Original, Boho, Diva, Blush, Tropical.Suna tare bine acest set,pacat ca eu am parul brunet...


Pentru mai multe detalii,puteti viziona ofertele celor de la Sampon Uscat!

Create your own banner at mybannermaker.com!


Ati folosit pana acum sampon uscat? Ce parere aveti despre astfel de produse?

Pupici,
Andreea

Supercounters