S-o ajutam pe Eva Maria!

 La  4 anisori , Eva Maria a fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica tip L1. Diagnosticul a venit ca un trasnet,odata cu internarea la Spitalul Fundeni.Va rog sa cititi povestea Mariei si sa o ajutati daca puteti.Mai multe informatii gasiti aici.


Va multumesc,

Produs testat: Laura Mercier Setting Powder

     Astazi am sesizat ca am cam batut apa in piua in ultima saptamana si nu am scris nimic concret pe blog,desi am o gramada de review uri de facut.M-am focusat mai mult pe desfasurarea concursului de make-up care sper intr-un final sa iasa ok.

   Acum am sa va descriu  un produs care mie personal imi place tare mult. Trebuie sa recunosc ca nu stiam de existenta acestui brand Laura Mercier  pana cand am auzit de aceste produse de la o tipa  romanca care locuieste in Canada,so am aflat de vreo cateva luni de aceste produse.Apoi Camelia a facut review la aceasta pudra si a fost unul destul de convingator pentru mine .
   Nimic mai simplu decat sa caut pe Strawberry si sa realizez ca au destule produse pe stoc Laura Mercier.Stiu ca aceste produse nu se gasesc aici si nici in Romania.Se pare ca mai nou cumparam online pana si produse cosmetice.Produsele nu sunt chiar ieftine,sunt cam la acelasi pret cu brandul MAC de exemplu,dar pe Strawberry a fost o oferta cu duo pudra 2 x9 grame LM la 71 RON de care va anuntasem aici.Avand in vedere ca pretul unei pudre fixatoare Laura Mercier (cutia mare de 29grame) e in jur de 122 RON,mi s-a parut o oferta buna.

  Eu achizitionasem initial pudra la 71Ron fix cu vreo luna de zile inainte de aceasta oferta,iar apoi cand am vazut cat de buna poate fi,am dat curs ofertei :))
Laura Mercier Setting Powder se afla in trei variante: Translucent,Ivory si Beige.

Descrierea oficiala a produsului:

Laura Mercier Loose Setting Powder is an extremely lightweight, sheer and silky setting powder that contains the finest French "cashmere" talc and a unique light-reflecting ingredient that creates a "soft-focus" appearance for fine lines and imperfections.
  • Sets makeup to prolong wear
  • Adds a velvety finish to any makeup or a bit of colour and coverage when foundation is not worn
  • Looks natural & never cakey or powdery
  • Oil Free
  • 1.0 oz./29g
 Usage:
  • Use Translucent Loose Setting Powder to set make up application
  • Saturate the Velour Powder Puff then remove excess by tapping the puff on top of your hand
  • Gently press puff on the skin, using a rolling motion to "work" the powder into the skin
  • When entire make up application is complete, give the skin a velvety, finished look by applying a pigmented Loose Setting Powder with the Powder Brush to the flat surfaces of the face - sides of cheeks, center of forehead, nose and tip of chin 
Ingredients:
(Translucent): Talc, Magnesium Myristate, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Zea Mays (Corn) Starch, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Dehydroacetate, Polymethyl Methacrylate, Lauroyl Lysine, Methicone, Glycine Soja (Soybean) Oil, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ultramarines (Cl 77007), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499).


(Beige, Ivory): Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Silica, Polyethylene, Isopropyl Myristate, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499). +/- (May Contain): Mica, Titanium Dioxide (Cl 77891), Ultramarines (Cl 77007), Bismuth Oxychloride (Cl 77163), Manganese Violet (Cl 77742), Carmine (Cl 75470).


Puncte "tari"/puncte "slabe":

+ e o pudra perfecta pentru fixarea machiajului,cea mai buna pudra folosita,efectiv o aplic dupa fondul de ten,fara nici un fel de baza si rezista pana ma demachiez.In orice caz eu mai mult de 10 ore nu stau machiata decat cu mici exceptii.Restul pudrelor efectiv nu rezistau decat 2 maxim 3 ore.
+eu am varianta "translucent" care efectiv nu schimba cu nimic culoarea fondului de ten o data ce am aplicat-o.Sa zicem ca poate o deschide putin mai subtil.
+e fina,lejera si se aplica cu usurinta cu o pensula de pudra!
+nu e shimmery dar contine particule mici,abia sesizabile care dau un glow tenului
+oil free so I like it!!
+poate fi aplicata atat peste un fond de ten sau o baza de make up cat si singura.Recunosc,eu o aplic mai mult peste fondul de ten.
+imi place ambalajul pudrei,mi se pare unul classy.Bine nu e mai interesant decat ambalajele pe care le au produsele MAC de exemplu.

- m-am straduit sa ii gasesc un minus: poate pretul? Desi sincer nu mi se pare scump deloc produsul raportat la calitatea lui.Si CI-urile din compozitia produsului.

Concluzie:
Nu mi se pare ca atenueaza liniile fine,dar in orice caz e cea mai buna pudra fixatoare testata.O recomand!

 nota: 10/10
                               formula: powder
                               cantitate: 29 grame full size
                                               varianta mini 9.3 gr
                               pret: 71 RON/122 RON full size
                               expira la: 12 luni de la deschidere

*Click pe imagini pentru marire


Pupici,

Sondaj + Concursurile momentului pe bloguri!

    Acest sondaj se adreseaza in special fetelor care deja s-au inscris la concursul de make-up sau care au de gand sa faca asta.


Preferati concursul de make up sa fie cu voturi sau sa aleg cele trei castigatoare?
Cu voturi in sectiunea comentarii din partea voastra.
Sa aleg eu castigatoarele.
I don't care about this!








  



Iata ce concursuri se desfasoara in blogosfera romaneasca,sau cel putin am sa le enumar pe cele pe care le stiu:

Adyna-Concurs set de cosmetice naturale!


Va doresc o duminica cat mai placuta!

Pupici,

Castigatoarea Giveaway-ului no 3 !

    In primul rand va multumesc la toate pentru participare,sper sa nu fiti suparate,dar vor mai urma si alte giveaway-uri mai repede decat credeti. Desi nu au fost multe inscrieri,m-am decis asupra unui tinute.
  Mi-au placut in mod special vreo trei,dar cum nu am posibilitatea sa va premiez pe toate,m-am decis la cea care mi-a placut cel mai mult:

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=27231323

  As fi ales cu totul alta pereche de cercei,pentru ca acestia nu sunt chiar genul meu.Oricum mi-a placut mult ideea ei de a crea o tinuta clasica si in acelasi timp lejera.
  Castigatoarea este asadar Andreea! Felicitari si astept e-mailul tau cu adresa la care sa iti pot trimite premiul.In afara de premiul propriu zis vei mai primi o mica surpriza. :)

In schimb concursul de make-up continua,pentru cine doreste sa se mai inscrie.Va multumesc pentru participare!

Pupici,

Update concurs make-up!

  Nu stiu cat de incantate veti fi cele care deja v-ati inscris la concursul de make-up de decizia pe care am luat-o,dar fie :P
  Dintr-un motiv destul de intemeiat,pe care nu il pot dezvalui acum, am decis ca acest concurs de make-up sa continue pana pe data de 10 februarie inclusiv pana la ora 20.00.
   Pe 15 februarie voi innumara voturile voastre si vom afla castigatoarele.
Bonus: in afara de cele doua premii anuntate,voi oferi inca un premiu care va consta intr-un Essence Shimmer brick Sun Club blonde(asta pentru ca am vazut cateva persoane interesate sa testeze produsul asta),un dermatograf Essence + un accesoriu (o bratara sau o pereche de cercei).Nu am poza acum cu produsele,dar voi face update. 
 
  Cat despre giveaway,nu mai accept inscrieri din momentul acesta,maine voi alege o tinuta din cele primite de la voi si voi anunta castigatoarea.Nu stiu de ce au fost atat de putine inscrieri fata de primele giveaway-uri,probabil din cauza faptului ca la cele anterioare  nu trebuia decat sa lasati un comentariu si cam atat.

Sa aveti un weekend cat mai placut!

Pupici,

Alerta: Barry M -11% off till 3rd Feb!

   Hey fetelor! Am revenit in peisaj dupa o scurta pauza de trei zile,timp in care am avut un fel de education la munca.Au fost zile mai mult de relax,nu atat de solicitante ca si cand as fi lucrat,dar m-am trezit de dimineata iar apoi am batut magazinele in lung si in lat :)  Oricum v-am citit blogurile,asa pe fuga,desi nu v-am lasat comentarii.
   Bineinteles ca mi-am mai cumparat una alta,nu prea multe pentru ca bugetul e limitat si oricum in multe magazine "sales" nu sunt chiar sales.Tot astazi mi-am dat seama ca mie nu imi plac mai deloc produsele Promod,ci doar accesoriile lor.De fiecare data cand am intrat in Promod,am reusit performanta sa ies cu mana goala sau "fara regrete" ca am lasat ceva extraordinar in urma necumparat...Nu dati cu pietre,dar gusturile difera de la om la om. Lucrurile se schimba cand vine vorba de H&M, Reserved si New Yorker.Imi plac si hainutele de la Zara dar sunt cam scumpicele si cam ce gasesc la ei gasesc la H&M la preturi mai rezonabile.

Si acum ceea ce vroiam sa va anunt: Barry M -11% off till 3rd Feb!
Nu am comandat niciodata de la ei inca,ma tenteaza mult sa incerc Instant nail effects.Am amanat sa dau comanda,pentru ca  mi se pare aiurea sa dau comanda de un singur produs,dar cred ca o sa incerc si niste oje.


Voi ati folosit ceva de la BarryM?

Revin cu un update in jumatate de ora in ceea ce priveste concursul de make up.

Pupici,

A folosit cineva produse Dr.Organic?

   Nu sunt eu vreun mare fan al produselor organice,dar cand ma tenteaza ceva,in general vreau sa testez.Saptamana trecuta am vazut din intamplare  produse Dr.Organic cand ma tot uitam dupa samponul Mojito Manufaktura sa vad daca mai exista,acesta din urma fiind editie limitata.La raftul de vis-a-vis,mi-au atras atentia evident Dr.Organic  pentru numele care il au produsele.Am incercat sa descifrez ceva din eticheta dar mi-a fost imposibil,pentru ca avea eticheta doar in ceha... Am inghitit in sec si m-am intrebat de ce naiba nu lasa si ei o eticheta in engleza/franceza/germana?
  Ieri mi-am reamintit de produsele Dr.Organic si uitandu-ma pe net chiar suna bine.Aici,raportat la pret sunt la preturi o idee mai maricele decat Manufaktura. Or fi mai bune oare?
A incercat cineva dintre voi produsele astea sau macar ati auzit ceva despre ele? Eu inca nu am avut timp sa googalesc,dar o voi face zilele astea.Asta daca nu ma razgandesc si ma pun pe testat macar un produs de la ei.

Apropo de lucruri organice si bio (care oricum bio nu e acelasi lucru cu organic) ,ieri mi-am luat primele mele sosete bio din DM . :)


Va doresc in continuare o saptamana cat mai placuta!

Pupici,
Andreea

Shopping

   Just a quick note:  ieri am dormit de dupa amiaza de cum am ajuns acasa de la munca pana azi dimineata cu doua ore inainte sa intru de munca. Am fost placut suprinsa sa gasesc inca vreo cateva e-mailuri cu alte participari la concursul de make-up plus alte participari la giveaway!
 Dupa cum v-am anuntat de la bun inceput  aici,daca vor fi mai mult de 10 participante,voi lasa vot deschis catre voi,cei care imi cititi blogul si bineinteles catre cititoarele fetelor participante.Ei bine,sunt mai mult decat 10 participante ceea ce imi "usureaza" mie munca,sa aleg eu castigatoarele.Toate machiajele primite pana acum sunt superbe,ar fi greu pentru mine sa iau o decizie.
Pentru ca Adina m-a inspirat cu postarea ei despre shopping,iata ce mi-am mai luat zilele astea:

Manusi:


   E clar ca am fost obsedata de manusi,ca altfel nu-mi explic cum intr-o singura zi le-am luat pe toate...Manusile Anne Christine olive sunt din alea fara degete si cele negre sunt tot de la Anne Christine,iar celelalte  albastre sunt de la H&M.
   Dupa ce am vazut manusile albe ale Ramonei J ,m-am gandit apoi vreo doua saptamani la rand  la ele.Sa fiu sincera am cam ezitat sa le cumpar,pareau unul din lucrurile alea care iti plac cand le vezi la altcineva,dar pe tine nu arata deloc ok. Le-am purtat de vreo doua ori si chiar imi plac cum vin.Pe alta culoare nici nu le concepeam decat negre! Nu am mainile cu degetele lungi si atat de fine ca ale Ramonei,dar cred ca am sa le port cand am chef de ele.Din punctul meu de vedere astfel de manusi fix pe mainile cele mai finute cu degete lungi se "aseaza" minunat.




Sephora Green Idyll Palette -Mi-am cam luat "teapa" cum s-ar spune cu trusa asta,pentru ca nuantele sunt super sidefate si nu prea ma incanta ideea de a folosi farduri sidefate in ultima vreme...Nuantele sidefate arata bine pe oricine altcineva,numai pe ochii mei nu!
 E o trusa Sephora,cu o nuanta de blush peachy cremos si patru farduri.Nuanta de lipgloss o puteti vedea aici.  Ma rog,la pretul cu care am achizitionat-o,macar gloss-ul isi merita banii.Fardurile sunt doar testate,si nefolosite ...

Crema Manufaktura,evident sunt cred la al 4 lea sau chiar al 5 lea tub,nu ma pot "desparti" de ea.



Oje din nou,de parca n-as avea destule... Prima oja e una no-name "Maximo",dar are cel mai frumos rosu ever care l-am avut vreodata.Si ce e iar bizar pentru o oja no name,e ca se usuca mult mai repede decat alte oje gen Margaret Astor,Miss Sporty...
Oja Essence e Mr.Big si e un roz super placut pe unghii.Cea de-a treia oja 37 Just Rock It,tot de la Essence e un albastru  inchis cu tenta putin de moviu.Si da,stiu! Unghiile mele sunt pitice rau.... Fac ce fac si mi se rup imediat :(




Cercei Click Six ,intaritor de unghii Essence,shimmer dust Miss Sporty... Cerceii au fost "dragoste la prima vedere" daca pot spune asa.Au costat super putin,in jur de 2 euro,pacat ca nu am gasit mai multe perechi... Intaritorul de unghii Essence il am pentru a doua oara,cat l-am folosit am avut unghiile mai rezistente si lungi.De cand sunt aici folosesc doar dizolvant de la Essence.Am avut inainte unul cu miros de capsuni,dar nu l-am mai gasit .Prietenul era mega incantat cand il foloseam pe acela :))
Shimmer-ul de la Miss Sporty l-am luat imediat ce am testat intr-o doara testerul.Chiar daca nu imi plac fardurile sidefate,shimmer-ul asta are o nuanta super placuta si discreta!





Daca va intereseaza sa fac review la un produs anume,please let me know.
Voi ce v-ati mai luat zilele astea?



Pupici,
Andreea

Duminica asta....

Am vazut multa rautate in jur si multa indiferenta.Dunno,eu oricat de multe lucruri as avea impotriva cuiva,nu pot fi asa... Ma ia supararea rapid,iar apoi imi trece...
Am ascultat  Mariah Carey - We Belong Together
Mereu am senzatia ca e o tipa alba cu voce de negresa! :)

Am citit blogurile voastre,presa online.
Am facut curatenie prin casa,plus la work o gramada de treaba... Am avut timp chiar si sa postez pe blog!
Am mancat numai iaurturi si lapte cu cereale pentru ca nu am avut timp de gatit...
Am baut lapte si tonic.
Am gandit ca pur si simplu incep sa urasc locul asta de munca.E incredibil cata sclavie poate fi...
M-am bucurat cand am vazut poze de ieri cu orasul meu aici. Fresh pic!!!
M-am enervat o gramada la work pentru ca nu suntem suficienti oameni care sa tina tura si implicit volumul de munca...
Mi-am dorit sa fi avut alt job acum,orice alt job fara sa lucrez in ture...
Click Facebook, Bloguri,presa online: Jurnalul,Evenimentul,Obiectivul de Braila,Hotnews
M-am mirat de unii care au uitat de unde au plecat....De cele mai multe ori oamenii care ajung sus,ii ignora pe cei care sunt "mai jos" ca ei...

Apropo va astept sa participati la concursul de make-up si la giveaway-ul organizat de mine.

Pupici,
Andreea

GIVEAWAY-Castiga un set de pensule MAKE ME UP de la SIGMA

Cred ca fiecare dintre noi a auzit de minunatele pensule Sigma.
Premiul pe care il puteti castiga este un set de 12 pensule SIGMA superbe, intr-o culoare la alegere: negru, roz, turcoaz sau mov.Valoarea setului este de 99$ pe siteul SIGMA  .
 Setul contine un suport care se transforma in doua borcanase de pensule si 12 pensule:

-Small Angle - E65
-Medium Angled Shading - E70ads
-Large Shader - E60
-Pencil - E30
-Large Angled Contour - F40
-Large Powder - F30
-Duo Fibre - F50
-Foundation - F60
-Concealer - F70
-Tapered Blending - E40
-Eye Shading - E55
-Eyeliner - E05


Pentru conditiile de participare la acest giveaway,mai multe informatii gasiti pe blogul Pensule Sigma.
Visez la pensulele astea de ceva timp si tot am amanat achizitionarea lor . :(
Eu vreau un set de pensule Sigma pe negru! Dar voi?
Multa bafta tuturor!



Pupici,
Andreea

Produs testat: Essence Shimmer brick Sun Club blonde

    Essence Shimmer brick Sun Club blonde e  produsul meu preferat de la Essence alaturi de creionul de unghii pentru sters oja.Produsele Essence nu se gasesc inca in Romania,sunt niste produse nemtesti destul de bune unele dintre ele,la preturi accesibile. Pret-calitate sunt ceva gen produse DM.
Shimmer brick Essence Sun Club exista in doua variante: unul pentru blonde si altul varianta brunette.Cel de-al doilea mi s-a parut mereu inchis,nu l-am achizitionat niciodata.Eu am asadar Shimmer brick Sun Club 01 Ibiza Sun.
Descrierea produsului:
all over shimmer for eyes, face & body ,the perfect finish for all styles – the all over shimmer for your eyes, face and body conjures-up gorgeous effects and highlights. the lighter shade has been especially developed for fair skin while the darker shade suits darker skin types.

Parerea mea:
E o pudra si un shimmer destul de discret.Dupa ce am citit review-ul Camelcutzei la acest produs,chiar am ramas placut surprinsa sa realizez ca e dupe dupa shimmer brick-urile Bobbi Brown, si e foarte posibil sa fie asa, doar ca nu pot confirma,pentru ca nu l-am avut.Cel mai mult am folosit prima nuanta, albul acela sclipicos, ca iluminator sub sprancene  pentru ca le accentueaza arcul si deasupra obrajilor.De regula folosesc toate nuantele uniform,chiar imi place glow-ul pe care acest produs il da pometilor.La ce poate fi folosit: ca fard de ochi, ca blush, ca iluminator, ca face /body shimmer pentru make up.Am atasat mai multe poze cu produsul ca sa va faceti o idee.


Pro:
+ e discret ca nuanta desi e usor sidefat
+pretul destul de mic  calitate-pret  (pret: 5 euro)
+ se gaseste in orice Douglas/DM/Rossman
+ambalajul e destul de rezistent fata de alte produse Essence,e oarecum profi.
+textura produsului e una fina ,placuta la atingere
+nu stiu daca e vina pudrei fixatoare pe care o folosesc inainte de a aplica acest produs,dar rezista!


Contra:
- chiar nu am gasit nimic care sa nu imi placa la acest produs.in afara de "minunatii" CI-uri si parabeni...




Daca vreti sa testati produse Essence,nu uitati sa va inscrieti  aici la giveaway si la concursul de make-up.

Pupici,
Andreea

My Lipstick &Lipgloss Collection

   A tot "circulat" ideea asta cu "my lipstick collection" incat m-a luat si pe mine curiozitatea si am facut putina "curatenie" in ce rujulete si glossuri mai aveam.
  Am ajuns la concluzia ca pe majoritatea dintre ele le-am cumparat din inertie,ca am cateva nuante favorite pe care le folosesc zilnic/saptamanal dupa caz.Stiu ca unele arata ca dupa un "razboi",dar na...

Lipstick:

 NYX lip smacking fun colors  -626 Vitamin
 NYX lip smacking fun colors -550 Indian Pink

Cele doua nuante sunt practic oarecum asemanatoare,Vitamin e mai coralish iar Indian Pink bate spre un pink discret. Favoritul meu dintre cele doua e Indian Pink.Nu rezista pe buze,sunt destul de hidratate si NYX au o paleta destul larga de nuante dupa cum stiti.


Lancome Color Fever -"Rose Defile"
Cand am vazut nuanta de "Rose Defile"- Lancome am zis ca musai trebuie sa fie a mea! Imi place mult acest ruj atat ca nuanta cat si ca textura.Cel mai hidratant ruj pe care am avut ocazia sa il testez!E cremos,e pur si simplu delicios!It's my favorite! Am inteles ca rujurile Lancome contin plumb totusi....

Flormar Supermatte 207
E singurul ruj Flormar pe care l-am avut.E un roz putin cam pitzi pentru gustul meu,dar daca il folosesc "cu mila",adica cu economie,arata chiar frumos.Aplicat de doua ori pe buze nu imi place deloc.Nu stiu daca e doar o impresie,dar imi cam usuca buzele...

Estee Lauder Pure Color long lasting lipstick -116 Candy
Am avut vreo trei rujuri de la Estee Lauder,celelalte i le-am dat mamei: unul era o nuanta de maro - Tiger eye si celalalt un rosu mai inchis,care nu mi mai amintesc nuanta acum.
E un ruj placut,rezistent la transfer,dar care imi usuca teribil buzele!



Alverde  DM 02 -Shinny  Terra
Nici nu stiu de ce am luat nuanta asta turbata! Descoperisem rujurile Alverde si pesemne ca mi s-a parut una interesanta doar in magazin.

Alverde DM 10- Light Rose
E un roz mai light dupa cum ii spune si numele,tare placut si discret.Initial imi era cam teama ca bate prea mult spre "alb" ca nuanta. Rujurile Alverde nu rezista la transfer si nici prea cremoase nu sunt.Nu cred ca am sa mai achizitionez prea curand vreun ruj Alverde,mai ales ca au acelasi pret ca un ruj NYX de exemplu.E unul din rujurile pe care le folosesc.

Maybelline Color sensational - 605 Precious Beige
M-am "invartit" in jurul la cateva nuante de la Maybelline Color Sensational si am ales-o pe aceasta din prima.Imi place mult textura,nuanta e una superba,un nude bejuliu superb.La capitolul hidratare sa zicem ca sta ok,nici nu usuca buzele,dar nici nu mi le hidrateaza. E unul din rujurile pe care le tot folosesc.


Essence -12 Sparkling Miracle
A fost primul ruj Essence cumparat si singurul de altfel.E prea "sclipicios" pentru mine,desi aplicat putin pe buze e un roz-moviu frumusel.La capitolul rujuri Essence nu stau prea bine!


Rimmel London -283 Exquisite
E un roz super placut,desi initial pare cam intens.Rezista decent pe buze la pretul la care a costat produsul si e destul de cremos.


Rimmel London - 373 Heather Shimmer
In poza pare cam inchis,dar aplicat pe buze e cumva mai light culoarea.Nu e oricum unul din rujurile mele favorite.




Lipgloss:

Trebuie sa recunosc ca mie imi plac mai mult liglossurile decat rujurile, din cauza efectului de "umed" pe care il creeaza.

NYX  Mega Shine Lipgloss -150 La-La -o nuanta destul de indrazneata dar in acelasi timp atragatoare.Nu e printre favoritele mele,dar l-am tot purtat data doar cu fond de ten si rimel.
NYX  Mega Shine Lipglossc -155 Perfect - asa cum ii spune si numele lipglossului e pur si simplu perfect pentru mine! E un gloss super discret,un nude frumos imposibil de iubit daca iti plac nuantele nude in general.
Il port mereu in poseta si daca nu e el,folosesc Tea Rose.
NYX  Mega Shine Lipgloss- 160 Tea Rose -cred ca am facut "obsesie" pentru nuanta asta de gloss,sunt la al 6-lea sau al 7-lea tub de astfel de nuanta.Cine a mai comandat ca mine ultima data 4 bucati de aceeasi nuanta de gloss? Eu! E nuanta mea favorita de lipgloss alaturi de NYX Perfect.




Calvin Klein fully delicious sheer plumping lipgloss - 203 spun sugar
Initial l-am iubit,dar apoi a inceput sa ma lase indiferenta.E prea portocaliu parca pentru mine...

Clinique gloss extra couleur intense -112 Sure Thing - e o super nuanta,un super lipgloss!

 Estee Lauder Pure Pops- facand raport cu CK spun sugar,acesta seamana oarecum cu el si totusi e diferit: are un pic de sclipici in el si e mult mai light ca textura decat CK,ceea ce il face net superior fata de CK.Aplicat pe buze e tare frumos!



Margaret Astor 6h lipgloss - nu mai stiu ce nuanta era,pentru ca s-a sters numele de pe ambalajul produsului.Stiu doar ca am avut 3 astfel de glossuri.Nuanta e superba!

Miss Sporty Hollywood lipgloss - nu mi-a placut prea mult acest gloss din simplul motiv ca e cam lipicios.Asadar nu prea l-am folosit,s-a "uzat" cu timpul.

Essence colour &shine lipstick pencil -01 punk vibe
E un roz cam intens,dar aplicat cu moderatie e chiar placut.Surpriza produsului: rezista incredibil pe buze!



Essence lipgloss - e primul gloss Essence cumparat si primul produs Essence abandonat dupa doar 2 utilizari.Motivul? E un moviu prea indraznet pentru gustul meu.

Essence volume &gloss lip maximizer -001 Jelly baby- daca nu ar "intepa" usor buzele ar fi bine! Ar fi ideal nici sa nu fie lipicios.De oferit volum buzelor,da intr-adevar le ofera.

Rimmel London sweet jelly sheer lipgloss -100 Tutti Frutti -il iubesc! La cat de putin a costat acest produs trec peste faptul ca nu e deloc rezistent la transfer si ca e cam lipicios.Pe buze arata fantastic!

Rimmel Vinyl lipgloss - am avut o alta nuanta de maro nude tot de la Rimmel Vinyl care era mult mai frumoasa ca asta,dar care mi s-a consumat in trei saptamani pentru ca l-am folosit zilnic.. Din pacate nu-mi mai amintesc nuanta.Pe asta l-am luat de dragul celuilalt,dar nu se compara cu nuanta avuta precedent!



Lipgloss Sephora din  "Green Idyll Palette"

Pare nuanta cam "tare" si nu ca nu ar fi,dar e placuta pe buze.Ce nu imi place : se intinde repejor si nici nu rezista pe buze!

Nu stiu daca am reusit sa le "enumar" pe toate,cred ca mai am vreo cateva glossuri si rujuri in alta poseta... Oricum per total cam astea ar fi.
Concluzia mea e ca data viitoare nu am sa mai fac stoc de atatea si am sa imi reinnoiesc stocul cu alte rujuri si glossuri NYX,pentru ca sunt preferatele mele.

Voi ce lipgloss/lipstick preferat aveti dintre cele incercate?
Sa aveti in continuare un weekend cat mai placut! Eu din pacate mi-l petrec la munca...

Nu uitati de concursul de Make up si de giveaway!

    I hate Facebook!

       Nu,nu e o gluma! M-au enervat teribil cu schimbarea la noul profil de vreo cateva zile,total brusca,automata fara ca unii dintre noi sa doreasca aceasta schimbare.Nu erau oare suficiente toate mizeriile pe care deja le suportam: fiecare din lista ta vede ce poza ai mai updatat,cutarescu iti mai da nu-s ce tag la o poza idioata in care tu apari cu un ranjet tembel pe fata si tot asa.... Ei bine,o sa imi spuneti ca toate astea se pot rezolva: ori pun setarile de rigoare pe minunatul FB ori imi inchid contul si gata! Ah,stai asa nu il pot inchide,il pot doar bloca! Ha,asta e buna!  E contul meu si totusi nu il pot inchide.

       Si da,admit si eu am fost una dintre acei oameni care si-au mai insirat pozele pe FB,dar am facut-o poate in spirit de turma.Mi-am facut cont de FB de cand am ajuns aici,asta numai pentru a tine "legatura" cu restul prietenilor din tara si cu fosti colegi.La inceput era fun,mai vedeai o poza,doua,mai depanai amintiri dar vad ca FB-ul a ingrosat gluma si  din parti intimitate!!!
    Si sa revin la ideea initiala,de ce am fost nevoita sa trec la profilul nou?!  Arata mai mizer decat un CV al unuia care a terminat doar o scoala profesionala... Pe cine intereseaza unde am studiat,cate limbi straine stiu si daca sunt in relationship or not?!
        Apoi ma enerveaza reclamele varate peste tot,sufocante,care te roaga sa le dai "Like".Ah botonul ala de "Dislike" unde e dle? Au aparut peste noapte ca niste ciuperci dupa ploaie,15mii de concursuri care se bazeaza sa aduni cat mai multe "Like"-uri.No comment!
       Unde mai pui ca Facebook are un sistem de “cadouri” pe care le poți oferi “celor dragi”:P. Frumos nu? Cadourile sunt de fapt niste desene  cu tot felul de  floricele si alte cele. Pe scurt, “gifts” este un sistem de e-cards.Pentru a trimite asa ceva unui prieten, Facebook te taxează cu un dolar. Minimum, că sunt si “cadouri” de lux. Nu mai vorbesc de Farmville si alte jocuri,unde la fel te taxeaza daca vrei sa "cumperi" ceva.
         Am vazut la cateva persoane FB in romana si sincer e de-a dreptul ciudat!Englezismele sunt traduse de-a dreptul bizar si oricum ai da-o mie mi se pare aiurea sa fie utilizat in romana.
      Cel mai tare ma doare ca invadeaza intimitatea si te "hartuieste" exact cu vointa ta,pentru ca deh,te loghezi pe FB ...Asta imi arata ca nu au pic de respect fata de utlizatori,ca tot ceea ce conteaza e sa isi scoata banu' si gata. Ma si mir cateodata cum de nu s-a gandit vreun roman sa inventeze pentru prima data o dracie de site de genul asta.
      In fine,astept cu nerabdare ziua in care poate nu o sa mai fim atat de dependenti unii dintre noi de Facebook....Si inca o alta zi  in care o sa apara si  butonul de "Dislike"!


    Spune-ti drept,cate ore pe zi petreceti pe FB? Sau mai bine spus,de cate ori intrati pe zi pe Facebook?



    Nu uitati de concursul de Make up si de giveaway!

    Pupici,

    Cand unii au chef de cearta...

      Se pare ca review ul meu de aici la demachiantul de la Cosmetic Plant,a starnit controverse in randul unui anonim,hai sa o numesc "Anonima" care s-a ascuns in spatiul virtual si nici macar nu si-a ales un nume.

    Ce a afirmat domnisoara:
    "daca tu cauti pe site-uri specializate, inainte de a scrie prostii, o sa vezi ca Methylparaben este singurul dintre parabeni care este bun, are cerculet verde."

     Replica mea:
    "Anonim care de fapt e problema ta? Ti s-a parut tie ca eu am aruncat cu "noroi" in acest produs? Si din cate stiu eu,nimeni nu s-a nascut invatat.Nu lucrez ca si cosmeticiana,deci ma scuzi nu am cum sa searchuiesc mereu dupa aceste criterii.Daca era un produs cu adevarat scump,sa fii sigura ca ma uitam.
    Comentariile rautacioase in genul celui care l-ai lasat ar fi cazul sa fie constructive."

    Si al doilea ei mesaj,la care nu i-am mai raspuns nimic:
    "pai era constructiv fetito.. vad ca te-ai infoiat fara motive. si daca tii blog de beauty, ar trebui sa informezi bine cititoarele. problema era f simpla si tu nu ai inteles-o.doar daca dadeai o cautare pe site-uri gen cosmeticdatabase si te lamureai. ia un minut.
    nici eu nu stiam, am cautat si am aflat.si de unde ai scos-o cu demachintul nu stiu, eu nici macar n-am folosit demachiantul asta si nimic de la firma, dspre care cred ca e o firma buna.
    si nu-mi dau numele ca tot nu conteaza, nu ma stii. pa!"
    Ce a iritat-o pe individa: ca am intuit eu ca  Methylparaben-ul din compozitia produsului ar fi pintre substantele interzise... Asa si ? Nu toata lumea s-a nascut invatata.

    Domnita a dedus cu siguranta ca daca detin blog de beauty trebuie sa informez BINE cititoarele.Mai "fetito" (asa cum tu m-ai numit) eu nu am pretentia ca lumea sa ia mot-a-mot si litera de lege ce scriu eu aici.Faptul ca nu am studiat problema ingredientelor nu ma face pe mine sa "Scriu prostii" asa cum ai afirmat dumneata.Eu scriu despre ce vreau,ce imi place si ce ma taie capul.Tu de ce esti aici? Ca sa ma critici? Nu iti mai pierde timpul si du-te pe blogurile atotstiutoare!
        Daca ai fi fost o fata cu bun simt,(ceea ce categoric nu il ai sau cel putin asa reiese din alea doua comentarii lasate de tine),ai fi lasat frumos un comentariu in care puteai spune ceva de genul "Uite am gasit site ul X si
     Methylparaben-ul este singurul dintre parabeni care este bun, are cerculet verde.Poti updata post ul?"
    Dar dumneata ai inceput sa ma ataci si sa spui ca "scriu prostii". Te ascunzi in spatele unui user Anonim,evident pentru a nu iti descoperi  blogul sau identitatea.
    Iar ideea ta cu informatul "bine" e total eronata.Mie poate sa imi placa produsul X si altei fete nu si totusi sa dau o informatie absolut corecta din punctul meu de vedere.Asadar binele si corectitudinea informatiilor sunt doua chestii destul de relative.

    Asadar nu esti decat o persoana care nu a fost in stare decat sa demonstreze un singur lucru: ca e capabila de rautati gratuite.Evident era prea greu pentru tine sa iti permiti sa vorbesti politicos!

     De ce oare de fiecare data cand un anonim lasa comentarii ,acestea sunt doar "binevoitoare"?
    Comentariile cu pricina le-am sters,iar pe viitor voi face acelasi lucru.Asta e un spatiu virtual,care in primul rand e AL MEU si apoi al cititorilor mei care considera ca nu "scriu prostii."



    Pupici,

    Supercounters