Dezamagire cosmetica: Vichy - Normaderm Crema Hidratanta Antiimperfectiuni

 Well dupa cum v-ati dat seama din titlul pe mine Vichy Normaderm m-a dezamagit profund.Asta nu inseamna ca pentru una dintre voi acest produs nu i se va potrivi!
Sa va spun parerea mea vis a vis de aceasta crema.Cam la toate revistele cumparate primeam cate o mostra de Vichy Normaderm.Trebuie sa recunosc ca le-am incercat dar nu parea nici bine sa imi faca,dar nici rau.
Intamplarea face ca aceasta crema sa mi-o daruiasca cineva.Si atunci evident am testat-o fara sa vreau.

 Hai sa vedem cu ce se lauda aceasta crema:

Descriere: epidermul este transformat, zonele lucioase dispar, roseata este vizibil redusa, tenul este hidratat. Dupa 4 saptamani de utilizare excesul de sebum este controlat, relieful tenului este uniformizat, imperfectiunile sunt reduse. Actiune anti-recurenta asupra porilor timp de 2 saptamani.

Indicatii: Recomandata persoanelor care au un ten cu imperfectiuni(pori astupati, roseata, relief neregulat)

Administrare: aplicati pe toata fata, evitand conturul ochilor, dimineata si/sau seara pe pielea in prealabil curatata

Well acum pot sa vin eu si sa zic ca aproape nimic din tot ceea ce insira reclama nu face?! In primul rand mostrele mi-au dat impresia ca au continut o crema care nu mirosea intens a alcool,asa cum miroase crema din produsul full size...
Singurul lucru care il face aceasta crema,cel putin in cazul tenului meu,e ca i-a oferit o oarecare luminozitate,si cu asta m-a si pacalit: am folosit-o cam o saptamana ...
Nu este o buna baza de machiaj,am incercat sa o folosesc de doua ori asa.In plus, crema forma pe fata un fel de pelicula si nu oferea nici cea mai mica senzatie de confort tenului. Nu vreau sa fac antireclama produselor Vichy, dar mie personal produsele Normaderm nu mi-au adus satisfactia asteptata.


Nu ma asteptam sa faca minuni,dar ma asteptam sa faca ceva.Ceva-ul ala pentru care aceasta crema de 50 ml se vinde la un pret de 80 RON.

Un plus al acestei creme,asta daca va place crema bineinteles,e flaconul cu pompita,care permite sa folositi exact cata crema doriti fara a o risipi.
Acesta crema spune ca matifiaza?! Lasa o pelicula grasa....


Vichy Normaderm crema hidratanta anti-imperfectiuni:
Prezentare : Flacon 50 ml cu pompita
Textura : gel-crema
Miros : miros intens a alcool!!
Adresabilitate : ten mixt si gras, cu imperfectiuni (zic ei!)
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Pret : ~80 lei, disponibila doar in farmacii.

Si ca sa nu ziceti ca am ceva cu Vichy,cititi si review-ul pozitiv al lui Jules.
Am tenul mixt  si aceasta crema clar nu imi este potrivita.Voi ce parere aveti de aceasta crema,ati folosit-o? Va tenteaza?


Pupici,
Andreea

Sunday's Post

 Am tras chiulul in ultima vreme la postarile de genul asta,mi s-au parut cam booring si nu stiu cui ii pasa in primul rand ce am facut eu saptamana asta :)
Azi in schimb am avut chef sa fac genul asta de postare.Nu ca as avea prea mult timp liber,azi muncesc fix 12 ore,ieri am lucrat 10 ore.. Genial!


|Am văzut| cine mai are timp de vazut filme?! Am revazut pe fuga un episod din South Park in timp ce mi-am baut cafeaua.
|Am ascultat| muzica trance.
|Am citit| despre nimic.Log-urile la ticketele de la munca se pun? :)) Am click uit si cateva bloguri preferate,recunosc!
|Am făcut| o supa de legume
|Am mâncat| o pizza relativ decenta comandata si supa facuta de mine.
|Am băut| Pepsi................
|Am gândit| Ca o sa pic de somn pe biroul de la munca....
|M-am bucurat| ca mi-am luat Blackberry :))
|M-am enervat| ca unii sunt dobitoci si nu inteleg ca se pierd vieti omenesti intr-un uragan (hurricane Irene in US) si lor le pasa de routere!!! Mai punem la socoteala ca am stat intr-un call 3 ore cu un francez sa fixam nu-s ce dracii? Amuzant a fost de la inceput cand mi-a cerut voie sa se duca acasa dupa ce i-am spus ce ar trebui sa facem. Nenea stai acolo si rezolva ce iti zic eu :))
|Mi-am dorit| sa fiu libera weekendul asta si sa nu muncesc overtime............
|Click| cine a mai avut timp de click uri?! Am mailuri in inbox la care nici nu am raspuns de ... 4 zile?!Oricum am citit cateva bloguri,presa online.
|M-am mirat| Nu m-am mirat de nimic.

In final va las o melodie care am tot ascultat-o ieri:



Meet my new phone!

    Dupa mai bine de o saptamana,timp in care am tot cantarit situatia si am tot intrat in bugetul alocat unui nou laptop,ieri seara m-am decis si mi-am comandat online BlackBerry Curve 9300 QWERTZ Graphite Gray.
Nu vroiam sa ma laud,ci pur si simplu sa va satisfac curiozitatea celor care mi-ati lasat comentarii aici.Unii vor considera  evident ca ma laud,whatever!(macar de ar fi vorba de o casa,ceva cu adevarat important :)) )
Bineinteles ca acum urmeaza sa il testez si sa ma bucur de el.
M-am horatat sa il iau pe el pentru ca a fost singurul care mi-a atras atentia,restul aveau display uri cam mari,touchscreen uri de ma lua durerea de cap :D Si ma saturasem sa jonglez intre trei telefoane vechi :))
Acum am sarcina "dificila" de a imi configura e-mailul si sa il incarc cu muzicele.

M-am decis in final si in privinta laptopului,pardon,a brandului: Lenovo. Nu stiu daca ati auzit de ei,dar acestia au cumparat fostul brand IBM ,niste laptopuri absolut "tepene" ca si configuratie,cu un display mega super si mega rezistente de te plictisesti de ele.Un singur minus: nu prea sunt aspectuoase,dar deh,mai trebuie sa facem si compromisuri,nu le putem avea pe toate!Asa daca ar fi sa ma iau dupa aspectul lor,mi-as lua un Sony Vaio.
Me happy! In sfarsit un lucru care ma va bucura pentru urmatoarele doua zile. :))

Last Edit: Ah si i-am gasit si un "defect": nu are GPS! Bine,nici nu imi trebuie,eu am un simt al orientarii ca ma pierd si intr-un spatiu inchis :D

Va pup!

Cum mi-am depozitat eu cateva cosmetice...

  Am zis sa imi fac si eu o cutiuta home made pentru cosmetice.Rezultatul cam fail,dar eu zic ca ale mele cutii tot sunt bune o perioada pentru depozitat cosmeticele mai la indemana decat clasicele borsete care le aveam.
Nu a iesit prea dragut,de nadejde mi-au fost niste reviste romanesti care nu le-am recitit decat pe putin de 5 ori fiecare dintre ele (so stupid!),scotch-ul,o foarfeca,doua capace de cutii si un capsator.
Nici dimensiunile cutiilor nu m-au ajutat prea mult,dar fie. Oricum intr-o singura ora ambele cutii au fost gata ,deci nu m-am "deranjat" prea mult sa le aloc asa mult timp.Mai mult mi-a luat sa imi aranjez cosmeticele,sa le sterg.
Am vazut initial pe un blog ideea aceasta,dar am uitat blogul respectiv ... apoi am revazut ideea la Dragonfly si am zis "hai sa incerc si eu".Eu nu m-am uitat pe youtube la nici un fel de tutorial,a fost inspiratie dupa Dragonfly si impulsuri de moment de-ale mele :)) Lui Dragonfly i-a iesit superb,check here.
Poate am sa revin si eu cu alta cutie si o sa compartimentez mai in detaliu,momentan nu am facut prea multe "casete".
Nu va explic nimic,ca nu prea am ce si nici rezultatul nu e prea ok,ci doar satisfacator :))

Prima cutie fata - verso:


A doua cutie:




Si cateva minuni de-ale mele "aranjate" pe acolo.Mai aveam putin si incercam sa le indes pe toate :)


Restul cosmeticelor au ramas in doua borsete :D
Cutiutele realizate sunt destul de practice,asa nu mai rastorn de fiecare data toate produsele pentru primerul de ochi sau erase paste-ul care sunt micute.

 Abia m-am trezit cu o melodie in gand... Candva imi placea si de Adrian Despot dar trecem peste :))
E melodie sensibila care mie imi place tare mult...
Azi presimt ca am sa ii tot dau repeat pana la sfarsitul zilei....



Multumesc pentru comentariile de la postarea anterioara,am sa revin astazi asupra ei si o sa va raspund la restul comentariilor.Acum fug putin prin oras,e o vreme atat de superba !(momentan)


Pupici,
Andreea

Despre giveaway-uri si nu numai

    Jur ca ma chinui de o saptamana sa fac un review si nu mai reusesc.Ba nu am timp de scris pe blog din cauza oboselii acumulate in ultima vreme,ba am prea multe idei si le expun pe alea,deci asa cum v-am obisnuit: la mine ba ploua cu reviewuri,ba cu postari mai personale.Azi iar este vorba de o postare cu opinii de-ale mele,dupa cum v-ati dat seama deja din titlul. Am zis sa bat fierul cat e cald,daca ma intelegeti,in ideea ca azi cand m-am trezit am gasit inca o remarca vis-a-vis de felul in care organizez eu giveaway urile.
   Unele fete sunt de parere ca ar trebui anuntate castigatoarele giveaway ului pe e-mail,ca e mai usor de vazut,de raspuns,bla bla.Ok,e mai usor din ce prisma? Din prisma celui care a participat nu? Adica eu imi iau din timpul meu sa fac postarea cu giveaway ul,ofer un premiu sau mai multe (care in general sunt majoritatea oferite de mine!),suport un cost al transportului deloc mic si de neglijat si eu,tot eu,trebuie sa te anunt pe tine! Really?!

    Eu inteleg ca sunt situatii in care nu ai net/esti in vacanta sau altele,dar credeti-ma ca eu in vacanta in Romania fiind mai exact prin aprilie, pentru ca stiam ca am participat la vreo 3 giveaway uri m-am dus frumusel la internet caffe si m-am uitat pe blogurile respective.Nu m-am dus exclusiv pentru a ma uita pe blogurile lor,hai sa fim seriosi,mai vroiam sa imi verific si eu blogul sau adresa mea de e-mail dar oricum....Nu am castigat si nici nu m-am alarmat pentru asta,inca alte giveaway uri de care norocul nu a fost de partea mea!
     Daca eu am facut asta,cu siguranta si altcineva o poate face.Nu traim in Evul Mediu sa fim deconectati de orice inseamna internet.
Bineinteles la faza cu vacanta,cred ca se poate mentiona intr-un comentariu frumos "Te rog in caz ca sunt eu castigatoarea sa ma astepti mai multe zile - o saptamana sau sa ma anunti tu".Bineinteles,acum unele vor scrie in mod constant ca sunt in vacanta! :))
  Si eu urmaresc multe bloguri si mie imi e greu sa tin pasul cu postarile fiecaruia,dar atunci cand stiu ca data de incheiere a giveaway ului e  in nu stiu ce data,pe data aia clar ma duc pe blogul respectiv si imi arunc ochii! Nu e greu de tinut minte cand se incheie un giveaway la care ai participat in speranta ca poate vei castiga la el!
    Premiul ti-a placut si pana se anunta castigatorii speri ca tu sa fii norocoasa,nu?
Uite ce tips-uri va dau eu ca sa va revendicati premiul cat mai repede,pentru ca majoritatea organizatoarelor de giveaway uri prefera sa fie contactate in termen de 48 ore din momentul in care au anuntat castigatorii (si asta e pe buna dreptate!)
  • Aboneaza-te prin e-mail la blog! Nimic mai simplu! E un fel de reminder vezi blogul X
  • Noteaza-ti intr-un txt cand se termina sutele de giveaway uri la care participi :)) Eu niciodata nu am participat in acelasi timp la mai mult de 5 giveaway uri in aceeasi perioada,erau bloguri care le urmaresc de cel putin jumatate de an,deci nu a trebuit sa tin nici o evidenta :))
  • Puneti un memo in telefon! Pare stupid? Mai stupid e sa o blamezi pe cea care a organizat giveaway ul ca nu te-a anuntat via e-mail sa iti ridici premiul.
  • Ai blog? Atunci pune in sidebar poza cu directionare catre giveaway ul respectiv.Stiti cat de simplu e cand intrii pe blogul personal si il vizualizezi per ansamblu? Imposibil sa iti ignori propriul blog!!! :)) Si implicit directionarile catre giveaway urile la care participi.
   Evident ca nu poti obliga organizatorul sa faca regulile dupa ceea ce isi doresc participantii. Eu cred ca mereu am fost o persoana rezonabila,cele care ma urmariti de mai mult timp stiti foarte bine ca mai mereu,dublez premiile si ca intr-un fel sau altul imi mai rasplatesc cititorii pentru faptul ca impartasesc aceleasi opinii ca mine,pentru faptul ca imi mai citesc mie aberatiile pe aici.Daca nu ar fi fost cititori,nici blogul nu ar fi existat right? Dar nici nu vreau sa transform blogul in unul care hai sa vina toata lumea sa participe,fara nici cel mai mic efort.
   Am observat si eu ca in ultima vreme exista atatea regulil stupide la anumite giveaway uri ca pur si simplu te fac sa nu mai participi efectiv: urmareste-ma via Twitter,Google,Fb, si atunci cand imi beau cafeaua!!!
Asta doar pentru o amarata de pensula Sigma care oricum nu era oferita de organizatoare,deh. Eu zic totusi,voi ca si cititori ca ar trebui sa apreciati mai mult pe cei care ofera din putinul lor (a se citi bugetul lor) un premiu pentru voi.Sponsorizarile se fac random,unele firme sponsorizeaza bloguri mici sau care nu au prea mult continut.Altele,bloguri mari,care au cateva sute de postari in spate.
  De fiecare data cand am fost sponsorizata am mentionat sponsorul,sau daca nu l-am mentionat (deh acum imi amintesc de un astfel de incident!) v-am rugat sa dati Like paginii respective.Cred ca a  fost cat se poate de evident ca nu de nebuna v-am pus sa dati Like paginii Sigma de exemplu.
  Singurele exceptii pe care le-am facut si am anuntat eu castigatoarele a fost de exemplul la giveaway ul Garnier.Ok,ei m-au sponsorizat asa ca ,intr-un final de ce sa nu le anunt? Dar daca eu ofer premiile,am pretentia care acele premii sa fie revendicate strict de persoanele care imi citesc blogul.
Alte exceptii le mai fac cand castigatoarea respectiva stiu sigur ca imi lasa comentarii saptamanal pe blog.As fi chiar stricta sa nu o anunt,ca Doamne iarta-ma,a demonstrat ca imi e cititor fidel nu?


 Daca tot urmaresti un blog doar pentru un giveaway, macar urmareste-l pe perioada respectiva. In plus chiar atat de disperati am ajuns sa stam sa fugim dupa niste premii nemeritate? Eu m-am inscris cred ca la vreo doua sau trei giveaway uri pe anumite bloguri care le descoperisem recent.Intrebarea care mi-am pus-o inainte sa ma inscriu "Sa ma inscriu? Eu abia i-am descoperit blogul...."
Nu zic acum sa va inscrieti doar la blogurile care lasati comentarii saptamanal,departe de mine aceasta idee ,dar cred ca ar trebui totusi sa existe un echilibru si un bun simt in ambele parti.Nu poti sa te superi pe mine ca nu te-am ales castigatoare la giveaway ul meu.Pai tu ai idee cate inscrieri am avut,cat de greu mi-a fost sa iau o decizie?! Si atunci cand nu pt lua decizii folosesc Random.org Evident unii blameaza inclusiv programul asta,altii vor filmat etc. Daca nu ai incredere in mine,in spatiul meu virtual de ce te inscrii?! Am mai facut filmari cu extragerea castigatorilor,dar ia o groaza de timp,trebuie sa fiu atenta la zgomotul de fundal etc,sa imi fac ordine mereu pe "desktop" pentru ca deh... lumea te critica! Asa ca dureaza destul de mult si nu am sa o mai fac decat cine stie cum,la vreun premiu mai maricel.


Atata timp cat participi pe un blog la un giveaway/concurs e de datoria participantului de a urmari acel blog sa vada daca a castigat sau nu.Nu mi se pare corect sa castige premiul cineva care nu urmareste constant blogul respectiv,in final aceste GA sunt facute cu scopul de a recompensa intr-un fel sau altul cititorii blogului respectiv.De ce as astepta pe cineva o saptamana sau doua sa isi revendice premiul? Las alteia sansa de a castiga si gata!Nu e vina numanui ca unii gonesc pe zeci de bloguri doar pentru giveaway uri.


Si sa fim seriosi,se stie data anuntarii castigatorului la un giveaway,asa ca poti macar sa fii pe faza in ziua x si sa te uiti pe blog nu? Nu e deloc greu sau complicat.Ah ca unele si-au intins cateodata giveaway  timp de o luna,e fix problema lor.Data viitoare nu iti place treaba asta? Nu mai participa! Nici mie nu mi-au placut anumite giveaway uri unde s-a profitat la maxim ca Sigma nu mai ofera travel kit uri... si au intins giveaway ul pe doua luni,jur! Imi venea efectiv sa trimit mail si sa ii zic "Multumesc,sterge-ma din lista de participante,dar sa particip asa ,sa stau timp de 2 luni cu sperante ca voi castiga sau nu... "
M-am saturat sa vad "plangeri" pe alte bloguri ca "vai nu am castigat pe blogul stiti voi care" are atata respect fata de blogul meu sau de mine,ca nici nu il mentioneaza! Pai stai frate,dar cumva e singurul giveaway la care ai participat si nu ai castigat?! Ma scuzi,dar data viitoare daca esti atata de sensibila si nu suporti sa nu fii necastigatoare,nu mai participa! Si eu mai inghit in sec,si eu imi doresc multe si asta e! Iar la mine giveaway urile nu au durat niciodata mai mult de doua  saptamani.
 Cat despre concursurile de machiaj: iar un subiect delicat. Cat de frumos este sa lasi comentariu dupa ce eu anunt lista castigatoarelor cu chestii gen " Vai al meu machiaj a fost urat" ," Vai merita sa castige X si Y nu Z si M". Dar sincer,chiar asa am ajuns sa nu mai tinem cont ca frumusetea unui machiaj e relativa,ca simtul nostru estetic e diferit,ca suntem diferiti cu totii,ca avem personalitati aparte?! 
Tie ti-a placut de X si mie de Y.  E premiul meu,cine alege castigatorul?
Nici nu mai vreau sa mentionez de situatii gen " Nu imi place premiul".Daca nu iti place de ce ai participat? Doar am pozat premiul,ce naiba! Sau situatii e genul nici macar nu trimite un mail dupa ce isi revendica prmeiul sa zica ca l-a primit si un "multumesc" macar la misto,daca din inima nu. Nu vreau laude,review uri si statui,vreau doar sa mi se spuna ca premiul e ridicat,pentru ca si eu la randul meu imi fac griji daca a ajuns sau nu la destinatie.Si sa trimit mail al fiecare doua zile cu " Ai primit premiul?" devin agasanta.


 Cu alte cuvinte,nu stiu daca ati avut timp sa imi cititi " romanul" de mai sus  (cred ca am si repetat ideile lungindu-ma atat),si nu neaparat timp cat si interes,dar prefer mai degraba sa vad 10 inscrieri la concursul meu decat 100 si sa realizez ca jumatate din acei participanti nici macar nu imi citesc blogul.
Ma bucur enorm cand gasesc comentarii constructive,cand gasesc dezbateri sau cineva ma provoaca la o discutie.Uite de pilda azi am primit un e-mail valoros cu cateva info de la o cititoare! Spun "valoros" pentru ca subiectul ma intereseaza si faptul ca ea mi-a dedicat in jur de 10-15 minute sa scrie acel mail m-a bucurat enorm!


Pupici,
Andreea

Comanda mea Paula's Choice

 Datorita Pasagerei cu care m-am consultat acum doua luni de zile si mi-a explicat cam ce ar fi potrivit tenului meu,am ajuns la concluzia ca nu ar fi rau sa fac o comanda la Paula's Choice. Cu siguranta stiti de existenta blogului ei,pentru ca are un blog super interesant,plin numai de informatii detaliate si nu in ultimul rand utile in cosmetica.Stiu,produsele nu au preturi prea friendly,dar oricum aici pe orice crema Avene/Bioderma/Vichy dau 20 euro asa ca mi-am zis "de ce sa nu incerc?" Faptul ca shippingul costa 15 euro ,fix cat ai putea da pe un inca un alt produs Paula's Choice m-a facut sa imi achizitionez patru produse,un capat de spray si cateva mostre.

Ca si prima parere,in primul rand pretul shipping ului e fondat pentru ca al meu colet a venit recomandat.Evident nu mi-ar fi convenit sa fie pierdut un colet cu o valoare destul de mare.
A doua observatie ar fi ca produsele,cel putin ambalajul ma duce cu gandul la profi.O alta observatie ar fi ca nu cred ca as putea observa exact cat produs mai exista in flacon,pentru ca nu se vede asta,ambalajul fiind destul de rigid si netransparent.Cred ca doar atunci cand voi sesiza ca e mai usurel flaconul ar trebui sa ma innarmez cu o noua comanda,asta daca produsele se vor dovedi benefice pentru tenul meu.

Nu am acum ce sa spun despre produse,pentru ca le-am primit abia astazi si nu am apucat decat sa le folosesc pe fiecare o singura data in parte (ma refer la produsele full size achizitionate). Am dat comanda la Paula's Choice luni si astazi am si ridicat coletul,in conditiile in care marti am primit mail de confirmare din partea lor ca al meu colet a fost trimis catre mine.Se pare ca produsele au venit din Germania,initial am crezut ca din Olanda (deh!) dar scrie pe cutie German Postal Corporation. Deci nu ma mai surprinde faptul ca au ajuns destul de repede,pentru ca normal,distanta nu e mare intre cele doua tari. O prietena mi-a spus ca ea si-a primit coletul cu produse Paula's Choice din UK si eu ma asteptam la randul meu sa il primesc tot asa,dar se pare ca l-am primit din Germania.

La fiecare comanda de peste 50 euro,Paula's Choice ofera un set de mostre ,mai exact 3 mostre.Cu toate astea eu mi-am comandat vreo 7 mostre adecvate tenului normal-mixt si vreo 4 mostre de fond de ten (una dintre ele e aproape goala saraca,dar na,nu conteaza)
M-a impresionat inclusiv grija cu care au fost ambalate fiecare!


Ceea ce mi-am comandat veti vedea exact in pozele mele,nu are rost sa mai enumar produsele.Voi reveni cu impresii despre fiecare produs in parte dupa fix o luna de zile,timp in care le voi testa si voi vedea cum se descurca tenul meu cu ele.
Crema cu SPF e mega generoasa,145 ml sigur imi vor ajunge cel putin 5 luni,celelalte produse in schimb sunt putin sceptica,sper sa le pot folosi pana la sfarsitul lunii noiembrie.Daca ma tin atat si daca intr-adevar se dovedesc a fi produse benefice tenului meu,atunci cu siguranta voi deveni client fidel Paula's Choice.


 Am dat comanda si pe Iherb.com de un demachiant solubil pentru ten ,am inceput sa folosesc si Brevoxyl crema care m-a suprins intr-un mod super placut (o sa va povestesc cate ceva despre el intr-o alta postare),deci sper ca tenul meu sa o ia spre fagasul normal  si cat mai anti-acneeic posibil cu putinta :) Cu alte cuvinte m-am "echipat" cu tot ceea ce m-a sfatuit Pasagera.

Iata cele trei mostre oferite de ei:

Wish me good luck,chiar m-am saturat sa pendulez printre zeci de produse care sa le arunc dupa 3 folosiri si m-am saturat de altfel sa strang zeci de creme ca mai apoi sa constat ca nu mi se potrivesc.Stiti ce fac cu restul cremelor care le am nu? Le arunc! Si nu,acum nu vorbeste snobismul din mine,ci doar dorinta unui om de a scapa de problemele tenului cu care se confrunta in ultima vreme,deci daca tot testam Paula's Choice,atunci doar produsele astea sa fie!

*Va rog sa nu considerati acest post reclama,produsele sunt achizitionate de mine.

Pupici,
Andreea

Leapsa cu dorinte

 Intentionam sa fac niste review uri nu prea friendly la cateva produse dar am primit o leapsa draguta de la Georgiana,asa ca ma grabesc sa o onorez.Nu de alta,dar m-as simti vinovata sa aman postarea asta :) Multumesc sweetie!

Trebuie sa enumar 5 mari dorinte, legate bineinteles de viata mea, nu wishlist cosmetic. Iata topul meu :

1.Sa vizitez cat mai multe colturi ale lumii.Bineinteles ca am si preferinte,pe care sunt sigura ca unele dintre voi le stiti deja. Mi-as dori tare mult sa vad Olanda ,si ma gandesc mai degraba la Amsterdam/Rotterdam.Mi-ar surade foarte mult si sa locuiesc acolo,dar sunt vise,deh!


 Sa am o vacanta in Bali (stiu ca v-am plictisit deja cu dorinta asta,dar eu chiar vreau!)

Pe lista mea de tari ar mai fi America,Elvetia,Belgia,Germania,Spania,Thailanda si sa revad Italia.Huh!


Nu in ultimul rand mi-as dori sa pot avea ocazia sa fac un tur al Romaniei cu cele mai mari orase/atractii turistice.

Mi-as dori sa locuiesc din nou in Iasi,ah ce dor imi e de orasul ala! Si cand ma gandesc ca am locuit apoape doi ani de zile acolo inainte sa vin aici....


2. Sa fiu fericita si sa ma simt implinita.Si sa am copii.Doi. Si toata lumea draga mie sa simta acelasi lucru: sa fie iubiti,sanatosi,fericiti cu totii. Cam greu de realizat asta nu? :(



3. Sa am o casa cu o gradina imensa,cu pervaz ,cu ferestre mari,camere aerisite si in culori calde.
Eventual sa vad marea de la fereastra....




4.Sa fac poza intr-un "lan" de maci ,niciodata nu am avut ocazia sa vad o gramajoara de maci la un loc. O dorinta ciudatica nu? :)



5. Sa gasesc un loc care sa imi permita sa ii spun "acasa" fie ca e in Romania,fie in alta tara.Si job-ul ideal! Dorinta asta parca tine tot de fericire si implinire personala ,nu?


Ar trebui sa dau leapsa asta cu dorinte cateorva fete ,deci predau "stafeta" la : SuperficialBeauty,Camelia, Federova ,Lauren si Let's make a diva. (pentru ca leapsa e cu 5 dorinte,eu am enumerat cinci fete)
Cine mai doreste o poate face cu placere! Pentru cine nu are blog,chiar as vrea sa vad la sectiunea comentarii lista voastra de dorinte.Primele 5 evident.


In alta ordine de idei,va place mega aspectul blogului meu facut de SuperficialBeauty? Ta na na!
Ma bucur ca un copil acum :))


Pupici,
Andreea

Azi poftesc la ....

..nu la macaroane cu branza (alea urmeaza sa le fac :)) ) ci la oja OPI Tulip Dutch.
Imi  pare senzationala nuanta asta!Nu stiu daca e nuanta de vina sau mica mea obsesie cu Olanda :)
Stiu ca am lipsit ceva de pe aici, dar am dus o " lupta "cu o oboseala de neimaginat.





Nu stiu ce e cu mine de poftesc atat la oje in ultima vreme,ca doar am unghiile pitice :)
Sursa pozei: http://www.lackoholic.com/2009/06/opi-dutch-tulips/

Last Edit: Btw sper ca ati sesizat schimbarea blogului,datorata dragutei de  SuperficialBeauty! Thanks sweetie! :*
Mie imi place foarte mult,niciodata bloguletul meu nu a mai avut hainute asa frumoase!

Pupici,
Andreea

No more touchscreen for me!!!

   Nu stiu ce ati inteles din titlul postarii,dar urasc de-a dreptul telefoanele cu touch screen.Chiar nu imi place ideea sa amprentez telefonul si zau ca si chiar si cu stylus pen-ul sunt neindemanatica :( Am avut in trecut un telefon cu stylus pen care a zacut intact acel stylus fix o saptamana pana l-a luat cineva si mi l-a rupt din greseala.Urmatoarele doua saptamani am cautat stylus pen.Genial!
  Majoritatea telefoanelor pe care le-am avut au fost Nokia.De la Nokia,penultimele fiind E50 ,apoi Nokia E66 si cel dinaintea celui pe care il am acum,HTC Touch Cruise care zace intr-un sertar. E inca bun,dar... touch screen?! Si e urat,e "gras"....

Si uite asa acum sunt in cautarea unui telefon sa nu aiba touch screen... care sa fie si aspectuos si care sa nu fie preferabil Nokia.Ma tot uitam la Blackberry. Zau,o fi frumos,dar nu e pentru mine!
Singurul telefon cu touch screen care imi place si poate distruge mitul touch screen e
Samsung I9100 Galaxy S II!

Chiar toate telefoanele trebuie sa aiba touch screen mai nou,chiar trebuie?! :( Cele cu clapeta exclus din start!!
De ce trebuie sa imi placa telefoanele Nokia,cele vechi?
Nokia  8310 l-am divinizat! Tinea bateria o saptamana, ascultam radio la greu,era mic,super dragut si acum cativa ani cand l-am avut eram incantata de el!
Al meu era cu display albastru,era un gri superb....

Vreau butoane!!! Lol
Sau tanjesc inca la asa ceva:


Nokia 6310i





Acum se fac numai telefoane consumabile!!!


Pupici,
Andreea

Castigatoarea Black Tie

 Va anuntam aici despre un concurs Polyvore tinuta Black Tie.
Ceea ce nu v-am anuntat atunci e o surpriza: tinuta nu a fost aleasa de mine,ci de Gia,tipa care de altfel a si sponsorizat concursul.
 Unele dintre voi m-au intrebat atat in e-mail cat si la comentarii ce inseamna pentru mine "Black Tie" ,iata ca acum vine si  raspunsul din partea Gianinei:

"Black tie

Acesta este unul dintre cele mai controversate coduri vestimentare pentru petreceri. Puristii sunt de parere ca, atata timp cat pe invitatie scrie Black Tie (cum este cazul Balului Vienez sau a galelor de binefacere), esti obligata sa porti o rochie de seara, lunga pana in pamant. Daca invitatia nu mentioneaza (sau daca scrie Black Tie Optional), poti sa porti si o rochie mai scurta. Personal, sunt ceva mai ingaduitoare si sunt de acord cu cei care spun ca o rochie scurta (nu mini!) este potrivita, cu exceptia situatiei in care este vorba de un eveniment cu adevarat de gala.

Pentru Black Tie Optional, imi plac rochiile de seara din sifon sau din satin, iar cat despre Black Tie, iti recomand rochiile lungi pana in pamant, dintr-o bucata (nu din corset plus fusta).
 Evita imprimeurile florale, croielile si coafurile foarte severe. "

In primul rand multumesc celor care au participat,ma bucur ca v-a placut premiul pus la bataie de Gia si de asemenea am fost surprinsa sa  observ ca ati participat in numar destul de mare.


 Premiul se duce la Andreea Elena,cea care a creat aceasta tinuta:


A fost singura dintre participante care a scris si o povestioara si de ce a ales ea aceasta tinuta,ceea ce a cantarit evident la jurizare :D

"Buna, numele meu este Andreea, te urmaresc prin google friend connect cu numele Andreea Elena si am dat like la pagina de FB cu Andreea Elena U. Mi-a placut foarte mult ideea de crea o tinuta,mai ales una atat de oficiala, "black tie". Anyway,cadrul in care mi-am imaginat tinuta este decernarea premiilor Oscar,desigur,iar ca piese principala am ales o rochie lunga Elie Saab, nu poti merge la un asemenea eveniment fara o rochie superba lunga. Culoarea este un verde smarald, cu dantela deasupra,si cu mici cristale (swarovski presupun ;))). Ca incaltaminte am ales o pereche de pantofi peep toe, negri si cu very high heels. Geanta tip plic neagra, iar ca bijuterii,argintii desigur, o pereche de cercei aproximativ cum a avut Kate Middleton la nunta iar un inel la fel cu diamonds:D . La domeniul make up am mers pe black eyeliner &red lips. Unghiile tot rosii iar ca parfum am ales mireasma mea preferata, Hot Couture by Givenchy. Cred ca toata tinuta i s-ar potrivi de minune Angelinei Jolie, stiu ca pe ea am vazut`o la Oscar anul asta tot cu o rochie smarald si a fost absolut divina.
Cam asta este tinunta mea,sper sa fie pe placul tau:D

In privinta produselor Essence nu am folosit niciodata ,dar mai pe toate blogurile am citit despre ele si mereu am fost curioasa sa vad cum sunt,si acum am gasit in sfarsit o posibilitate sa le castig:D

In final,sper ca iti va place tinuta mea "



Pacat ca poza e salvata la calitate mica,dar cred ca se sesizeaza rochita si restul elementelor.


Si se pare ca Gia a fost impresionata si de aceasta tinuta,asadar inca un premiu surpriza revine catre
Cristina Pavel:

Mie imi place enorm parfumul ales de ea :D

Fetelor astept adresele voastre pe bazardeimpresii [at]yahoo[dot]com

Multumesc inca o data de participare,si nu fiti triste pentru ca astfel de giveaway uri vor mai exista!
Va rog sa luati in considerare ca ambele premii sunt oferite de catre Gia si tot ea a si ales castigatoarele,va urma un giveaway asemantor cu acesta dar va fi sponsorizat de mine.Stay around! ;)


Sa nu uit,LA MULTI ANI fetelor care isi sarbatoresc astazi ziua de nume!

Pupici,
Andreea

Today I wish.....


First of all, "7:15 am in Bali"? I mean, come on! That sounds wonderful! If a perfume can transport me to a morning in Bali, it's definitely worth a try.

Kisses,
Andreea

High Beam Benefit vs Girl meets pearl Benefit

   Initial am vrut sa fac o postare strict review la High Beam-ul Benefit,dar apoi mi-am amintit ca detin si alt iluminator Benefit,mai exact Girl Meet Pearl Benefit.
  O sa va spun de la bun inceput ca prefer High Beam-ul,desi in prima faza atunci cand vezi swatch uri pentru girl meets pearl vs high beam,ai tendinta sa ti-l doresti pe primul.
Eu am castigat  High Beam-ul la giveaway ul Ielei (thanks again!:* ),niciodata nu am avut suficient curaj cat sa mi-l cumpar cu fix 40 euro aici,cat costa in Sephora.


High Beam Benefit

Descrierea oficiala:


 "luminescent complexion enhancer 
Why we love it:
Our satiny pink liquid highlighter accents cheekbones and brow bones for a radiant glow. It's known as the "supermodel in a bottle"!
What else you need to know:
Looks perfectly radiant on all skintones.

Can be used as a spot highlighter or delicately blended all over your complexion.

Product Details

  • 13 ml/0.45 US fl oz
  • winner of:
  • "best luminizing lotion/cream" by In Style magazine
  • "best face illuminator" by Women's Health & Fitness magazine

how to apply

  • Dot and blend onto cheek and brow bones on bare skin or over makeup.

Tips


 

Blend along the bridge of your nose to slimify.

Mix high beam with moisturizer for all day, allover radiance."


Parerea mea:
Imi place foarte mult acest iluminator,il folosesc pe pometi si e suficient foarte putin produs pentru a da un glow machiajului.

Imi pare rau ca produsul full size poate fi folosit doar 6 luni de la deschiderea ambalajului,eu il folosesc de 4 luni si nu am ajuns cred nici macar la jumatatea flaconului! La sfarsitul lunii octombrie va trebui sa renunt practic la el si sunt sigura ca nu voi avea cum sa il folosesc pe tot.
Daca ar fi dupa mine as lasa produsul full size la strict 8-9 ml  si as micsora evident pretul lui :))
Am lasat deoparte celelalte dua iluminatoare pe care le detineam (unul Sleek pudra si celelalt  tot de la Benefit Girl Meets Pearl) in favoarea High Beam-ului.




Girl meets pearl Benefit

Descrierea oficiala:

"liquid pearl for face

why we love it
This soft golden-pink liquid pearl glides on for a breathtakingly luminous complexion. Twist up & pat on over makeup or wear alone for a dewy luxurious lit-from-within glow. It's pure pearly pleasure!
what else you need to know
Customize your pearlessence with the easy-to-use twist-up package...a few clicks for a subtle sheen, more clicks for a glamorous glow.
Contains:
raspberry & chamomile known for their soothing properties
sweet almond seed known for its firming & smoothing properties
sesame seed oil known for its moisturizing properties

Product Details

  • 12.0 mL / 0.4 US fl oz.
  • Best Highlighter of 2010 - Real Beauty Gold Star Awards

how to apply

  • For an exquisite glow, pat lightly over makeup. For soft pearlessence, wear alone.

Tips

For complexion perfection with a dewy glow pat girl meets pearl over some kind-a gorgeous, our oil-free, cream-to-powder foundation faker."

 Parerea mea:
E un iluminator cu irizatii peachy,fata de cel high beam care e mai mult roziu.Eu il am in varianta mini size de cand am cumparat Finding Mr. Bright Benefit.
Nu l-as cumpara in varianta full size din simplul fapt ca m-as confrunta cu aceeasi problema pe care o am cu High Beam-ul acum: nu am timp fizic sa il consum pe tot!


High Beam-ul mi se pare ca se blenduieste mai bine,iar girl meets pearl parca e mai sclipicios o idee decat high beam-ul,iar chestia asta m-a facut sa o vad ca si un "minus" la cel de-al doilea mentionat.
High Beam ul e intr-un recipient gen oja ,cu pensula,celelalt nu il detin in varianta full size,cel din varainta mini e la tubulet.Mai igienic este evident la tubulet,decat sa tot scoti pensula si sa o tot bagi in recipient.


Cred ca pozele va vor lamuri mai bine pentru ce anume vreti sa optati: High Beam Benefit sau Girl Meets Pearl Benefit.Diferenta de pret pe site ul oficial Benefit e insesizabila,4 dolari intre High Beam si celalalt.


Pe voi care va tenteaza? Sau pe care ati avut ocazia sa il aveti?


Acum eu tanjesc la iluminatorul Christian Dior Amber Diamond  recomandat atat de Ami cat si de Lady's Blush. Cu siguranta acesta va fi urmatorul pe lista dupa ce epuizez tot stocul de iluminatoare pe care le am in prezent,adica 3 :D




Sursa ultimei fotografii:  Lady's Blush blog.
Restul fotografiilor imi apartin in totalitate.




Va pup dulce,
Andreea

Supercounters