Giveaway de 5 x Bioderma- INCHIS

   Giveaway incheiat! Castigatoarele le gasiti aici: http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/12/castigatoarele-giveaway-ului-bioderma.html

Am placerea de a da startul la un concurs in colaborare cu cei de la Bioderma.Concursul vine intr-un moment cat se poate de special,fiind ziua mea de nume :) Premiile sunt atat generoase cat si utile din punctul meu de vedere,o sa vedeti de ce spun "utile" daca cititi in continuare.








Nu stiu daca v-ati dat seama deja din titlu,dar Bioderma va ofera 5 premii cu cate doua produse pentru 5 fericite castigatoare!

Fiecare premiu consta in :

1. Atoderm Crema de maini - bogata in substante hidratante, regenereaza 
si hraneste pielea sensibila a mainilor agresate de frig, vant, 
umezeala, detergenti etc. Pielea devine catifelata si supla.


2. Atoderm Stick de Buze - contine uleiuri vegetale si vitamina E, 
hidrateaza si protejeaza buzele uscate. Untul de Karite catifeleaza 

buzele oferindu-le suplete. Stick-ul de buze are aroma de zmeura.


+ un pandativ Swarovski!


Cred ca acum ati sesizat si voi ca mine ca aceste produse sunt ideale pentru vremea atat de friguroasa de acum!


Si ca sa fie totul cat se poate de perfect, imi vor oferi si mie un set de produse Bioderma cu ocazia zilei mele onomoastice. Nu stiu in ce consta exact surpriza,probabil va consta in acelasi set de produse,iar eu ma bucur mult,e vorba totusi de o atentie si de faptul ca s-au gandit la mine!Sincer chiar nu ma asteptam!
                      


Conditiile de participare sunt simple,asa ca v-as ruga sa le respectati:


 Follow prin GFC :



♥ Share acestui linkhttp://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/11/giveaway-de-5-x-bioderma.html inclusiv cu ora respectiva la care ati dat share.Va rog si insist sa aveti profilul public sau in caz contrar ,sa ma adaugati la friends cu profilul blogului meu  in cazul in care aveti profilul privat! Nu imi dati link-ul wall-ului vostru,ci link-ul unde ati dat la share pe wall-ul vostru despre acest concurs!






♥ Like paginilor de Facebook Andreea's Land   https://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309 
si sponsorului http://www.facebook.com/pages/Bioderma-Romania/100724686653030


                                 
                                



♥  Sa raspundeti la intrebarea: Ce produs Bioderma preferat aveti ? L-ati achizitionat deja sau il doriti?



Asadar,inscrierea se face completand acel formular cu numele de GFC,numele cu care ati dat like paginilor de Facebook,link-ul cu share-ul de pe FB  si raspunsul la intrebare .
Daca va aveti neclaritati,va astept intrebarile la sectiunea comentarii.


Concursul se va incheia pe 11 Decembrie (va puteti inscrie inclusiv in aceasta data) si alegerea castigatoarei se va face cu list randomizer.Castigatoarea va fi anuntata in decursul zilei de  luni 12 Decembrie intr-o postare si imi rezerv dreptul de a amana cu o zi sau doua  anuntarea castigatoarei,in functie de cati participanti vor fi,in ideea de a reusi sa creez listele cu participanti,nu sa prelungesc propriu-zis concursul! 


Daca nu sunteti sigure ca v-ati inscris corect in formular lasati un comentariu la aceasta postare cu inscrierea voastra  :)


Multa bafta tuturor!


Last Edit: Fiecare castigatoare e rugata sa imi trimita un scurt review/parere vis a vis de unul dintre produsele Bioderma pe care le va castiga! Va rog chiar sa imi trimite-ti review urile voastre,as aprecia mult asta! Voi face un "guest post" si voi include evident si parerea mea personala despre acele produse Bioderma pe care le voi primi.
Later Edit 2: Persoanele care se vor inscrie de doua ori,le voi elimina din concurs.Sincer am gasit o persoana care s-a inscris deja de 4 ori!!!




Nu in ultimul rand  La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomoastica astazi! Va doresc din suflet sanatate si fie ca dorintele alea care conteaza sa vi se indeplineasca!


Va las macarons,din alea care imi plac mie :P




Pupici,
Andreea

Bunatati de la Sigma :)

 Astazi vreau sa va arat ce mi-a bucurat sufletelul in ultima saptamana,din momentul in care am primit coletul:










E o diferenta majora fata de pensulele travel kit pe care deja le detineam si de care v-am vorbit aici.

Daca nu v-ati dat seama din fotografii despre ce kit de pensule Sigma este vorba,aflati aici.
Cred ca la fiecare doua saptamani maxim intram pe site-ul celor de la Sigma si deschideam pagina cu prezentarea acelui kit in speranta ca il voi avea vreodata :)

In momentul de fata mai tanjesc doar la acest kit Sigma si apoi pot sa ma declar fericita in materie de pensule :)) F80 ul o am,dar mi-as dori-o foarte tare dublura pentru ca e mega utila.

Last Edit: Am o mega surpriza pentru voi fix maine,asa de Sf.Andrei ! Credeti-ma ca o sa va placa mult surpriza,eu personal am fost tare happy!




Pupici,
Andreea

Castigatoarea giveaway ului Cosul Bio!

 Pentru ca am primit numeroase incurajari de a decide mai repede castigatoarea celor doua produse oferite de Cosul Bio,m-am conformat si am decis sa nu va mai aman pana maine.
Aici gasiti lista celor care s-au inscris la acest giveaway cu produse bio.Daca nu reusiti sa vedeti aici lista,incercati si aici,e link ul direct.



Numarul norocos de data asta este:

                                                   
                                                 Felicitari Endre!

Astept datele tale pe bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com unde doresti sa iti fie livrate produsele pana cel tarziu Joi 1 Decembrie orele 10.00 .

Multumesc celor de la Cosul Bio pentru colaborare!
Nu va descurajati ca nu ati castigat acum,vor mai urma giveaway-uri mai curand decat va asteptati :)

Pupici,
Andreea

Obsesie pentru oje?!

Am unghiile cam mici,pitice si totusi imi plac culorile.Obsesia poate fi dovedita din simplul fapt ca am strans ojele astea in decursul ultimelor 7 zile... No comment.

Nuantele din prima poza sunt de la stanga la dreapta:

  • Dermacol nr 22
  • Catrice 030 Meet Met At Coral Island
  • Essence It Peace  03 - colectia Urban Messages
  • Catrice colectia Big City Life  nuanta C02 Berlin


De la stanga la dreapta nuantele sunt:
  • Essence nail art Special effect topper
  • Essence colour &go 73 princess prunella (o nuanta nou aparuta!)
  • Essence colectia Urban Messages  01 Street Styler
  • Catrice 590 Jade is not my name


Ce nuanta va place din ojele mai sus mentionate?

Pupici,
Andreea

My first impression about Rouge Bunny Rouge products

Acum o saptamana dupa un schimb de e-mailuri cu Nadin de la Rouge Bunny Rouge,mi-a dat sansa de a testa doua produse.

One week ago I got in touch with Nadin from Rouge Bunny Rouge and she gave to me the opportunity  to try  two products.











Am primit de la Rouge Bunny Rouge un fard de pleoape long-lasting "When Birds are Singing" si un gloss in nuanta Coy.


I received from Rouge Bunny Rouge one long-lasting eye shadow in shade  "When Birds are Singing" and one lipgloss in shade "Coy"


Trebuie sa recunosc ca atunci cand am vazut nuanta lipglossului nu am fost prea incantata.Am crezut initial ca nu mi se potriveste,in tub pare mult mai inchisa nuanta decat este ea de fapt pe buze.Pe buze aplicat intr-un singur strat e un auriu cu irizatii super placute!


I must admit when I saw for the first time the lipgloss I was not so excited.I thought it was too dark for me but in tube lipgloss appear to be darker than it is actually on my lips.On my lips it looks great,with some nice iridescent copper colors!



Fardul in schimb a fost dragoste la prima vedere,pur si simplu il ador: e pigmentat,e nuanta care o port cel mai des si care ma avantajeaza! Nu am incercat fardul fara primer,dar sunt convinsa ca rezista si fara.Imi place ambalajul de asemenea!

Eye shadow was love at fist sight,I simply adore it!It is pigmented, it's really a great shade and looks great for me! I didn't try without eye primer but I suppose eye shadow can  stay longer on eyelids! I love the product package also!




Vreau sa multumesc inca o data celor de la Rouge Bunny Rouge pentru aceste produse si chiar ma bucur ca  inainte sa trimita coletul cu aceste produse, a incercat sa afle ce anume doresc sa incerc dintre produsele lor si mi-au trimis ce au considerat ei ca mi se potriveste.

I wanna say again "Thank you"  to Rouge Bunny Rouge for these products and I'm happy because they tried to find out what I like and what I prefer to have, before sending me this gift! Finally they sent me what fits me in make up.



Am realizat si un look cu ajutorul celor doua produse.

I made one make up look with these two products.




I used:

  • MUFE Mat Velvet foundation shade 30
  • MAC blush shade Sunbasque
  • Too Faced Chocolate Soleil bronzer
  • Lancome Hypnose mascara
  • Rouge Bunny Rouge  eye shadow lasting "When Birds are singing"
  • eye brow pencil Catrice
  • stilla smudge pot
  • shade "Crush" from Sigma Flare palette
  • erase paste Benefit

You can found more information about these products and if you wanna buy these products or other ones,from here: http://www.zuneta.com/  or http://www.rougebunnyrouge.com

Puteti citi mai multe despre aceste produse si puteti cumpara aceste produse sau altele de aici: 


I hope you like it and I'm looking forward to your feedback.
Sper ca v-a placut postarea si astept feedback-ul vostru.



Pupici,
 Andreea

Giveaway o carte de pe Libris.ro! -INCHIS!

 Giveaway INCHEIAT.Castigatoarea o aflati aici:

http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/12/castigatoarea-giveaway-ului-librisro.html

Cred ca titlul ales acestei postari e destul de sugestiv: astazi vom da startul la un nou concurs in colaborare cu libraria online Libris.ro,sponsorul acestui concurs.
 Puteti alege o carte in valoare de maxim 40 RON pe care o puteti castiga,orice carte doriti de pe Libris.ro! Au in stoc carti online accesibile la pret si chiar imi pare rau ca acum nu sunt in tara sa comand. Parca imi e si dor de libraria mea de acasa. Si sentimentul e altfel cand citesti o carte tiparita decat una in format electronic,sa fim seriosi. Eu de exemplu am obiceiul de a ma bucura de o carte noua pentru simplul fapt ca miros filele a "nou". Si la inceputul fiecarei carti notez in general cand a fost achizitionata acea carte de catre mine sau cand si de la cine am primit-o.
 Pastrez si acum cateva carti primite de la fosti profesori de liceu,carti oferite cadou.
Si apropo de carti,sa va spun o intamplare relativ draguta. In clasa a 11-a mi-am dorit foarte mult un dictionar de filosofie,pentru ca era si la reducere la vremea respectiva intr-o librarie si din pacate nu aveam banii necesari sa mi-o achizitionez. Ai mei m-au intrebat direct "Chiar ai nevoie de acel dictionar?!" mai ales ca era destul de scump,in jur de 150 RON la vremea respectiva. Profesorul de filosofie a fost super dragut si efectiv m-a imprumutat cu bani,urmand sa ii returnez banii in decursul a doua luni,in doua transe.Cum stiam ca banii de alocatie imi apartineau si cum bunicul urma sa ne vizitezein urmatoarea saptamana si implicit primeam o atentie destul de mare din partea lui,am acceptat propunerea profesorului.La doua saptamani i-am returnat banii si in final povestea a fost cu happy end. Am avut noroc de unii profesori deosebiti,dedicati job-ului lor,pasionati de materia pe care au predat-o,in special de cei de limba romana si limbi straine si pentru asta o sa le multumesc mereu.
  Iar acum realizez cu tristete ca eu nu prea am oferit carti cadou si cumva concursul asta e binevenit. Initial ma gandeam sa va ofer o carte de make up cu ajutorul sponsorului bineinteles,dar apoi m-am gandit ca s-ar putea unele dintre voi sa prefere ceva din literatura universala.


Pentru ca nu va descurcati cu formularele Google Docs si pentru ca una dintre dorintele sponsorului a fost ca intrarile voastre in concurs sa fie cat mai vizibile,o sa va inscrieti la sectiunea comentarii.

Conditiile de participare sunt simple,asa ca v-as ruga sa le respectati:


 Follow prin GFC :



♥ Share acestui link  http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/11/giveaway-o-carte-de-pe-librisro.html si apoi sa lasati link ul cu ora respectiva la care ati dat share.Va rog si insist sa aveti profilul public sau in caz contrar ,sa ma adaugati la friends cu profilul blogului meu  in cazul in care aveti profilul privat! Nu imi dati link-ul wall-ului vostru,ci link-ul unde ati dat la share pe wall-ul vostru despre acest concurs!




♥ Like paginilor de Facebook Andreea's Land   https://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309 
si sponsorului Libris.ro http://www.facebook.com/libris.ro


                                 
                                



♥  Sa raspundeti la intrebarea: Ce carte doriti sa castigati de pe Libris.ro? (in valoare de maxim 40 RON) si sa lasati si link-ul respectiv al cartii la comentariul in care va inscrieti practic la acest concurs.



Asadar,inscrierea se face lasand comentariu la aceasta postare cu numele de GFC,numele cu care ati dat like paginilor de Facebook si numele cartii pe care o doriti plus link ul respectiv de pe site-ul celor de la Libris.ro (neaparat link ul sa fie activ,nu lasati doar numele cartii!)
Daca va aveti neclaritati,va astept intrebarile la sectiunea comentarii.


Concursul se va incheia pe 4 Decembrie (va puteti inscrie inclusiv in aceasta data) si alegerea castigatoarei se va face cu list randomizer.Castigatoarea va fi anuntata in decursul zilei de luni 6 Decembrie intr-o postare si imi rezerv dreptul de a amana cu o zi sau doua  anuntarea castigatoarei,in functie de cati participanti vor fi,in ideea de a reusi sa creez listele cu participanti,nu sa prelungesc propriu-zis concursul!M-am decis sa verific fiecare inscriere,pentru ca sincer daca tot iau fiecare comentariu " la mana" macar sa ofer sansa cuiva care se inscrie corect. Asadar insist sa ma adaugati in lista de friends,pentru ca la celelalte concursuri desfasurate nu am putut efectiv sa va vad link-ul dat al share pe FB.Puteti sa dati "unfriend" dupa terminarea concursului,nu e problema :)




Nu uitati ca aveti reducere 50% la 50 de titluri recomandate de weekend de catre cei de la Libris.ro! Mai multe detalii gasiti aici.



Multa bafta!
Apropo,moderez comentariile,inscrierile nu vor aparea imediat la comentarii,dar nu va faceti griji,puteti reveni in maxim 12 ore sa vedeti daca sunteti inscrise sau nu.

Pupici,
Andreea

Tag 5 sub 20 :)

Trebuie sa recunosc ca numele tag-ului imi pare funny,nu stiu de ce. Parca ma duce cu gandul la RACLA :) Nu stiu de unde asocierea asta,dar fie :)
Cristina s-a gandit iar la mine si m-a taguit cum s-ar spune.Iar eu in mod miraculos,il "execut" cat se poate de rapid :)

Pentru ca recunosc ca sunt cam "in criza" de timp si ca mai nou planific postarile,tag-ul asta a venit numai bine,nu necesita mult timp sa il realizezi :)

Voi enumera astfel cinci produse sub 20 Lei pe care le-am cumparat si pe care le-as reachizitiona din nou.
As putea enumera la categoria asta cateva produse Essence,dar ma voi limita la unul singur,care e cel mai "must have" din punctul meu de vedere.

1.Demachiant bifazic Balea waterproof


Aici costa 60 czk adica 11 RON. E un demachiant ieftin si bun! Singurul "minus" pe care il gasesc e acea pelicula cam grasa dupa demachiere,dar hey apoi folosesc un alt demachiant solubil in apa pentru intregul ten,deci nu ma deranjeaza!
Nu imi irita ochii absolut deloc si da,exista totusi un produs pe care nu vrea sa il demachieze : un eyeliner Essence care culmea nu stiu ce ingrediente contine,dar ramane incredibil de incapatanat pe pleoapele mele! Asta pana bag demachiantul Jason de pe Iherb si gata :)



2. Mono eye shadow Essence 

Pe cuvant  ca as cumpara orice mono de la Essence. Sunt bune,destul de cremoase ca si consistenta a fardului si costa doar 7 RON.Si exista si intr-o mare varietate de culori! Uite ieri de exemplu am cumparat o nuanta de taupe super draguta,mai exact nr 46 "taupe of the pops!" Stiu,iar farduri,dar e doar un mono :D



3.Lacurile de unghii Catrice care desi sunt la acelasi pret cu cele Flormar,se afla intr-o varietate de nuante mai  limitata ce e drept dar imi par mai frumoase.

Favorita mea in acest moment e aceasta (de altfel acum o si port :D)




4. Lapte demachiant cu macese Cosmetic Plant

Well faza e ca nu am de unde sa il cumpar aici,dar imi place si l-as reachizitiona!Costa doar maxim 9 RON.




5. Gloss NYX nuanta Perfect
 Am ales o nuanta preferata,dar imi plac glossurile NYX.Nu pot sa zic ca sunt rezistente dar isi fac treaba bine pentru 5 $.
Am vrut sa aleg initial primerul de ochi Essence,dar m-am razgandit oarecum in privinta lui.


As fi enumerat si demachiantul solubil Jason de pe Iherb dar din pacate e discontinued.... asa ca la ce folos sa il recomand? Sper totusi sa revina cei de la Jason cu un produs la fel de bun destinat curatarii tenului.

Voi ce top 5 de produse sub 20 RON aveti?
Am sa dau tag-ul mai departe la cateva fete:

Georgiana http://georgiasmirror.blogspot.com
Endre's Reviews http://cosmeticelacontrol.blogspot.com/
Ionny http://ionnysworld.blogspot.com/
Anda Zelenca http://www.andazelenca.com/
Dana http://danamakeup.blogspot.com/
Federova http://federova.blogspot.com/
Chocolate http://chocos-pretty-things.blogspot.com/
Iulia http://www.iuliabadita.ro/


Si ma opresc aici cu mentionarea fetelor,care doreste,poate prelua tag-ul!

Btw nu uitati ca astazi e ultima zi in care va puteti inscrie la giveaway ul Cosul Bio. 
Si apropo  va invit sa cititi si acest articol.

Castigatoarea giveaway ului Herbine.ro e rugata sa imi trimita mail pana maine dupa amiaza.

Pupici,
Andreea

Castigatoarele concursurilor Herbine.ro si Mazza.ro

    Apropo de concursuri,gratie unor fete care s-au inscris de doua ori si a unei fete care in mod surprinzator si-a uitat numele cu care s-a inscris pe Google Friend Connect a trebuit sa refac listele! Asa ca dupa verificarea listelor,inclusiv a comentariilor,pentru ca unele dintre voi nu v-ati inscris in acel formular,am reusit in final sa dau de cap tuturor care s-au inscris.


 Am luat si decizia de a nu mai anunta castigatoarele atat de repede cum o fac de obicei,pentru ca se pare ca unele dintre voi nu inteleg ca mai exista viata si "dupa blog", nu numai blogul personal si evident poate interveni in orice moment ceva neprevazut. Pe viitor,nu am sa mai folosesc acele formulare pentru viitoarele giveaway uri,care de altfel imi usureaza mult munca,de a va tine intr-o lista si intr-o evidenta clara in ordinea inscrierilor.... Inteleg ca din cand in cand orice tool da rateuri,dar puteti sa lasati inregistrarea la concurs in sectiunea comentarii,cu precizarea ca nu v-ati putut inscrie in formularul respectiv!
                                                     
                                                         ***


Castigatoarea celor doua produse Herbine.ro

Postarea cu anuntarea concursului Herbine a avut loc aici.


Acestea au fost participantele:



Plus fetele care nu s-au inscris in formular:


67. Kiss
Buna,
Gfc: Ramona
like fb: Lazar Ramona
share: 
http://www.facebook.com/rramon... la 16:27
Imi plac toate balsamurile de buze, mai ales ca am vazut ca sunt de mai multe felri... as vrea sa ofer un sarut de ciocolata sau caramel, poate am noroc si il si castig, k in 22 e ziua mea :P


68. Emma Coman
gfc: coshuletzul_colorath

fb like: Maria-Emanuela Coman

share fb: 
http://www.facebook.com/mariae...

Mi-ar placea atre mult sa incerc balsamurile Pup'em pt ca a venit frigul si am nevoie de hidratare, buzele mele sunt foarte problematice, deci ele sunt produsele mele preferate de la 
Herbine.ro. 

Sper sa iei si inscrierea mea in calcul [:(] pt ca asa cum ti-am zis mai devreme, nu vad formularul, ci doar o casuta pt a completa un camp gfc [:-s]


http://www.facebook.com/permal... aici am dat share. am dat like cu numele Andreea Paunescu
Gfc Andreea P
Si prefer crema de fata Herbine.
Ms si succes fetelor!


70. Like si share pe FB cu Mandruta Alina.
http://www.facebook.com/mandru...
GFC: ally
Nu se vede nici un formular, asa ca sper ca si la acesta si la celalalt concurs sa ne iei in calcul inscrierea.
Mie imi plac toate produsele de pe herbine, chiar sunt super. As vrea tare mult sa incerc wink-eye-stick-crema-pentru-ochi, Luminous - ulei parfumat cu iasomie si crema pentru maini. 

Castigatoarea celor doua produse 

Herbine Naturally yummy caramel - unt de corp cu aroma de caramel si Pup'em – caramel 



                              
                                                                Mihaela Pojogu
Felicitari Mihaela!

                       
                                                   ***

Castigatoarea bijuteriei Mazza.ro

Anuntarea acestui concurs a fost facuta aici.


Aceasta este lista participantilor,dupa ce am refacut-o:


  1. Andra Bruma
  2. Elascumpik
  3. Nico
  4. Andra Marin
  5. Andreeabacau
  6. Mad@
  7. Liana Mitroi
  8. Blueroses
  9. Elene Alina Popa
  10. IngerFara Aripa
  11. Ciubotaru Alina
  12. Lili Ion
  13. Xty
  14. Alina Eugenia
  15. Biankelena11
  16. Deea Andreea
  17. Andreea Rizea
  18. Anca Gafton
  19. C.L.M
  20. Sadie
  21. Ank_adaus
  22. Descude
  23. Adela
  24. Joanna
  25. Cami87
  26. Adina Loredana
  27. Diamond Dust
  28. Cristina Vlad
  29. M_m
  30. Coman.ella
  31. Cristina
  32. Vancza Monika Gabriela
  33. Crazy Coco
  34. Adriana Cavaleru
  35. Oana Catalina
  36. Iacob Alina
  37. Mariana Iacob
  38. Flori0304
  39. Andreea P
  40. Simon Alexandra
  41. Dumitru Andreea
  42. Ramona Roman
  43. Michely
  44. Ancka
  45. Victoritza.vicky
  46. Anicka Maya
  47. Tender Carmen
  48. Hermina
  49. Morphine
  50. Mariana Faur
  51. Ana Diana
  52. Iulika_ct
  53. Elena mariana
  54. Alexa 1202
  55. Suntunika
  56. Honey bunny
  57. Dianaa1019
  58. Pascu ionela
  59. Oana cimpeanu
  60. Emma coman



Emma Coman a last comentariu,nu s-a inscris in formular.

Castigatoarea este:
                                       Felicitari Morphine!
 Teoretic ai castigat o bijuterie la alegerea ta,asa ca te rog atunci cand dai adresa,sa scrii si ce bijuterie preferi.Ar fi ideal sa dai 2-3 variante,in cazul in care prima bijuterie nu e pe stoc.


Astept adresele voastre la bazardeimpresii[at]yahoo[dot]com pana Luni ora 14.00 ca sa pot trimite luni adresele voastre catre sponsori.

Multumesc  inca o data sponsorilor Herbine.ro si Mazza.ro! Si bineinteles si voua,pentru participare!
Va rog sa aveti in vedere ca vor mai urma multe suprize pentru voi,daca nu ati castigat acum,veti mai avea sanse!


Last Edit: Aici gasiti formularele pe care le-ati completat pentru inscrierea la cele doua concursuri:

Pentru Mazza:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhMRvGtK1w_UdFRkS083bjZaX1dtQ0tDdkpIamQ2ZVE

Pentru Herbine:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhMRvGtK1w_UdEIwUE1xbi1abHROQkxKbzB6cVJXSXc


Daca va plac produsele Bio,aveti sansa de a castiga doua produse bio aici.


Pupici,
Andreea

Supercounters