Ce am mai testat zilele astea..... Nars?!

    Acum vreo doua saptamani m-am dus la Sephora.Fara ganduri de shopping,jur! In schimb cand am vazut noul stand de cosmetice: NARS am topait la propriu de bucurie si m-am pus si mi-am swatchuit labele cu toate cele pe acolo.Gasisem un singur set,nu ma lamurisem exact de nuanta fardului dar l-am luat fara sa clipesc.Setul NARS a constat intr -o mini paleta duo cu blush-ul NARS Orgasm si bronzerul NARS Laguna,mini lipstick Spring Break,un mini primer de ochi NARS si un mini fard nuanta Fathom.
  Pentru ca deh,eram curioasa si de fondul lor de ten,am cerut mostre.Si mi s-a spus ca nu are borcanase.Mdea.Intr-un final am obtinut mult doritele mostre de fond de ten NARS Glow Sheer Foundation si NARS Sheer Matte Foundation.Momentan sunt in teste cu ele,la momentul potrivit veti afla si decizia mea,pentru ca sunt hotarata sa si achizitionez unul dintre ele.


  Asadar,sa revin la ideea initiala a acestei postari,sa va spun impresia mea despre mini produsele NARS testate:

  • paleta duo NARS Orgasm/Laguna- nu degeaba e o nebunie intreaga cu blush-urile in ceea ce priveste brandul NARS.Nu stiu cum sunt restul nuantelor,dar Orgasm e tare pigmentat si rezistent la transfer! Nu mai zic de faptul ca e o nuanta.. nici nu stiu cum as putea sa o definesc: peachy cu irizatii aurii,uneori da senzatia ca are bate usor si spre roziu.Alaturi de bronzerul Laguna (bronzer destul de discret,o nuanta absolut adorabila!) e combinatia perfecta! Pe mine m-a convins intr-atat de mult incat sa planific care va fi urmatorul meu blush pe care il voi achizitiona: NARS Orgasm! Daca nu as fi avut Too Faced Chocolate Soleil (produsul asta se mai termina vreodata?!),cred ca as fi vrut si Laguna in mod cert.
  • ligloss Spring Break - o nuanta alba-laptoasa cu irizatii auriu.Sa fiu sincera nu mi place deloc cum vine pe buzele mele,decat aplicat in start extra subtire.Il port peste alt gloss sau un ruj.Imi place ca e cel mai nelipicios lipgloss incercat pana acum.Totusi.. nu cred ca as da atatia bani pe un gloss.Nu mi s-a parut ca ar fi super rezistent la transfer,deci nope.In schimb nuanta de lipgloss Orgasm e iar.. piece of cake!
  • primer ochi NARS- micul primer nu m-a lamurit daca imi usuca pleoapele la fel de mult ca primerele Urban Decay /Too Faced,dar cert e ca in caz ca raman fara,si in caz ca nu are vreun pret exorbitant cel NARS,merge achizitionat si primerul de ochi NARS :) Ah primerul pentru ten era invizibil! Nu l-am testat exact,dar merita cerut o mostra data viitoare cand mai cumpar ceva din Sephora (stiu poate parea nesimtire faza asta : cumpar ceva de la ei si automat mai cer si o mostra a unui produs pe care vreau sa il incerc/sa il cumpar pe viitor;dar serios mostrele alea chiar nu sunt puse acolo sa se machieze zilnic staff-ul Sephora ;) )
  • fardul de ochi NARS nuanta Fathom- initial eram dezamagita de nuanta.Ma uitam la ea si ma intrebam: de ce atat de deschisa? De ce cu sclipici?! Asta pana sa o aplic pentru prima data pe pleoape.Textura fina,rezistenta decenta,dar mai bine folosesti primer,fardul ca si nuanta e un alb-roz cu cateva particule sclipicioase care devin enervante pentru ca pe parcurs.... cad. Si ajuns ca nasul meu sa fie un globulet disco :D Da,particulele alea pica si daca aplic primer inainte.In schimb am swatchuit cateva testere la fardurile lor si wow,nu le mai puteam indeparta de pe degete,asa pigmentate erau :))
  Per total eu zic ca a fost o experienta placuta sa testez aceste produse NARS achizitionand acel kit,totusi avand in vedere ca de fardul de ochi nu prea sunt multumita,primerul e mult prea mic sa poata fi folosit de mai mult de 4 ori ,cred ca ieseam mai castigata daca imi cumparam full size o paleta duo de NARS Orgasm/Laguna.Dar nu e nimic,data viitoare stiu pe ce pun ochii :))







Ce m-a mai tentat de la brandul NARS (asta printre zeci de intrebari " va ajut cu ceva?" ): iluminatoarele creme NARS,totusi nu as putea fi in stare sa termin unul,sunt mult prea mari alea full size,rujurile iar aveau nuante adorabile,iar blush urile le-as fi luat pe toate acasa :) Nu mai zic de cele doua fonduri de ten,pentru ca am ramas cucerita de ele.

Sunt mult mai pigmentate nuntele ca in poza de mai sus,acolo abia trecusem pensula prin ele.








Cred ca in poza de mai sus se poate observa nuanta reala a blush-ului NARS Orgasm.



Imi cer scuze pentru droaia de poze,dar nu m-am putut decide pe care sa le pun .In plus nu sunt poze cu mine,deci nu as putea fi acuzata ca sunt narcisista :P
Ah am uitat sa mentionez ca numele nuantelor (cel putin la blush-uri !) sunt absolut fantastice! Iar ambalajele clasice,cu negrul ala,sunt de-a dreptul superbe!

 Va tenteaza produsele NARS? Ati testat ceva ? Ce imi recomandati atunci? (ma refer la nuante si produse totodata)

De ieri ma simt mult mai bine,mi-a trecut gripa,mai am asa putin disconfort,dar ce a fost greu a trecut.De aici si pofta mea de postari. :)

Va doresc o saptamana cat mai placuta in continuare!


Last Edit: Produsele NARS nu se gasesc momentan in Romania,dar le puteti achizitiona online de aici: http://www.narscosmetics.co.uk/ sau http://www.hqhair.com/home.dept
Nu fac reclama site-urilor,produsele despre care v-am vorbit au fost achizitionate de mine,dar am fost intrebata via e-mail de unde se pot cumpara.

Pupici,
Andreea

Supercounters