Shopping online: site-urile mele favorite

    Stiu ca va "amenintasem" cu o postare de genul asta pe fan page-ul blogului,dar uneori nu reusesc sa imi coordonez fie timpul,fie postarile.Mereu imi impun un deadline pentru fiecare subiect de postare si reusesc cumva sa ma abat.Ma rog,sper ca ma intelegeti,e un blog personal in final si sunt destul de impovarata la munca de atatea deadline-uri...
 
  Astazi vreau sa fac o lista cu site-urile online de haine,cosmetice si accesorii,site -uri dupa care am cumparat de cel putin 2 ori sau mi s-au recomandat.O sa detaliez la fiecare in parte,dupa caz.


Asos.com
Ma intreb cine oare nu cunoaste acest site? In primul rand e un website  cu tentatii de haine,accesorii si incaltaminte.Recunosc ca sunt sceptica sa-mi achizitionez incaltaminte online,pentru ca sincer eu ma trezesc destul de des.. cu pantofii care nu-i mai suport si ii abandonez numai dupa o purtare sau doua...Si vorba aia,ii cumpar direct din magazin... Pe Asos am facut in jur de 5-7 comenzi pana acum (putine deh,avand in vedere ca frecvent sunt reduceri !) Ieri chiar am ridicat un colet de la ei,mi-am luat un rucsac,nimic special.Au free delivery worldwide si asta cantareste destul de mult pentru mine.Plus ca recent am avut probleme cu posta ceha (urmeaza detalii in legatura cu asta intr-o postare viitoare) si nu am primit rucsacul respectiv,comandat de mai bine de o luna de zile.Le-am dat mail celor de la customer service si desi recunosc,ca nu mi-au raspuns nici pana astazi la e-mail,m-am trezit totusi cu un e-mail ca produsul pe care l-am comandat si nu l-am primit,l-au retrimis ei,evident pe cheltuiala lor.Mi s-a parut profesional din partea lor,mai putin faza cu lipsa mailului.Dar in final am gandit exact asa: decat sa ma ia la intrebari in 3-4 mailuri,sa le explic teoria chibritului,ca nu am primit comanda,ei au fost prompti si au trimis-o direct. Recomand Asos.com? Cu siguranta DA! V-am explicat si de ce.



Make Up Shop

Am o afectiune deosebita pentru acest site,in primul rand pentru ca posesoarea lui e din Iasi si inca mai tanjesc dupa cei  3 ani locuiti in acel oras.In 3 ani am intalnit numai oameni deosebiti si m-am simtit ca "acasa".In al doilea rand se vede ca mereu se fac eforturi de a aduce cat mai multe game de produse,cat si la designul website-ului.Si nu sunt sigura,dar intuiesc ca e singurul site online de la noi care are transport prin curier cu doar... 10 LEI.In conditiile in care transportul in general nu prea renta pentru o comanda micuta ,iar serviciile postei romane de cele mai multe ori lasa de dorit.E un mare plus zic eu,treaba cu transportul.
Pe Make Up Shop gasiti atat produse Sleek Make Up ,cat si WetnWild sau Oh La Spa.Au destul de des reduceri,care mai de care mai tentante!Eu am dat comanda cand am fost in tara de cateva produse Sleek si WetnWild,pe unele am apucat sa vi le arat,pe celelalte o sa vi le arat pe parcurs.Cu siguranta va recomand acest site! ;)


Sleek Make Up
Pe vremea cand nu prea se stia de Sleek Make Up (pentru cine nu stie,e o marca de cosmetice englezeasca),cel putin in blogosfera romaneasca,eu m-am aventurat si am dat cateva comenzi la ei.Acum am gasit inclusiv un site cehesc care vinde produse Sleek  make up.Shipping 9 euro,comanda mereu a ajuns in 7 zile lucratoare maxim.Ah si mereu primeam cadou,un mini produs,de regula lipgloss.
 Si da,imi place tare mult designului site-ului lor!


CheriBijou
Cred ca ati sesizat ca se afla un banner cu directionare catre CheriBijou de ceva timp.Ei bine,Sorin ,tipul care sta in spatele acestui site e super de treaba si e dispus sa stea la dispozitia voastra,cu orice nelamurire.Trebuie sa va arat ce colier dragut (cu o mini balerina !) de pe CheriBijou am!Click AICI ca sa il vedeti.Cu siguranta va recomand sa va clatiti ochii pe acest site,sigur gasiti ceva pe placul vostru!Au reduceri destul de multe,cateva bijuterii (cercei,inele,bratari,seturi de bijuterii) care sunt la jumatate de pret si in mare parte bijuterii cu Swarovski.





Beauty in the Bottle
Roxana,tipa care sta in spatele acestui magazin Beauty in the Bottle,cu siguranta face o treaba extraordinara: oje OPI,China Glaze,Zoya,Essie intr-o gama variata de nuante!Gasiti destul de frecvent reduceri,trebuie doar sa ii urmariti pagina de facebook,sa vedeti eventualele promotii si bineinteles produsele pe stoc!Daca nu se afla o nuanta anume pe stoc,o puteti contacta si veti avea un raspuns rapid si prompt.Unde mai pui ca site-ul in sine,e si o sursa reala de inspiratie pentru pasionatele de unghiute?





BeautyJoint

Dupa o perioada cand faceam comenzi pe CherryCulture si ma enervam destul de mult ca primeam o comanda dupa o luna de zile... si faptul ca shippingul e destul de maricel,am descoperit BeautyJoint,unde trebuie sa recunosc produsele NYX sunt mai restranse ca si numar,dar eu mereu gasesc ceea ce imi trebuie!
Comanda ajunge in 7 zile lucratoare maxim,customer service-ul lor e de nota 10 si da,va recomand acest site! Am dat deja 3 sau 4 comenzi la ei,mereu le-am primit la timp,atent ambalate (a se citi: cu multe folii cu bule din plastic).Daca ati observat,puteti avea si un mic discount  de 5% la comanda voastra daca folositi codul ANDREEA inainte de checkout.




iHerb.com
In afara de faptul ca gasiti mereu,la preturi accesibile diverse produse naturale si nu numai,mai puteti plati si taxe vamale cum am platit eu ultima data :)) La o comanda de 51 dolari,am avut de plata 15 euro.De data asta ,ultima comanda mi-a ajuns in 10 zile lucratoare,spre deosebire de alte dati in care fie am primit comanda intr-o luna de zile,fie in... 2 luni.Am observat ca la noi se primesc mai repejor coletele de la ei.Va sfatuiesc sa dati comenzi mici si dese,decat sa platiti taxe vamale.Comenzile uneori ajung greu,dar ajung.Niciodata nu mi s-a intamplat sa nu primesc comanda,asta din 4 comenzi date pana acum la ei.
Daca nu ati comandat niciodata de la ei si intentionati sa dati prima voastra comanda,puteti sa utilizati voucherul de 5$ daca folositi codul meu BAZ825.E doar pentru "first time customers" din pacate,dar asta e.


Paula's Choice
Cu siguranta cand zic produse de ingrijire,prima data imi apare in minte acest brand,de care am auzit pentru prima data de la Pasagera.
Daca nu ar fi shippingul ala destul de mare.. as da comanda mai des la ei. Pana acum am dat 4 comenzi la ei,destul de consistente,in sensul ca am comandat de fiecare data 3-4 produse full size.Pentru testarea produselor,puteti sa va comandati mostre,au parca 5 euro shipping.Nu am incercat niciodata sa comand doar mostre pentru ca mereu am primit pe langa produsele cumparate de mine si mostre oferite de ei si s-a nimerit sa fie printre altele,si produse care ma tentau sa le incerc.Sunt cam zgarciti ei asa cu reducerile,dar sunt si perioade in care au shipping gratuit si atunci clar e o afacere!In loc sa platesti pretul ala piperat de shipping,practic mai pui inca 4-5 euro si iti iei un alt produs. Si eu nimeresc fix dupa ce comand la ei perioada aia :))




Acum exista o promotie pentru 11 sample uri Paula's Choice,cu doar 3 euro,free shipping.In general ofereau cam 5-6 sample uri pentru 5 euro plus shipping.
Promotia e valabila toata luna aceasta din ce stiu,dar eu sa fiu sigura mi-am dat comanda aseara laugh.gif Si astept sa mi trimita comanda (desi din 11 sample uri am deja 5 produse full size),ca sa iau si al doilea set,daca ma lasa.
Apropo nu merge bagat la checkout decat un singur set de 11 samples:
http://www.paulaschoice-eu.com/resist-anti...sample-set.html

sau acesta:

http://www.paulaschoice-eu.com/skin-balanc...sample-set.html


Loveclothing
Recent am descoperit site-ul Loveclothing si au o gramada de hainute frumoase! E tentant rau site-ul asta si e periculos pentru portofel sau mai degraba pentru cardul bancar :))
Nu pot sa nu ma minunez de exemplu la rochia asta de AICI.




ParfumuriAoro
Gasiti atat parfumuri cat si cosmetice la preturi accesibile.Acum de exemplu am reduceri notabile la produsele La Roche Posay si la aceste parfumuri.



Rapunzel
Extensii de par si alte accesorii,produse pentru intretinerea extensiilor pentru par gasiti aici.E ceva timp de cand am extensiile de pe acest site,dar mereu am amanat sa vi le arat.


BeautyChamber

E un alt site unde veti gasi produse online diverse: incepand cu produse minerale,oje,pensule si palete de make up.Mai multe detalii gasiti aici pe site.


StrawberryNet
A fost o perioada nebuna in care nu trecea luna sa nu-mi comand ceva de la ei.Acum din pacate nu prea imi renteaza,pentru ca produsele le platesc in moneda locala,care e mai puternica decat leul romanesc.
M-am lecuit  cum s-ar spune de comenzile date la ei,fara un motiv anume,cred ca a trecut mai bine de un an de cand am dat ultima mea comanda la ei.Totusi,ii recomand,sunt prompti si primeam comanda in 7 zile lucratoare. O data am avut surpriza sa o primesc in 2 zile.Soc,nu alta :)


FragranceDirect
Va povestisem candva aici,despre experienta mea cu acest site,una pozitiva de altfel.


Jolidon
Gasiti atat costume de baie Jolidon din lycra,din voal,cu chilot reglabil,cu catarama,din doua piese sau o singura piesa.Ce modele sunt preferatele voastre in general?



Si nu mai insir multe,decat ca printre site-urile de haine ar mai fi si Oasap si Romwe,insa atentie la marimi!




Care sunt site-urile voastre favorite pentru shopping online? Daca aveti intrebari/sugestii folositi cu incredere sectiunea comentarii. :) Va doresc in continuare un weekend cat mai placut!

Nota: Ordinea a fost pur intamplatoare a enumerarii site-urilor respective,nu am vrut sa fac nici un fel de "lista" sau "top" cu acele  site-uri de cosmetice, bijuterii etc.

Pupici,
 Andreea

Supercounters