Gelurile de dus din baia mea

 Eh,un titlu putin cam ciudatel asa,dar va asigur ca am mai multe geluri de dus in baie,decat un om normal.Ideea e cam asa: mereu ma plictisesc sa folosesc acelasi gel de dus.Stiu ca ar trebui sa fiu atenta la ingrediente,la formula produsului dar eu sunt tentata de miros,si pace!


Gelul meu de dus favorit e fara doar si poate cel de la Yves Rocher cu miros de boabe de cafea.Imi plac si gelurile de dus de la Body Shop,pacat ca nu am Body Shop in oras :( Apropo de gelul de dus de la Yves Rocher ,pret de cateva minute dupa dus pielea imi miroase a cafea.. iar apoi dispare :( Totusi senzatia de bine din timpul dusului e importanta,asa ca ... nu mai conteaza :)

Am atat geluri de dus de la Fa,cat si de la Body Shop.Cel de la Jason .. e mai mult mobilier in baie.Sincer o fi bine formulat,dar am realizat ceva: miroase ciudatel,a plante,si desi l-am luat in mod special pentru el,ca are pielea mai sensibila,nici el nu doreste sa il foloseasca pe motiv ca "nu spala bine,transpir repede apoi".Ma rog,foloseste roll on apoi,dar na.. Nu am insistat pe subiect,dar cand voi simti ca pielea mea o ia pe o directie gresita,precis voi incepe sa il refolosesc.


Gelul de dus de la Yves Rocher cu miros de liliac pe cat de bine miroase,pe atat de dezamagitor a fost.Nu persista deloc pe piele si nici consistenta lui nu prea imi place parca.

Un pic mai in spate,se afla un gel de dus de la Balea,care aparent nu se vede in poze,dar va asigur ca am cam renuntat si la el,de teama produselor Balea :))
Candva foloseam si geluri de dus de la Bourjois,dar cum le gasesc foarte rar,in anumite locuri si numai din An in Paste,am fost nevoita sa uit de existenta lor cumva.

Sa mai mentionez ca mai am 3 geluri de dus noi de la YR care nu apar in poze?
Deci care e gelul de dus preferat?

Apropo nu uitati de giveaway ul de AICI.




Pupici,
 Andreea

Supercounters