BLOG SALE part 2

  Prima parte de blog sale o gasiti aici,am redus acum 3 zile preturile la toate produsele din blog sale. Acum am decis sa ma despart de alte produse.

 Va rog sa cititi aceste randuri,inainte de a da o comanda sau a rezerva vreun produs:


  • Produsele se comanda fie printr-un email la bazardeimpresii@yahoo.com,dar  prima data va rog sa lasati comentariu la aceasta postare ca sunteti interesat/a de produsul X.
  • Daca aveti nelamuriri in legatura cu vreun produs,lasati comentariu la aceasta postare sau dati-mi un e-mail la adresa mai sus mentionata.
  • Banii se depun intr-un cont bancar romanesc al unei prietene  sau prin paypal  si nu pot trimite ramburs intrucat coletul pleaca direct de aici,din Cehia.
  • Pretul transportului este de 20 de lei (colet recomandat prin posta!) si va depinde si de greutatea coletului. Peste 500 de grame creste la 50 de lei. (unele produse au transportul inclus si veti gasi specificat asta la fiecare dintre ele)
  • La comenzile de minim 120 RON, transportul este suportat de mine.Preturile produselor pot fi negociabile in functie de valoarea comenzii,dar asta numai via e-mail;va rog sa nu mi lasati propuneri de genul la sectiunea comentarii.
  • Produsele vor aparea "rezervate" pana in momentul in care voi primi banii petru ele.
  • Un produs se poate rezerva maxim 2 zile. 
  •  
     

Blush Milani nuanta Luminoso
Acest blush mi l-am dorit foarte mult dar a fost folosit de maxim 4 ori,dupa cum sesizati si din poze,e aproape nou.V-am scris despre el aici.
Pret: 15 lei +transport





Blush Too Faced Papa don't peach
Folosit de 5-6 ori,se afla in stare impecabila. Aici si aici puteti vedea nuanta blush ului la lumina naturala.
Pret: 40RON +transport





Kit sprancene Milani nuanta Medium
V-ati scris despre el aici in aceasta postare.
Pret: 15 Lei + transport

Folosit atat cat se vede in poza.






Jumbo Eye NYX nuanta Milk
Folosit atat cat se vede.

Pret: 10 lei +transport  REZERVAT FEDEROVA pana pe 22 oct




Primer de ochi Artdeco (brand nemtesc)
Folosit o singura data,motivul pentru care il dau e ca mai am si alte primere.
Pret: 25 Lei -REZERVAT  ANDREA Chitic










Poate mai updatez lista intre timp,dar puteti arunca o privire si la  Blog Sale de aici.Gasiti  diverse palete de farduri,extensii de par si altele (Sleek,NYX,Wet'n Wild,Gosh,Paula's Choice).


Last edit: Mi-am dat seama ca produsele adaugate la acest blog sale sunt usurele,deci taxa de transport va fi de 10 lei  pentru maxim 2 produse.De la 3 produse, e 20 ron (pentru ca va cantari mai mult,de aceea)

Pupici,
 Andreea

Supercounters