Colaborare - cumparaturi de 20 de lei

    De data am decis sa colaborez si eu cu cateva fete din blogosfera la tematica  " Colaborare - cumparaturi de 20 de lei",in cazul meu cumparaturi de 5 euro sau mai bine spus de 125 coroane cehesti.
   Stiu ca pare putin si pare cu atat mai putin,pentru tara in care locuiesc,cand orice pe aici costa de la 5 euro in sus,adica orice mica dracie cosmetica.
Exceptie: produsele Essence ;) Cand am vazut colaboararea gandul mi-a ajuns instant la produsele Essence,cele Catrice unele fiind aproape inca o data pe atat ca si pret decat Essence :)




Iata "cumparaturile" mele de 5 euro/20 ron:

  • fard mono Essence nuanta 06 Metropolitan (e cel mai frumos fard mono Essence ,e practic favoritul meu si aici ma refer evident la culoare)- un maro cu putin sclipicel fin. (pret 1,58 euro,aprox 7,2 lei )
  • fard mono Essence nuanta 43 Mystic Lemon- holographic effect - e un alb cu irizatii galbui si bate usor si spre vernil,in functie de lumina. (pret 1,58 euro,aprox 7,2 lei )
  • Creion Essence Long Lasting nuanta 15 Bling bling- e un creion rezistent la transfer!Un auriu-maro  dragut.(pret 1,58 euro,aprox 7,2 lei ) Creionul Long Lasting Essence il mai am disponibil pe o alta culoare,dar parca nu pare la fel de rezistent ca aceasta nuanta...
Asadar toate produsele au costat  aproximativ 4,74 euro/20 ron

Deci iata ca se poate cu 20 ron - 3 produse!













  • Nota 1: Marturisesc ca produsele nu le-am cumparat recent,si am preferat nici sa nu o fac asta,ca sa pot lua ca si  exemplu cumparaturile facute de mine de maxim 20 ron cu produsele care mi-au placut,care intr-adevar merita sa fie achizitionate si la care am putut sa va scriu cate o mica opinie despre fiecare in parte.
  • Nota 2:Ah si nu am idee cat costa un fard mono Essence la noi,dar presupun ca diferenta de pret nu ar trebui sa fie dramatica.
In locul unui mono se putea lua de exemplu o oja,care e mai ieftina la pret. ;)


Fetele cu care am colaborat si pe care va invit sa le vizitati,sa vedeti si optiunile lor pentru shopping de aproximativ 20 de lei:

1. Alina lui Brumarel - alinaluibrumarel.blogspot.ro
2. Dee - bydee-make-up.blogspot.ro
3. Suzana - www.trabook.blogspot.ro
4. Cristiana Mitran - http://kisstyana.blogspot.ro/
5. Ana-Maria - http://ana-s-beautyblog.blogspot.de/
6. Almi - http://www.my-fashion-hobby.com/
7. Little Beauty Bag - http://littlebeautybagcta.blogspot.ro/
8. Anais http://cosmeticelatest.blogspot.ro/
9. Adelina Radu http://adelinaradu.blogspot.com/
10. Maya http://www.mayasecret.com
11. Mirela http://makeupmirela.blogspot.ro/
12. Theo http://sweetheart-woman.blogspot.ro/
13. Adelina http://midsummer-blog.blogspot.com
14.Simona http://makeupforsimi.blogspot.ro/

Va doresc un inceput de saptamana cat mai placut!


Pupici,
Andreea

Supercounters