Free shipping Paula's Choice EU + Promotia MUA

     Asa cum ati sesizat deja din titlu,cei de la Paula's Choice EU au promotie weekendul asta: free shipping la comenzi de minim 50  euro pana maine seara la orele 24.00 Promotia e valida de ieri de la ora 9,asa cum v-am anuntat si pe pagina de facebook a blogului aici.
  Nu va trebuie nici un cod la checkout,daca aveti produse de minim 50 euro in cos,veti intra automat la categoria  promotiei "free shipping".
 Mi-as dori ca sa gasesc promotia asta de free shipping mai des la Paula's Choice EU ....






  Cei de la MUA au o si ei o promotie tentanta.Nu ca m-ar fi impresionat foarte mult produsele lor,cititi aici parerea mea despre ele,dar la o asemenea oferta am zis sa mai incerc si alte produse,ca tot s-a creat o asa nebunie in jurul lor.Poate nu mi s-a potrivit ce am comandat initial,nu? Si trebuie sa recunosc ca ceea ce m-a facut sa dau din nou comanda la MUA au fost de fapt  Nail Constellation,cea mai ieftina varianta de a avea unghiutele asa simpatice .



 Datorita faptului ca au inregistrat 35.000 de fani pe Facebook, MUA Store ofera reducere de 35% la toate produsele comandate şi transport international gratuit (la o comanda de minim 10£ pret de catalog = 6.5£ cu reducere)! Dar nu uitati sa folositi codul MUA35 la check-out.
Desi site ul a tot fost  picat,cum v-am anuntat aici initial,am reusit sa dau acum doua zile intr-o seara o comanda de fix 10£.Acum vad ca de ieri,de cand am tot intrat de curiozitate pe el,site-ul e functional.Oricum la mine a durat mai bine de 10 min sa mi aleg cele trei produse si sa le adaug la checkout... mergea destul de lent.Sper ca acum au remediat si aceasta problema.Oricum au prelungit promotia pana saptamana viitoare :)


Astept din pura curiozitate ofertele de Black Friday desi am interzis pana in decembrie sa mai cumpar ceva :)) O sa vedeti intr-o postare viitoare de ce,pentru ca am cam golit cardul zilele astea...


 Nu uitati sa participati si la acest giveaway pe pagina de facebook a blogului,daca vreti sa castigati un blush Sleek Make Up Blush by 3.Detalii aici.


Sa aveti un weekend cat mai placut!

Pupici,
 Andreea

Supercounters