Mici placeri superficiale


   De multe ori am considerat ca sunt superficiala,pentru ca ma bucur de mici lucruri gen o esarfa noua,o pereche de pantofi sau un lipgloss nou.Evident le consider lucruri mici,care ne fac viata mai frumoasa. Shoppingul ne da instant fericirea aia de care uneori avem nevoie.Cand primesc un aviz in cutia postala sunt in al 9 lea cer,asta daca nu sunt nevoita sa platesc taxe vamale cum se intampla cu Iherb :))

Am sa va arat ce am mai cumparat  si ce am mai primit zilele acestea:


NYX Cosmetics Highlighter and Contour



Pe care il puteti gasi  aici.




 Bioderma solutie micelara Sebium- gasita la oferta 1+1.

Trebuie sa recunosc ca nu a fost o decizie prea inteleapta,pentru ca nu mi place la fel de mult ca Bioderma Sensibio,dar inca o mai tin in teste :)



Cizme S Oliver

Mi le-am dorit atat de tare ca 3 zile m-am tot gandit daca sa le iau sau nu,pentru ca erau si alte doua modele care imi faceau cu ochiul.. tot S Oliver :)) Sunt calduroase si tare comfortabile!


















Camasa C&A


Luata mai mult din cauza culorii ei,ajunsa acasa am constatat ca modelul bluzei nu ma avatajeaza prea mult,dar fie .





Camasa C&A


De data asta pot  afirma contrariul la ceea ce am scris mai sus: ador camasile in carouri si nu aveam niciuna in garderoba in combinatiile acelea de nuante. O amica mi-a zis ca e cam "baietoasa" camasa,dar eu tot o ador.Imi place mult si de cand am luat-o,doar de cateva zile,deja am purtat-o de doua ori.




Camasa Romwe


O nuanta superba,electrizanta de albastru,pacat ca la bust imi vine cam mica si trebuie sa las nasturii descheiati.Inca ma mai gandesc daca am vreo sansa sa o port.Ma incaptanez sa o pastrez in garderoba din cauza nuantei camasii :D













Perie Phillip B Large 65 mm Round Hair


E... o minunatie pentru par la propriu! Nu am mai folosit ceva atat de profesional,ma refer la perii si ustensile de par bineinteles,niciodata spre rusinea mea. Dar nu e nimic,pentru toate exista un inceput :D Ador peria asta si chiar daca este destul de maricica,o car zilnic in noua mea geanta (o sa vedeti mai jos de ce geanta vorbesc :D) Detalii despre aceasta superba perie gasiti aici pe acest site.









Firmoo Sunglasses

Adevarul e ca pe vremea asta numai soare nu este :)) I-am primit din partea celor de la Firmoo si dupa ce am stat mai bine de 4 zile sa ma decid asupra modelului,i-am ales pe acestia,care aparent nu prea imi plac cum imi vin.In schimb ca design mie imi par tare frumosi.Mi-as fi dorit sa aiba rama cu 1 cm mai mare.





Geanta New Yorker


Am luat-o intr-o pauza de masa cand eram la munca.Bineinteles ca a trebuit sa o gasesc redusa,sa mi licareasca in minte ca nu am nici o geanta nuanta aia si am luat-o :)) A cantarit mult faptul ca geanta e mare :D











Pantene Aqua Light


I-au schimbat ambalajul acestui produs,acum sa vedem daca a ramas continutul la fel.





Mono Catrice din editia limitata spectaculART


Textura fardului e tare matasoasa si desi am mono-uri nefolosite am cedat tentatiei si l-am achizitionat.





Pulover C&A


Tot combinatia de culori a fost de vina :D









Si apropo,ca tot veni vorba de Black Friday si oferte:

Romwe Black Friday: Up to 70% off, from 21st to 26th! 






Join Romwe Official Fashion Bloggers in 2013” contest.
Win big (up to $130 in freebies!) and become an official Romwe Fashion Blogger.”
…And each qualified participant will also receive $30 in freebies.  Your friends and fans can join us if they have 2000 or more fans on their FB fan page.  They will also have the chance to become a Romwe fashion blogger. Contest awards not available to current Romwe Fashion Bloggers.Valid dates: 11.12 – 11.30.2012


https://www.facebook.com/Romwe.Fashion/app_451684954848385



Pupici,
Andreea

Supercounters