Top 10 cele mai frumoase farduri maro

    Ideea e preluata de la Ioana,cu ocazia asta sper sa nu se supere ca i-am preluat ideea.M-am gandit si eu acum ceva timp sa fac o astfel de postare,dar am tot amanat -o, pe motiv ca nu aveam deja  fotografiile pregatite pentru ea. :D Ea a facut un top 5,eu nu am putut face asta,pentru ca mi-a fost greu sa ma decid doar la 5 nuante.Asa ca mi-a iesit un top 10 fara sa vreau.



1.Naked din paleta Urban Decay Naked 1- ocupa clar primul loc detasat in topul preferintelor mele la farduri maro/nude. Nu stiu ce o sa fac fara ea,dar pentru ca am gasit aceasta postare,se pare ca MAC Kid e identica cu Naked UD ;) Poza mai clara gasiti aici,in stanga e MAC kid,in dreapta UD Naked.




2.MAC Style Influencer (editie limitata)- nu e asa ca e  interesanta nuanta aia de maro din aceasta paleta trio?



3. Inglot 344 matte - nu am crezut ca voi fi atat de atasata de aceasta nuanta de fard.Ca sa ma explic,in ultimele 2 sapt mereu am folosit-o,ori de cate ori m-am machiat.



4.Rouge Bunny Rouge 328 S (cred ca a fost editie limitata fardul asta)





5.MAC Espresso Matte- l-am folosit si il mai folosesc din cand in cand si ca fard de sprancene,pentru ca e o nuanta mata de maro superba.I-am facut review aici,in aceasta postare.









6.Pigment MAC Rich Life - pigmentatie maxima si o nuanta frumoasa,nu?








7. "The Mail" - Sleek Make Up paleta "Oh So Special"- iubesc paleta asta si nuanta "The Mail" a fost prima care mi-a atras atentia.Review i-am facut aici.











8. Buck din paleta Urban Decay Naked 1- chiar daca nu am folosit-o prea des,e totusi una din nuantele mele preferate de maro.




9.Essence 06 Metropolitan- e fara doar si poate fardul meu favorit de la Essence! Un maro cu putin sclipicel adorabil.Si unde mai pui ca e un fard ieftin?



10.MUA Shade 28 Pearl- pentru un fard atat de ieftin,ce puteai cere mai mult? Pigmentat si rezistent!!


 Care sunt fardurile voastre preferate maro?Sau cu ce nuante va machiati cel mai des?

*toate fotografiile pot fi marite daca dati click pe ele


Pupici,
Andreea

Supercounters