Top 5 produse preferate Paula's Choice

  Primesc tot mai des intrebarea aceasta  via e-mail de la cateva cititoare ale acestui blog,asa ca m-am decis sa va mentionez produsele mele preferate de la Paula's Choice.
   Nu vreau sa fac un "clasament",ordinea va fi aleatorie.Eu personal gasesc mai adecvata pentru tipul meu de ten gama Balancing spre deosebire de gama Resist care m-a cam deceptionat.Si daca am invatat ceva pana acum este ca e de preferat sa folosesc niste mostre inainte decat sa dau comanda direct de produsele respective full size.



Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel
Combination Skin
  Avea alt ambalaj acest produs candva,dar consistenta a ramas aceeasi.Imi place mult aceasta crema,o consider ideala pentru tenul mixt si normal,din simplul fapt ca imi hidrateaza tenul atat cat e necesar.Si consistenta de "gel" al acestui produs desi initial nu era atragatoare ca si idee,pe parcurs am realizat ca imi place mult,din simplul fapt ca intra rapid in ten.Nu ma intrebati de ce respingeam ideea de produse pentru ten tip "gel",aveam cu siguranta alta imagine despre ele.
 Skin Balancing Invisible Moisture Gel a fost aliatul meu de nadejde ori de cate ori aveam nasul "cojit" din cauza racelii,eu care niciodata nu scapam de senzatia asta dupa 15mii de uleiuri folosite in zona aia si crema de galbenele sau crema mult mai hidratanta pentru zona aia ;)
  Il consider atat de bun acest produs,incat l-am comandat pentru a doua oara,pentru ca flaconul e aproape pe terminate si da,fix anul trecut pe vremea asta l-am inceput.Are 60 ml si costa 23 euro in momentul de fata ,nu l-am aplicat nici din abundenta,dar nici nu am facut economie la el.Calitate pret e ireprosabil acest produs!
Ah si imi place noul ambalaj tare mult,cu noile "logo-uri" ca sa zic asa,mesaje directe pentru ce e bun acel produs.




De exemplu pe ambalajul acestui produs e scris "Gels are perfect for oily skin"

Ce spun ei despre acest produs,pe scurt:
 +stimulates collagen &minimizes pores
+reduces wrinkles on face &eye area


Ce am observat eu folosind acest produs:

+ nu mi s-a parut ca mi-ar diminua ridurile in vreun fel,sincer nu am vazut asta niciodata,vreun astfel de efect pana acum... totusi sper sa tina viitoarele riduri cat mai departe de tenul meu cumva :)
+ten mai luminos,nu stiu daca neaparat porii nu mai sunt asa vizibili,desi daca stau sa ma gandesc mai bine,prima data cand am folosit -o am sesizat si asta,acum obisnuita fiind cu aceasta crema nu mi se pare ca ar mai face ceva in sensul asta
+hidrateaza tenul corespunzator
+ nu are miros








I-am facut un review aici.Si il gasiti de asemenea pe site aici,sub noul amabalaj.








 Skin Perfecting 1% BHA Gel Exfoliant
Combination Skin
   Nu am avut produsul full size,dar am avut minim 20 mostre din acest produs.Pentru ca saptamanal aveam chef de comandat mostre :)) Si luam 2-3 seturi de Skin Balacing la 3 euro cu free shipping.
Totusi efectele pentru mine au fost spectaculoase in ceea ce priveste acest produs: ten mai luminos,posibile probleme cu tenul gen acnee din ce in ce mai putine sanse sa apara.
   Si cu ocazia testarii acestui produs,am sesizat si eu care e de fapt rolul unui exfoliant.Am inteles totusi ca exfoliantele de tip gel ar fi mai puternice si mai efective ca si cele de tip lotiune.Exfoliantul pe care l-am avut full size a zacut aproape jumatate din el nefolosit si a sfarsit a fi aruncat la gunoi... si da,era tot de la Paula's Choice.Nu a fost adecvat pentru tenul meu,l-am luat la recomandarea cuiva si am renuntat sa il folosesc dupa doua luni de zile cand nu vedeam nici un rezultat.

Am comandat acum 2% BHA Gel Exfoliant dupa ce m-am consultat cu draga mea Katyna si am ajuns la concluzia ca precis mi-ar place mai mult 2% BHA decat 1% BHA Gel.

Ce spun ei despre acest produs pe scurt:

"Daily exfoliation is a must for beautiful skin"

+ creates radiant,even-toned skin
+reduces redness &builds collagen
+ unclogs &diminisges enlarged pores

Sunt sigura ca voi deveni dependenta de acest produs,imi place mult prea mult si sper doar ca tenul meu sa nu se obisnuiasca cu acest produs si sa aiba in continuare efecte benefice asupra lui.Il gasiti pe site aici.





Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum
Combination Skin | Oily Skin
Nici acest produs nu l-am avut inca full size,am "suferit" cand am vazut ca e out of stock varianta full size o perioada de timp si in final am reusit sa il comand.

Ce spun ei despre acest produs:

"Skin always needs an extra dose of proven antioxidants "

+fights multimple signs of aging

Parerea mea despre acest produs:
+lasa tenul neted,luminos si parca si matifiant
+contine retionol si chiar sper sa aiba rezultate impotriva ridurilor
+ e cel mai bun serum incercat de mine pana acum de la Paula's Choice
+facand o comparatie cu RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum,acest Skin Balancing Antiodixant Concetrate Serum e net superior primului mentionat,nici nu lasa pelicula aia ca si primul mentionat.Ce e drept cel din gama Resist are cea mai mare concentratie de retinol,deci e de inteles consistenta lui.

Pe site il gasiti disponibil aici.







Skin Balancing Pore-Reducing Toner
Combination Skin
Ce spui ei despre acest produs:

+eliminates mild dryness or flaking
+leaves skin beautiful smooth
+100% flagrance and colorant free

Imi place ca imi lasa tenul luminos si e cel mai ok toner folosit de mine pana acum.Cel din gama Resist mi se parea ca miroase si ca e mai dur cu tenul.
Il gasiti pe site aici.


Skin Balancing Carbon Mask
Combination Skin | Oily Skin
Acest produs are doar 3 stelute din 5 pe site,in urma review urilor facute de cei care l-au achizitionat.Si ma intreb de ce,pentru ca e un produs nu bun,ci extraordinar de bun!
Recunosc ca initial cand am aplicat pentru prima data aceasta masca primele 2 minute m-am gandit daca ar fi cazul sa o dau jos,pentru ca simteam ca imi "ardea" usor tenul.Apoi am zis ca nu o fi asa rau daca rezist 10 min.Dupa maxim 3 min tenul s-a calmat usor si dupa practic 10 min mi-am indepartat "masca" de pe ten.
Rezultatul? Un ten mult mai luminos,pori aproape inexistenti!
Il am deja din aprilie anul acesta si nu da semne ca s-ar consuma prea curand.Produsul se poate folosi 18 luni de la data deschiderii ambalajului.

Sebum pe fruntea mea in urmatoarele 2 zile dupa ce folosesc acest produs? Unde? Nu te tenul meu clar!

Ce spun ei despre acest produs:
+ Balances your oily, combination skin, leaving it unbelievably smooth
+ Carbon offers mild disinfection to help reduce blemishes
+Ultra-soothing formula cools your skin without irritants, leaving it refreshed and matte
+ Minimizes the appearance of large pores while absorbing excess oil
+ Helps eliminate stubborn blackheads when used with one of our BHA exfoliants
+ 100% fragrance-free and contains no dyes or coloring agents


Aceasta masca o gasiti disponibila pe site aici.


Asadar cred ca ati sesizat ca nu am inclus nici un produs din gama Resist,desi cu aceasta gama am facut practic eu "cunostinta" cu produsele Paula's Choice acum 2 ani.

E vreun produs din lista mea care va place si voua? Sau vreun produs din gama Resist pe care oare l-am ratat si mi-ar depasi asteptarile?

Pupici,
Andreea

Supercounters