Cadouri minunate & colorate de sfarsit de an

    Se pare ca anul asta am fost tare cuminte.Atat de cuminte ca am fost rasfatata cu bunatati cosmetice,colorate si parfumate.

  Ieri postasul mi-a adus trei colete,unul cu doua oje colorate de la GlitterGal ,unul de la Romwe si un colet de la o buna prietena care a considerat ca mi-a trimis "o mica atentie".Serios?! :))

Si iata in ce consta "mica" ei atentie,toate impachetate frumos si cu grija:


O pereche superba de cercei de la Forever 21:




O felicitare sweet:



Un lipgloss Clinique:




Un fard crema Clinique absolut fabulos ca si baza pentru farduri sau poate fi purtat desigur si singur,pe pleoape:




Un fond de ten Estee Lauder Nutritious SPF 10,care e cotat ca fiind un produs bun de Paula's Choice aici,dar din pacate e discontinued mai nou:



Un set fabulos de 3 produse MAC +portfard MAC: rimel MAC Zoom,pigment MAC nuanta Teal si MAC fluidline Blitz &Glitz plus o mini pensula pentru liner,pe care am uitat sa o fotografiez:



Multumesc mult draga mea :*



Ojele de la GlitterGal ,nuanta Citrine e favorita mea,nu as fi zis ca pot fi atat de fascinata de o oja holografica,o sa va prezint zilele astea manichiura facuta cu ea intr-o alta postare.In schimb cealalta nuanta ... din cauza culorii nu ma atrage aproape deloc ideea de a o purta.




Un colier Romwe si o pereche de cercei Romwe:



  Colierul Romwe nu il mai gasesc momentan pe site,dar cerceii mai sunt disponibili si in alte nuante.


   Cei de la Bioderma Romania au dorit sa imi faca o surpriza (si au reusit!) si au trimis curierul astazi la adresa unei prietene cu aceste bunatati: solutie micelara Sensibio H2O 100 ml, crema compacta Sensibio AR,crema Sensibio Legere/Light si gel-contur ochi Sensibio Eye.



Fotografia nu imi apartine,nu am intrat inca in posesia produselor Bioderma,fotografia e preluata de la Andreea care detine blogul Never Spoiled Enough.

Iar un alt "mos" a considerat ca e prea lenes la impachetat cadouri si neinspirat in alegerea lor,asa ca am dat doua comenzi online in locul lui pentru doua parfumuri : Acqua di Gioia Giorgio Armani si Davidoff Cool Water Woman,ambele de 100 ml fiecare.





Si pentru ca am ramas in "pana" de parfumul Treselle si nu l-am gasit nicicum cum sa il comand acum,m-am multumit totusi cu varianta spray :



Nu puteam sa ratez nici ocazia de a primi un uscator de par,pentru ca cel vechi aparent se opreste si functioneaza dupa 2 min :)) Nu ma deranja prea tare asta,pentru ca eu evit sa folosesc uscatorul de par.


Si un rasfat Joico pentru par,pe care tot asa,il astept intr-o comanda impreuna cu Essie Ridge Filler:



Multumesc tuturor celor care au reusit sa imi aduca un zambet pe buze zilele acestea  si sa ma faca fericita.Voi ce ati primit frumos zilele astea?


Pupici,
Andreea

Supercounters