Ce parere aveti de produsele Farmasi?

   Va spun sincer ca pana acum o saptamana nu folosisem decat doua rujuri Farmasi,unul dintre ele primit de la Chocolate acum 2 ani si unul pe care l-am cumparat in aprilie.Ambele mi-au placut,desi nuanta rujului Farmasi ales de mine era cam deschisa pentru tenul meu totusi,l-am abandonat si sincera sa fiu nu mai stiu unde este,prin ce sertar :)



Cert este ca m-am reindragostit de rujurile Farmasi ,cu aceste nuante,in special de  Farmasi True Color Lipstick shade 03.



Fardul mono a fost dragoste la prima... incercare! Dupa cum se vede e destul de pigmentat si chiar e.. neon! Un alt produs care m-a lasat placut surprinsa atat de textura lui,consistenta cat si nuanta aceea de roz bombon mai discret,e Farmasi Gleam Rouge Liquid Lipstick shade 08. Singurul minus pe care il vad e ca e putin cam lipicios.





Il puteti vedea pe buzele mele in machiajul realizat aici.


  Despre creionele de buze nu mi-am format o parere anume,nu pot sa zic ca m-au impresionat cumva,dar dintre cele doua,nuanta 201 e cea mai buildable.


Produsele Farmasi se pot achizitiona atat din magazinele fizice din toata tara cat si online pe site-ul Farmasi.Aici gasiti lista cu magazinele fizice din fiecare oras in parte.Pacat totusi ca au cam marit preturile produselor in ultima vreme...






Ce produs/produse Farmasi ati folosit si v-au placut?
Va doresc sa aveti un inceput de saptamana cat mai placut!


***Nota: Postare planificata,sunt in vacanta!Voi  aproba comentariile voastre si va voi raspunde la ele in cel mai scurt timp posibil.Va multumesc pentru intelegere!


Pupici,
Andreea

Supercounters