De ce ador Tangle Teezer ♥

   Nu reusesc niciodata sa imi perii parul fara sa las in perie destul de multe fire de par.Sa rectific: nu reuseam niciodata asta,pana sa descopar peria de la Tangle Teezer.
   E ideala atat pentru cele care poarta extensii cat si pentru cele cu parul lung sau persoanelor care au probleme cu parul incurcat.


  Eu am parul destul de lungut si sincer mai mereu imi lua 10 minute sa mi-l perii fara sa il torturez.Si de cele mai multe ori reuseam sa fac lucrul asta doar cu el umed... Cand e uscat,e si mai multa bataie de cap.Sau atunci cand ai varfurile parului tocite..... e si mai si!  Acum periatul dureaza in jur de 5 minute,fara sa ma grabesc sau sa fac eforturi in a descurca parul.




   Stiti ce imi place la peria aceasta? Faptul ca o poti cara in geanta cu tine (nu e voluminoasa si nici mare ca si dimensiune),ca desi perii ei par fragili,sunt destul de rezistenti.Sincera sa fiu cand am privit prima data peria Tangle Teezer ma gandeam ca nu vor rezista perii :))





Instructiuni de folosire a periei:


   O folosesc atat pe parul umed,dupa spalarea lui,cat si pe parul uscat.
Nu se recomanda ca aceasta perie sa o folositi atunci cand va uscati parul sau cand vi-l aranjati cu placa,din cauza materialului periei Tangle Teezer.


 Peria Tangle Teezer e disponibila AICI in diverse modele si culori,asa  ca va fi destul de greu sa va decideti,daca aveti in plan sa o achizitionati bineinteles.

Voi ati intrat oficial in vacanta? Btw nu uitati sa votati blogul/blogurile voastre favorite aici:http://www.facebook.com/questions/10151151088125303/ 
Blogul meu se afla cam al 24-lea localizat in acea listuta.
Va multumesc anticipat pentru sustinere si va doresc o zi cat mai frumoasa!



Pupici,
Andreea

Supercounters