NOTD: Holografic? Yes,please! + LMA

     Nu am detinut nici o oja holografica pana acum.Nici macar nu stiam daca imi va place sau nu.Mi-am exprimat initial entuziasmul fata de oja holografica nuanta Citrine acum cateva zile pe pagina de facebook a blogului,aici. A durat fix doua ore din momentul in care am primit coletul si pana cand oja asta a ajuns pe unghiile mele.Am studiat atent sticuluta si ma fascina atat ambalajul ei cat si culoarea ei: o nuanta  a mierii,cu irizatii aurii,aramii , verzui ba chiar si reflexii albastrui.
   Am realizat apoi ca o ador si mai mult cand am vazut cat de usor se aplica pe unghiile mele,eu care de multe ori aplic stratul de oja mai mult in zig-zag decat uniform pe unghii! Apoi surprinderea mea a fost "wow asa repede s-a uscat?!"


   Nu stiu cat va rezista pe unghii,deja ar fi a 3-a zi cand o port si e inca intacta,netocita la varfuri.Presimt ca eu si nuanta asta de oja holografica vom avea o iubire profunda,pana la ultimul strop al flaconului. Stiu ca suna siropos,putin bizar,dar parca nu am simtit niciodata atata extaz si entuziasm sa folosesc o oja.Niciodata pana acum 2 zile.Sa fie de vina culoarea ei? Aplicarea ei? Faptul ca s-a uscat rapid si ca pare rezistenta? Nu stiu care din aspectele astea a cantarit mai mult,dar cred ca toate astea la un loc au facut-o ca fiind descoperirea anului in materie de oje.






Glittergal Australia Citrine 3D Holographic Nail Polish 10ML


Totusi sa va las si descrierea oficiala a ojelor holografice GlitterGal:


Nails - 3D Holographic

Unique to G Gal is our truly extraordinary Australian 3D range of Holographic nail polishes.

A true high intensity multi-chromatic 3D/Holographic effect which captures light and reflects a full spectrum of vivid colour.  Nail Enamel that has created a blogging infatuation.  Formulated with the highest blend of ingredients, including our fine and intense holographic formula, to create the most superior product available today on the international nail polish market.  

These Nail Polishes are Formaldehyde free, DPB free, and Toluene free.








   Nu am fost niciodata in stare sa consum o oja pana la ultima picatura,dar daca consistenta acesti oje va ramane aceeasi pe parcurs,atunci o voi consuma pana la ultimul strop.
 Call me crazy,dar ador de-a dreptul nuanta asta de oja holografica! Si parca e perfecta de purtat si pentru seara dintre ani,nu? ;)


  Si apropo mi-as fi dorit foarte tare sa fi incercat si una din nuantele din Opal Collection,Lightning Ridge sau Andamooka Blue.Ambele arata intr-un mare fel.Le puteti vedea pe toate disponibile din aceasta colectie aici.


Oja aplicata in doua straturi pe unghii:
Glittergal 3D Holographic Nail Polish shade Citrine (click here)





Glitter Gal Duochrome collection



Holographic images 9 releases


  Alte nuante care mi s-a parut interesante sunt Blue Holo Beautifulness! Glitter GAL (e divina nuanta asta!!!),Fuchsia Holo by Glitter Gal,Glitter Gal Cupid Holographic Holo 3D Nail Polish Hot Neon Bright Pink si Glitter Gal Copper 3D Holo.Am incercat sa un fac o lista din aia minuscula,ca altfel le insiram pe toate de la categoria Opal sau Holographic. Voua ce nuante va fac cu ochiul?



Shop Details

   Apropo,cei de la Glittergal Australia au diverse competitii si give-aways asa le puteti da un Like si le puteti urmari si pagina lor de facebook aici.

  La multi ani si fie ca Noul An sa va aduca in suflet bucurii,ce va doriti si ce nu va doriti (lucruri bune evident)! Va multumesc din suflet celor care m-au citit anul acesta sau in anii anteriori/ca ati trecut prin micul meu colt virtual. Vorba unui prieten "Va doresc tot ce imi doresc mie!" (adica numai de bine)







Pupici,
 Andreea

Supercounters