Winterlicious Tag

   Inainte de a trece la postarea propriu zisa,sper ca ati trecut de starea aia de amorteala de sarbatori,mai avem Revelionul si apoi gata,noul an :D Mi-am facut atatea planuri si vise,numai zile de la Dumnezeu sa am si sa se si indeplineasca...
 Am vazut tag-ul asta la Katynel si mi s-a facut "pofta" de a face acest tag cu acest set de intrebari :)



1. Oja preferată în această iarnă- m-as fi straduit sa gasesc raspunsul la intrebarea asta daca nu descopeream recent  oja holografica Glittergal Australia Citrine 3D Holographic Nail Polish :)








2. Produsul de buze preferat iarna asta-  Pentru hidratarea buzelor am fost fidela stick ului Bioderma Atoderm cu care din pacate nu mai fotografie,tocmai ce l-am aruncat ieri pentru ca se consumase.Trebuie sa imi iau altul urgent.
Pentru buze colorate,exista o solutie: NYX matte lipcream nuanta Milan ;)









3. Cea mai purtată piesă de îmbrăcăminte iarna asta- Cred ca e un pulover de la C&A.Pentru ca e lejer,nepretentios,poate fi purtat cu jeans.Si e albastru ofc!








4. Cel mai purtat accesoriu iarna asta-  


O pereche de cercei din aur alb cu doua fete pe care ii am de cand am implinit 18 ani...O alta pereche de care am "abuzat" sunt niste cercei de la Orsay pe care acum ma chinui sa ii regasesc in magazin pentru ca cei pe care ii am eu s-au cam uzat cu timpul...







5. Aroma preferată iarna asta

Cappucino cu ciocolata luat din Viena.Nu e cine stie ce marca,a fost extrem de ieftin la cat de bun este.Din pacate am baut vreo 3-4 cappucino-uri pe zi numai eu de cand am ajuns din Viena si cutia aproape e un sfert,deci nu am mai fotografiat-o.In schimb am gasit pe net foto cu alta aroma :)) Asta sa va faceti o idee de ambalaj.Eu ador ciocolata calda si cappucino-ul,dar aici gasesc numai chestii ciudatele din pacate... 






6. Băutura preferată iarna
Cappucino sau lapte cald +cacao





7. Filmul preferat de Craciun
Nu am unul anume,dar obisnuiesc fix de Craciun sa ma uit la filme cel mai mult in toata perioada anului.Craciunul acesta am vazut Vanila sky (un film putin ciudatel),House of Sand and Fog care a fost un film extrem de trist...


8. Colindul preferat

Am cateva colinde preferate :D Printre ele s-ar numara acestea:

 Last Christmas (click aici)
 Florile Dalbe- Narcisa Suciu (click aici)
 Deschide usa crestine (click aici)
 O, brad frumos ! (click aici)

In rest,muzica anilor '90 sau a anilor 2000 se pun la socoteala? :D








9. Mâncarea preferată de sărbători
Imi plac sarmalele,salata boeuf fara maioneza,carnatii facuti in casa,friptura de curcan,acritura de orice fel (conopida,muraturi,castraveciori) ,salata de fructe si cozonacul :)




10. Decoraţiunile preferate-
O decoratiune pe care am luat-o special sa o pun in bradutul de anul asta.



11. Planuri de sarbatori-     
Deja au trecut sarbatorile,nu am facut nimic deosebit,decat am lenevit uitandu-ma la filme.Inainte de sarbatori am avut mini-vacanta la Viena.


Daca doriti puteti sa preluati acest tag (valabil pentru bloggerite) sau puteti sa lasati raspunsurile la aceste intrebari in sectiunea comentarii.


Pupici,
Andreea

Supercounters