Giveaway Sachajuan Romania by M.V.A. Hair

  Astazi in colaborare cu Sachajuan Romania by M.V.A. Hair   va invit la un giveaway deosebit! Premiile zic eu ca sunt tentante! Am primit si eu aceleasi produse,le voi testa si va voi spune parerea mea despre ele pe viitor,cel mai probabil dupa Pasti.


   Am decis sa impart cele patru produse in cate doua premii,pentru a avea doua castigatoare (deci mai multe persoane fericite!)

Primul premiu consta in :

Normal Hair Shampoo 100 ml



Conditioner 100 ml



Al doilea premiu consta in:


Ocean Mist

Hair Repair 100 ml



Conditiile de participare 
sunt simple,asa ca v-as ruga sa le respectati:

 Follow prin GFC :




♥ Share acestui link pe pagina voastra de Facebook   http://bazardeimpresii.blogspot.com/2012/03/giveaway-sachajuan-romania-by-mva-hair.html
Nu imi dati link-ul wall-ului vostru,ci link-ul unde ati dat la share pe wall-ul vostru despre acest concurs!




♥ Like paginilor de Facebook Andreea's Land   https://www.facebook.com/pages/Andreeas-Land-Blog/172254666163309 
si sponsorului  http://www.facebook.com/pages/Sachajuan-Romania-by-MVA-Hair/207563525971831



                                 
                          


♥  Sa raspundeti la intrebarea: 
Ce marca de produse pentru ingrijirea parului folositi in prezent?

In formular la " sugestii" v-as ruga sa mentionati si ce premiu v-ati dori,o sa incerc sa tin cont de sugestia voastra in caz ca sunteti castigatoare,dar nu promit nimic! :)


Asadar,inscrierea se face  completand formularul de mai jos,nu va inscrieti la sectiunea comentarii va rog! Nu voi avea suficient timp sa fac listele.


Deadline: 6 Aprilie inclusiv,urmand ca in maxim 4 zile de la inchiderea giveaway-ului sa anunt si castigatoarele.Premiile vor fi livrate de mine,dupa Pastele ortodox  prin posta romana cu confirmare de primire.


Cine nu a auzit de produsele  Sachajuan Romania by M.V.A. Hair  il invit sa citeasca aici.



Pupici,
Andreea

Face of the day & cum am reusit sa imi lipesc genele false

   Hey dragelor! Postarea asta nu e despre nimic anume si va fi despre tot ceea ce imi trece prin cap.Asta aviz amatorilor care sperau sa gaseasca tips &tricks de pus gene false.Sigur nu le gasiti la mine :)) Nu in momentul de fata.
 A fost o perioada in care am cumparat gene false de aici.Si lipici pentru gene tot de aici,din magazine.Ei bine,la un ochi reuseam sa lipesc "ca la carte",la altul mereu era fail.Nu stiu din ce motiv,tind sa cred ca din cauza genelor,pentru ca lipici de gene tot nu mi-am luat din ala online,ci o chinezarie de pe aici,dar e totusi transparent.
  Asa ca acum doua zile m-am ambitionat si am zis ca trebuie sa incerc genele Ardell pe care le-am luat de pe Beautyjoint.
 Eu zic ca a iesit ok la ambii ochi,ma rog,e prima mea "victorie" in acest sens.Nu intentionez sa port gene false zilnic,dar intentionez totusi pe viitor,daca imi va mai iesi schema sa le port undeva intr-un club.As zice ca niste gene mai scurte ar fi mai binevenite pentru o iesire care inseamna in afara arieri casei.
 Machiajul facut e extra simplu,nici nu mi-am batut capul cu el,pentru ca intentia mea era : cum se lipsesc dle genele astea? :))




Overall,ce am folosit: fond de ten NARS Sheer Matte Foundation,paleta Urban Decay Naked,rimel Sleek Lash Out,ARDELL False Eyelashes 65010  Wishpies Black si NYX Milan,duo-ul Orgasm/Laguna de la NARS.

Si poza bonus,sa imi vedeti nasul cojit de la atata raceala,dar se vede blush-ul Orgasm combinat cu Laguna:


Si in ultima poza e combinatie intre o nuanta de pink a unui ruj Catrice si lipglossul Spring Break de la NARS.Iubesc rujurile Catrice,v-am zis da? :)


Pana data viitoare,
 Andreea

Ce am mai testat zilele astea..... Nars?!

    Acum vreo doua saptamani m-am dus la Sephora.Fara ganduri de shopping,jur! In schimb cand am vazut noul stand de cosmetice: NARS am topait la propriu de bucurie si m-am pus si mi-am swatchuit labele cu toate cele pe acolo.Gasisem un singur set,nu ma lamurisem exact de nuanta fardului dar l-am luat fara sa clipesc.Setul NARS a constat intr -o mini paleta duo cu blush-ul NARS Orgasm si bronzerul NARS Laguna,mini lipstick Spring Break,un mini primer de ochi NARS si un mini fard nuanta Fathom.
  Pentru ca deh,eram curioasa si de fondul lor de ten,am cerut mostre.Si mi s-a spus ca nu are borcanase.Mdea.Intr-un final am obtinut mult doritele mostre de fond de ten NARS Glow Sheer Foundation si NARS Sheer Matte Foundation.Momentan sunt in teste cu ele,la momentul potrivit veti afla si decizia mea,pentru ca sunt hotarata sa si achizitionez unul dintre ele.


  Asadar,sa revin la ideea initiala a acestei postari,sa va spun impresia mea despre mini produsele NARS testate:

  • paleta duo NARS Orgasm/Laguna- nu degeaba e o nebunie intreaga cu blush-urile in ceea ce priveste brandul NARS.Nu stiu cum sunt restul nuantelor,dar Orgasm e tare pigmentat si rezistent la transfer! Nu mai zic de faptul ca e o nuanta.. nici nu stiu cum as putea sa o definesc: peachy cu irizatii aurii,uneori da senzatia ca are bate usor si spre roziu.Alaturi de bronzerul Laguna (bronzer destul de discret,o nuanta absolut adorabila!) e combinatia perfecta! Pe mine m-a convins intr-atat de mult incat sa planific care va fi urmatorul meu blush pe care il voi achizitiona: NARS Orgasm! Daca nu as fi avut Too Faced Chocolate Soleil (produsul asta se mai termina vreodata?!),cred ca as fi vrut si Laguna in mod cert.
  • ligloss Spring Break - o nuanta alba-laptoasa cu irizatii auriu.Sa fiu sincera nu mi place deloc cum vine pe buzele mele,decat aplicat in start extra subtire.Il port peste alt gloss sau un ruj.Imi place ca e cel mai nelipicios lipgloss incercat pana acum.Totusi.. nu cred ca as da atatia bani pe un gloss.Nu mi s-a parut ca ar fi super rezistent la transfer,deci nope.In schimb nuanta de lipgloss Orgasm e iar.. piece of cake!
  • primer ochi NARS- micul primer nu m-a lamurit daca imi usuca pleoapele la fel de mult ca primerele Urban Decay /Too Faced,dar cert e ca in caz ca raman fara,si in caz ca nu are vreun pret exorbitant cel NARS,merge achizitionat si primerul de ochi NARS :) Ah primerul pentru ten era invizibil! Nu l-am testat exact,dar merita cerut o mostra data viitoare cand mai cumpar ceva din Sephora (stiu poate parea nesimtire faza asta : cumpar ceva de la ei si automat mai cer si o mostra a unui produs pe care vreau sa il incerc/sa il cumpar pe viitor;dar serios mostrele alea chiar nu sunt puse acolo sa se machieze zilnic staff-ul Sephora ;) )
  • fardul de ochi NARS nuanta Fathom- initial eram dezamagita de nuanta.Ma uitam la ea si ma intrebam: de ce atat de deschisa? De ce cu sclipici?! Asta pana sa o aplic pentru prima data pe pleoape.Textura fina,rezistenta decenta,dar mai bine folosesti primer,fardul ca si nuanta e un alb-roz cu cateva particule sclipicioase care devin enervante pentru ca pe parcurs.... cad. Si ajuns ca nasul meu sa fie un globulet disco :D Da,particulele alea pica si daca aplic primer inainte.In schimb am swatchuit cateva testere la fardurile lor si wow,nu le mai puteam indeparta de pe degete,asa pigmentate erau :))
  Per total eu zic ca a fost o experienta placuta sa testez aceste produse NARS achizitionand acel kit,totusi avand in vedere ca de fardul de ochi nu prea sunt multumita,primerul e mult prea mic sa poata fi folosit de mai mult de 4 ori ,cred ca ieseam mai castigata daca imi cumparam full size o paleta duo de NARS Orgasm/Laguna.Dar nu e nimic,data viitoare stiu pe ce pun ochii :))







Ce m-a mai tentat de la brandul NARS (asta printre zeci de intrebari " va ajut cu ceva?" ): iluminatoarele creme NARS,totusi nu as putea fi in stare sa termin unul,sunt mult prea mari alea full size,rujurile iar aveau nuante adorabile,iar blush urile le-as fi luat pe toate acasa :) Nu mai zic de cele doua fonduri de ten,pentru ca am ramas cucerita de ele.

Sunt mult mai pigmentate nuntele ca in poza de mai sus,acolo abia trecusem pensula prin ele.








Cred ca in poza de mai sus se poate observa nuanta reala a blush-ului NARS Orgasm.



Imi cer scuze pentru droaia de poze,dar nu m-am putut decide pe care sa le pun .In plus nu sunt poze cu mine,deci nu as putea fi acuzata ca sunt narcisista :P
Ah am uitat sa mentionez ca numele nuantelor (cel putin la blush-uri !) sunt absolut fantastice! Iar ambalajele clasice,cu negrul ala,sunt de-a dreptul superbe!

 Va tenteaza produsele NARS? Ati testat ceva ? Ce imi recomandati atunci? (ma refer la nuante si produse totodata)

De ieri ma simt mult mai bine,mi-a trecut gripa,mai am asa putin disconfort,dar ce a fost greu a trecut.De aici si pofta mea de postari. :)

Va doresc o saptamana cat mai placuta in continuare!


Last Edit: Produsele NARS nu se gasesc momentan in Romania,dar le puteti achizitiona online de aici: http://www.narscosmetics.co.uk/ sau http://www.hqhair.com/home.dept
Nu fac reclama site-urilor,produsele despre care v-am vorbit au fost achizitionate de mine,dar am fost intrebata via e-mail de unde se pot cumpara.

Pupici,
Andreea

OPI Holland collection nail polish

Trebuie musai sa am o oja din colectia OPI Holland!
  Care e nuanta voastra preferata din colectia asta?

Ale mele sunt:

OPI Red Lights Ahead… Where?


OPI Gouda Gouda Two Shoes



Sursa foto: http://pamperedandpolished.co.uk/


OPI Red Clay: Holland Collection 




Sursa foto: http://thestreetsatsouthpointguru.com/2012/01/14/swoon-worthy-nail-polish/

Totusi m-as multumi sa am macar ultima nuanta...

Pupici,
 Andreea

Lipstick tag

   Imi pare rau ca nu prea am fost activa in ultima vreme pe blog,am o gramada de idei de postari,am cumparat destule lucruri sa va arat,dar gripa asta mi-a consumat destula energie si entuziasm pentru orice... 
Am primit acest tag de la Beauty Spot si ii multumesc ca s-a gandit si la mine! :*

1. Când erai copil, foloseai rujul mamei?  

Doar pe furis :)) Altfel imi auzeam numai "lasa-l mai acolo,ca il strici" :))


2. Ce vârstă aveai când ți-ai cumpărat primul ruj? 
Cred ca prin clasa a noua dintr-o alocatie evident :))


3. Ruj roz sau roșu? 
Hum.. cred ca rujul roz.Mai ales nuanta NYX Milan care e superba! Nuanta o vedeti aici.


4. Care este cel mai scump ruj pe care l-ai cumpărat? 
 Doua rujuri Estee Lauder,dar le-am luat la set si un ruj MAC.

5. Dar cel mai ieftin? 
Cu siguranta acum cativa ani,Ruby Rose.Acum... NYX si Essence/Catrice.


6. Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai făcut cu un ruj? 
O intrebare ciudata zic eu. L-am mai folosit pe post de blush uneori :)) 


7. Dacă ar fi să recomanzi un ruj, de la care brand l-ai recomanda? De ce? 
Nu am un brand anume de rujuri - NYX sunt ieftine si bune.

Dau mai departe acest tag  tuturor fetelor care doresc sa il faca,iar pentru cele care nu au bloguri,pot lasa raspunsurile lor la sectiunea comentarii.





Pupici,
Andreea

Review: DiorSkin Forever Flawless Perfection Wear Makeup SPF 25

    In ultima vreme ba am ramas in urma cu somnul,ba acum am gripa si e atat de frumos afara si eu nu pot iesi! Of si planificasem si weekendul asta in Viena si eu nu stiu daca sa ma duc sau nu... Sper pana sambata dimineata sa fiu mai ok... Mai sunt totusi doua zile pana atunci :D
Numele produsului la care voi face review azi e lung ca o zi de post : DiorSkin Forever Flawless Perfection Wear Makeup SPF 25
 Atunci cand am ajuns in Douglas oscilam intre acest fond de ten si unul de la Yves Saint Laurent.


Descrierea produsului :

"DiorSkin Forever Flawless Perfection Wear Makeup
What it is:
A liquid foundation that provides SPF 25 protection and a flawless, second-skin finish.

What it does:
Infused with Dior's smart skin-shaping Skincare Essence, this formula becomes one with the skin for a flawless complexion all day long. The soft and velvety fluid melts weightlessly into the skin for an ultra-smooth, even complexion and visibly perfect skin day after day."


   Pe site-ul celor de la Sephora gasiti toate nuantele disponibile acestui fond de ten.Sa fiu sincera eu nu prea mi-am gasit nuanta,evident din cauza ca nu aveau testere la toate nuantele de fond de ten.. Am mers pe recomandarea unei tipe si  am Peachy 023,e o idee mai inchisa decat nuanta tenului meu,dar il mai dreg cu alt fond de ten mai deschis la culoare.. Nu prea am alta solutie si alt fond de ten Dior intr-o nuanta mai deschisa,ca sa le combin,slabe sanse sa imi iau prea curand! Stiti ce fain arata fondul de ten Dior Forever combinat cu MUFE Mat Velvet +? Primul mentionat e mai hidratant asa,cel de-al doilea matifiant.In afara de faptul ca scap de nuanta ceva mai inchisa de la Dior Forever,fac o combinatie buna cele doua.
  Acum realizez ca mi s-ar fi potrivit la Diorskin Forever nuanta Linen 021... Pentru ca 022 e nuanta care bate spre pink si al meu ten e cu subtonuri medium neutral.

Parerea mea despre acest fond de ten:
  • in afara de nuanta care e mai inchisa si care e greseala mea in final,imi place cam tot la acest fond de ten.
  • nu e nici prea hidratant,nici matifiant,e numai bun pentru un ten mixt (dar nu gras!) pe sezonul asta
  • are SPF 25! Nu poate decat sa ma bucure nu? Nu ma lipsesc de crema cu SPF pe care o folosesc,dar e bine sa stiu ca si fondul de ten are SPF!
  • nu mi-a cauzat probleme tenului si chiar il folosesc zilnic de vreo luna de zile,daca nu mai bine.Zic eu ca e suficient timp sa imi dau seama de ceea ce poate acest fond de ten.
  • rezista binisor pe ten,6 ore garantat fara pudra! Eu mai nou nici nu mai folosesc pudra peste fond de ten.. 
  • are pompita,se dozeaza usor cat produs doriti si ambalajul e din sticla,deci un alt avantaj ar fi ca vedeti cat produs ati folosit.
  • se blenduieste tare bine,nu are consistenta nici prea fluida,nici prea densa,e numai perfect!
  • este unul dintre cele mai bune fonduri de ten incercate de mine,il detroneaza chiar si pe.. MUFE Mat Velvet+  in sezonul rece. 
  • are un ambalaj deosebit... stiu ca suna ciudat,dar chiar simti ca folosesti un produs "cu pretentii".E o senzatie placuta numai cand te uiti spre ambalajul lui.
  • Beautypedia scrie ca acest fond de ten ar contine cam mult alchool si nu e flagrance free.Not really cool,right?

    Nu stiu daca o sa il cumpar iar,pentru ca ma tenteaza foarte mult un fond de ten de la Nars,de la care am "cersit" din Sephora  un tester.Nuanta mi s-a potrivit manusa la testerul luat de la Nars si am sesizat fara sa vreau ca se aseamana multicel ca si textura si rezistenta cu Diorskin Forever! Si e si mai ieftin  decat Diorskin Forever care m-a costat "doar" 1250 czk (51 euro ).Nu stiu cum,dar am descoperit cu tristete ca fie fondul de ten MUFE Mat Velvet + s-a scumpit si e.... 50 euro acum ,fie eu l-am luat redus si nu am stiut initial...Iar fondul de ten NARS Sheer Glow Foundation (nuanta incercata de mine nr 2 medium Santa Fe)  l-am vazut la 40 euro.V-am zis ca aparut standul de produse NARS aici? Va fi o intreaga nebunie pe viitor cu ele :D Astept si MAC si Bobbi Brown :))


Vedeti diferenta? :D

 Un review la acest fond de ten Diorskin Forever ne-a facut si Ruxi aici,dar din pacate nu a mentionat si nuanta ei.Ea e absolut incantata de el,poate eram si eu tot asa,daca imi nimeream nuanta.Eu ma declar doar  incantata.Cred ca e una dintre conditiile de baza a alegerii unui fond de ten: sa iti nimeresti nuanta!
Si pe MakeupAlley are review-uri pozitive,le gasiti aici.
  A nu se intelege ca nu mi place fondul de ten Diorskin Forever,dar nu stiu cand mai sunt dispusa sa dau inca 50 euro pe el... in conditiile in care eu fondurile de ten le consum cam repejor... 


Ah ca si o completare si o informatie pentru cele care tin cont de ingredientele produsului: puteti citi review-urile Paulei Choice despre alte produse cosmetice pe Beautypedia inainte sa le achizitionati! Nu o sa le gasiti chiar pe toate,dar oricum.


Va doresc in continuare o saptamana cat mai placuta!
Pupici,
Andreea

What's new from Benefit: Hello Flawless Oxygen Wow

    Nu prea mai sunt fan Benefit de cand am renuntat la concelearele lor.Sa fiu sincera,cam asta foloseam de la ei.Acum in schimb am descoperit noul lor fond de ten Hello Flawless Oxygen  Wow si da,chiar mi-a lasat acel "wow" testerul.Singurul motiv pentru care nu am plecat cu el,a fost evident bugetul.Am gasit la Sephora un nou brand de cosmetice : NARS.Asa ca am preferat sa cumpar un kit cu 4 mini produse NARS,de care o sa va vorbesc intr-o postare viiitoare.
    Inca nu mi-am dat seama daca mi se potriveste ca nuanta "Light" sau "Petal"(petal bate spre roz,iar urmatoare nuanta e cam inchisa...) Parerea mea e ca doar primele 3 nuante ni se potrivesc,restul sunt mult prea inchise,doar la vara cand vom fi destul de bronzate poate ni se vor potrivi si urmatoarele nuante.
    Pe site-ul celor de la Benefit US,produsul costa 34$ dar in Sephora e ghiciti,35 euro! Nu stiu unde e problema de efectiv nu merge sa dau comanda pe site-ul celor de la Benefit.com... le-am explicat si m-au pus teoretic sa ii sun cand dau o comanda.Pai cum sa am eu incredere sa dau datele mele cuiva prin telefon?!




 Si sa revin la fondul lor de ten  Benefit  Hello Flawless Oxygen  Wow,imi place mult finishul care il dadea pielii mele ,pe mana evident.E cu siguranta un fond de ten care lasa un efect luminos si pudrat."Oil-free" si SPF25 au fost doua elemente care m-au atras ca un magnet in ceea ce il priveste.
   Daca l-ati incercat deja sau intentionati sa il achizitionati,nu ezitati sa reveniti cu parerea voastra in ceea ce il priveste.Inca am dubii: sa il cumpar pe el sau sa revin la MUFE Mat Velvet +
Nu stiu exact cand a aparut fondul asta de ten,sper ca destul de recent,ca eu abia acum doua zile l-am vazut.Pe site-ul lor nu mai intrasem de multicel timp,ca deja ma amageam singura simuland doar comanda si neputand practic sa o finalizez :))




Pupici,
Andreea

The most beautiful men

... in viziunea mea! Bineinteles ca am incercat initial sa fac un " top 10" si m-am trezit apoi ca am adaugat de fapt aproape 20 :)) Asta e,imi plac prea mult barbatii :))

19.Justin Timberlake
M-am gandit si razgandit mult in privinta lui,sa il "asez" aici sau nu.Am ajuns la concluzia ca da,merita,macar pentru faptul ca in adolescenta eram lesinata dupa el :))




18. Ryan Phillippe
Are "ceva" ul ala in privire care imi place!





17. Jude Law
Nu e tocmai frumusel,depinde din ce ipostaza il privesti dar are niste ochi superbi!


16.Keanu Reeves
Nu e chiar frumusel "de pica" dar pare un tip delicat asa.




15. Will Smith
Nu mi plac negrii de fel,dar tipul asta desi are urechile cam clapauge asa,atrage prin altceva.Zambetul ala face mai mult decat un chip perfect! ;)



14.Robert Downey Jr.
Cu o fata cam de drogat asa sau alcoolist,dar e sexy si inca atrage privirile femeilor! ;)




13.Colin Farrell
Altul cu fata de alcoolist :D dar care a frant inimi.Umbla vorba ca ar fi dependent de jocuri de noroc.




12. George Clooney
Nu e el la prima tinerete,dar serios,se poate spune orice despre el,dar nu ca nu a fost sau nu este inca un barbat frumos!



11.Ashton Kutcher
Cu o atitudine mai de smecheras asa,dar e sexy :P



10.Ricky Martin
Mereu mi-a placut de el,si am fost tare dezamagita cand am aflat ca e gay...




9.David Beckham
Are o atitudine si o figura interesanta :P




8.Tom Welling
Nu-i asa ca e sexy?


7.Orlando Bloom



6.Jesse Metcalfe
E sweet,e sexy.. cum sa nu il placi?!



5.Johnny Depp
Cui nu ii place de el? Cui? Manuta sus!



4.Jared Leto
Cu chip mai de baietel asa :P





3.Wentworth Miller
Daca nu era gay,era perfect... Are o figura interesanta.... si e gay si asta! :(




2.Brad Pitt
Mereu mi-a placut de el,e sexy.Dar cand apare la brat cu Angelina lui.. parca e "sters" si el.Nu stiu,majoritatea au zis ca fac o pereche frumoasa impreuna,eu mereu am fost de parere contrariul!




1.Al Pacino!
Stati,nu aruncati cu pietre :)) V-ati fi asteptat sa vedeti in capul listei vreun tinerel? Ei bine,tipul asta mi-a placut dintotdeauna,nu neaparat dupa felul cum arata,ci atitudinea lui,faptul ca e atat de sexy prin felul lui de a fi.....ca dupa ce vad un film cu el deja ma gandeam cat de norocoase trebuie sa fi fost femeile alea care le-a cunoscut ;) Sa fie de vina faptul ca e jumatate american,jumatate italian?



Imi plac inclusiv cearcanele lui... Stiu,stupid.Dar il ador!Si cand te gandesti ca mie de fapt imi plac tipii cu ochii verzi :))


Si doi frumosi impreuna ;)

Care e "frumosul" in viziunea voastra? Dintre actori si ma rog,vedete cunoscute.

Acum am sesizat ca nu am adaugat nici un barbat roman,dar sincera sa fiu asa a iesit :))

Last Edit: Cumva topul meu a influentat si viata profesionala a respectivelor persoane incluse de mine,fara sa vreau.Fara indoiala un tip puternic ,financiar vorbind si cat de cat dragut,cred ca e mai sexy ca unul super frumos dar care nu a avut ceva de "spus" pentru societate.

Pupici,
Andreea

Supercounters